Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 30 km pri 10 stopinj Celzija. Me je kar malo zeblo. no vidš...eni forumaši se še za silvestra vozjo :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 dokler ne zmrznejo jajca tko d jih morem doma na ponvi talit je vse OK :OK: kar je bol mrez se pa tudi jst ne peljem več :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Morpheus Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Jaz se že svoj motor, kar lepo "pospravil" :) ....pa počakat na naslednjo sezono :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno Oktober 18, 2003 Deli Objavljeno Oktober 18, 2003 Ko pa rata tko mras,da ti jajca zmrznejo :naughty: posedeš odzadi kakšno lepo pupo :D in ti jih pole z rokami greje :lol1: Sam pol pa rata problem,ko ti nikakor ni dovolj vožnje ;) pa gretja tudi ne :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 19, 2003 Deli Objavljeno Oktober 19, 2003 Ta teden sem zaključil sezono. Motor sem odjavil in deponiral tablco. Včeraj sem če krpo in čistila gonu in ga pospravil v garažo. :cry: Komaj čakam na marec oz. april :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Oktober 19, 2003 Deli Objavljeno Oktober 19, 2003 Jaz bom pa še ene 14 dni počakal,če bo še kakšna šansa.Pol pa tank nafilat,očistit motor,ketno spucat pa rjuho čez...in čakat pomlad... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Oktober 22, 2003 Deli Objavljeno Oktober 22, 2003 Dons sle tablice na cakanje do marca. Letos prej odjavil kot prejsnja leta, razlog pa je predvsem v tem, da sem zadnji teden bolj kot ne bolan prelezal v postelji, pa ne bi rad v mraz na motor ril in po moznosti ponovno oblezal. :mellow: Drgac pa letosnja sezona zame super, padlo 14 kkm, po vecini prelepih in zame se neodkritih cestah. :) Pa srecno voznjo vsem, ki se boste prebijali skozi mraz, vam bom morda kar malo fous :P :D :D , lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Konec sezone bo takrat ko bo tolk snega, da se tud po makadamu ne bo dalo pelat. Do takrat pa podoblekce...Za cestake pa žal zimsko :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Ne vem kuko je pri vas ampak pri nas se je začela sezona kepanja :D , motorčke bo pa treba kmalu pospravt :( LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Spet to belo govno!! Sem se mislu vsaj še na britof prvega pelat, pa ne vem, ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Zdej kaže da bojo v igro stopile motorne sanke :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 motorne sanke?!?!? dej dej nehi buče kotalit... zdej pridejo na vrsto KTMčki, HUSKE in podobne živalce :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 (popravljeno) Ja zej je glih prava klima da spustimo naše žverine iz bajt! Kuko bo ropotal po gmajnah!!!! :D Popravljeno Oktober 24, 2003. Popravil gas gas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 Rada bi vas videla, kako se v tem času vozite..... v Postojni takšna burja piha, da se človek ven ne upa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 v Postojni takšna burja piha, da se človek ven ne upa.... na števcu ti kaže 100km/h, glede na zrak stojiš pr miru :blink: V burji se z letalom vozit :D glede na tla greš nazaj, na števcu ti pa 80km/h kaže :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 motorne sanke?!?!? dej dej nehi buče kotalit... zdej pridejo na vrsto KTMčki, HUSKE in podobne živalce :kva1: WRke! :yea2: :kva1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 Danes sem ene 50 km naredil s Kužatom. Krasna vožnja, vendar v kpl.zimski opremi z vsemi podlogami,pa počasi, glede na hladno cesto (in gume). Edino malo mi je noter v čelado pihalo pri vizirju, pa kakšne toplejše nogavice bi si moral omislit. Sicer pa bom poskusil vsak tak dan izkoristit.... LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Kaj poslavla jaz sem se danes vozila,res da so me čudno gledali pa mi prov dol visi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Rada bi vas videla, kako se v tem času vozite..... v Postojni takšna burja piha, da se človek ven ne upa.... Se ne O:-) , vsaj te dni ko je mraz ko pes :BUA: in cakamo na kapljice z neba :ph34r: ne bo z voznjo nicevo :hmm: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Rada bi vas videla, kako se v tem času vozite..... v Postojni takšna burja piha, da se človek ven ne upa.... Ja, če si kej po cesti gledala, si me videla. Kakšna burja, dej nehi no ! Sem se v soboto z mopedom peljal na obalo, in edina težava je bil pesek na cesti - v Postojni ga imate največ. Čez Planino sem moral skor endurirat, je en zgleda cel kamijon peska na dveh ovinkih stresu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 preverjeno se sezona v glavah udeležencev prometa končuje, avtomobilisti nas več ne opazijo, včeraj so mi jemali prednost kot po tekočem traku oz. še dosti bolj kot poleti! :fight2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ... tudi meni več ali manj, eden je pa skoraj v jarek zapeljal od vljudnosti in/ali zbeganosti, ko sem se pripeljal za njim. Drugače je pa krava šla včeraj na notranjo operacijo. Olje zamenjat, pa timing (trigger) kolešček vžiga zamenjat, pa uplinjače nastavit, pa ventile uglasbit. Ja, pa zavorne ploščice so izdihnile (špageti ceste s polno natovorjenostjo), potem pa še poservisirat sprednje vilice, pa povprašati na Ohlins, ali bi se bili res pripravljeni postopiti izdelave blažilnikov za kravino, mojo in Mačkino podvozje, spomladi zamenjati zavorno tekočino ... Joj, koliko vsaj testnih voženj za krajšanje zime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Danes sem spet naredil okol 150 km (pa rabm eno velko tablo za na motor -> ZAČETNIK :ph34r: -> vsi se mi na cest umikajo, jest pa nočem prehitevat če je promet nasprot O:-) ) No, sej, morda pa sam tok grozen zgledam in se mi zato umikajo :hmm: (o kakem hudem izsiljevanju ne duha ne sluha, hvalabogu -> tok, tok) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Danes sem spet naredil okol 150 km (pa rabm eno velko tablo za na motor -> ZAČETNIK :ph34r: -> vsi se mi na cest umikajo, jest pa nočem prehitevat če je promet nasprot O:-) ) No, sej, morda pa sam tok grozen zgledam in se mi zato umikajo :hmm: (o kakem hudem izsiljevanju ne duha ne sluha, hvalabogu -> tok, tok) Ah ja začetniki ste zagnani :D Fora Glede izsiljevanja pa kar počak, ne bo minilo dosti časa ko boš klel in mahal z roko. Mater sem ti kar mal fovš, jutri sem pa jaz na vrsti za eno furo he hehe :D :D :D LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 S sezono bo pa res počasi konec, sva s Killroym prišla pred 3/4 ure nazaj z Pokljuke...brrrrrrrrr :BUA: . Dobro da sva imela za dol povprečno hitrost okol 30-40 km/h, na ovinkih peska kolkor ga češ.Bo treba res na bord prešaltat za 3 mesce :? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave