poggy Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 neki me zanima, a ma gilera runner replica poggialli letnik 2002 mašino hi-per PRO al sam hiper mašino oz. agregat!!!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 neki me zanima, a ma gilera runner replica poggialli letnik 2002 mašino hi-per PRO al sam hiper mašino oz. agregat!!!!! :OK: Hi-per 2 ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 jest mam tocn tak skutr kokr si napisu u topicu :), zeliš še kej vec vedt? drgac je pa se psyho, on ma tut tako runnerco :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ma motor hi-per 2 ajo mislis kupit ali jo ze imas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 jo že ima :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2003 neki sm razmišlu o airsal kitu 70, pa so mi rekl, da če maš hi.per pro mašino ni treba menjat kolena pa sesalnega sistema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ka pa je posebnega pri tem motorju/agregatu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2003 baje ma že 17,5 frgazer original Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ne baje, ampak ma! Jst tud razmišljam o kitu. Pa nevem kerga bi. Enga najcenejš, pa da bo dobr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 če ste že pri agregatih vam morem povedat svežo novico, da bojo aprilie sr in sr ditech po novem mele piaggio hiper 2 oz. purejet agregat :) torej sr-->hiper 2 ditech --> purejet :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Lol, sam da bodo še velik dražje kot gilere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 baje ma že 17,5 frgazer original Itaq da ga ma :) :) Jaz tudi mam 17,5 oz.sem mel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ker /me nima frgazarja..se o tem ni nikoli pretirano zanimal: kaj pomeni, če je frgazar 17.5? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 neki sm razmišlu o airsal kitu 70, pa so mi rekl, da če maš hi.per pro mašino ni treba menjat kolena pa sesalnega sistema Sesalni sistem???To mislis fergazer&Co?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Jst tud razmišljam o kitu. Pa nevem kerga bi. Enga najcenejš, pa da bo dobr. PA kuj motorno gred si rajsi menjaj da se ti nebo isto zgodlo ko meni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Zakj raj meni motorno gred :? :hmm: ??? Al hočš rečt da s kitom tut motorno gred zameni :rolleyes: ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 ker /me nima frgazarja..se o tem ni nikoli pretirano zanimal: kaj pomeni, če je frgazar 17.5? Da ma vhodno luknjo ki pride na koleno gor priterjeno premera 17,5mm....ce seveda razumes kaj mislim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Zakj raj meni motorno gred :? :hmm: ??? Al hočš rečt da s kitom tut motorno gred zameni :rolleyes: ?? Lej jaz mam 70-ko pa sn mislo prvo menjat motorno gred pa sn reko nebom strosek..... :hmm: Zdaj sn naredo 2700km pa mi jo je vstran odsekalo :cry: :angry: cilinder uniclo,variator ostruzlo,elektro starter uniclo,skoraj pumpo za olje............pa tak dalje tak da sn zaj dal ven okol 400evrov za popravilo kaj bi se le blo da bi dal na servis to delat jojoj :) Zaj pa sn tak cilinder predelo ap 19-ka pride gor pa strom ...bla bla bla :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 uglavn cez hi-per2 masino ga ni :yea2: :yea2: men je zou da nism kupu Piaggio Zip sp, bi ga dau enmum auto lucarju dab mi ga u barve malossija prebarvu bi dau 70ko not pa bi un Zipk letu k s pi.de, pa se lahk je k pi.da :P :P Ampk sm tut z runnerco zlo zadovoln :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 K da vem kaj je hi-per2 mašina :hmm: ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 hi-per 2 masina je malo prenovljena masina od starejse (ma ene vrste katalizator, pa v orginalu ma 17,5 frgazer, toj pa tut use :) :D kokr jest vem : :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 roba..tenx..sej sem si kr mislu da je to, sm sem raj prašal.. kak je pa s tem na ditechu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ti nimas fergazera ;) Ti mas pumpico. Delovanje le-te pa stimas s gameboy-em. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ti nimas fergazera ;) Ti mas pumpico. Delovanje le-te pa stimas s gameboy-em. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: oz. playstationom alp x-boxom :P :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ti nimas fergazera Ti mas pumpico. Delovanje le-te pa stimas s gameboy-em. ka misliš da ne vem? ;) še neki me zanima..pri frgazarjih moraš recimo štimat kej ko daš športni filter gor..ka pa pri tem..k je vse elektronsko upravljano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se