_jezus_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ja. As i said in the last post <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 hm..da bi tut to...če daš športni filter gor, nastavljal s gameboyem? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Tocno tako ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 (popravljeno) še neki me zanima..pri frgazarjih moraš recimo štimat kej ko daš športni filter gor..ka pa pri tem..k je vse elektronsko upravljano? Jaz sn se meno z enim ko dela v trstu ij je reko da je pol ditechov z sportnimi filtri zaribalo ker so meli prerevno mesanico.....pa ce se ne motim mi je nekaj podobnega tudi langus lani razlagal.Baje ga ni dobro gor met ker crkne vse skupaj...... Popravljeno September 10, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ja bi blo lepo in prav, če bi šlo pumpico normalno nastavlat, tak kot gre fergazer... A elektronika tam not je le za preverjanje napak, ki jih prikaže ob priključitvi na gameboy. Kao self-diagnosys ;) Drugače pa ne gre navijat s tem.. je pa tut problem ker nima zračnega senzorja in zato se tut dogajajo prej opisane zadevščine :) Aja.. pa še eno pizdarijo ma DiTech... Omejevalec obratov, ki te ne spusti prek ene vrednosti.. niti po bregu dol ne in je NE gre izklopit oz. priredit... No sej to je koristno... samo pač ne za tuning.. DiTech še je v povojih... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 hm ja, potem sploh ni vredno dat unga gor, filtra namreč vem pa ja, da to le preveriš delovanje pumpice, en serviser v krškem mi je pa celo reko, da ko `odblokiraš´ v bistvu samo dodaš 1000rpm in to je to.. tisti..omejevalnik obratov..ja, možno, pozna se recimo ko greš v dolino, ko do neke hitrosti pride in ne gre čez, čeprov je še vedo dolina aja..a maš kako stran, s ktero bi to potru? da piše kej več o tem gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2003 pa še neki me zanima, a se splača tamale fedrce menjat? kr men skuter ponavad ful rabi da spele, učas pa spele k raketa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 pa še neki me zanima, a se splača tamale fedrce menjat? kr men skuter ponavad ful rabi da spele, učas pa spele k raketa Menjaj ja se je meni tudi to dogajalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2003 al so slučajn pretežki valčki? pa kak učinek ma tavelka fedra, ka je + pa ka - če jo menjaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Lahko so tudi valcki ja... +7% pa 15% je tak za navadne 50-ke Jermen bol k jermenici disci pa malo posle speljuje pa vlece Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2003 A pa se splača "use" to menjat na navadni 50-ki? pa če ja, kire valčke, pa tamale pa tavelke fedrce priporočaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 se splača...če maš odblokiran in/ali pa tudi ne drug auspuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2003 mam gianelija pa odblokiranga itak, sam bom soseda nafuku verjetn da kupu mojga giannellija, pol bom pa js zx-a gor butnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 hehe, pol bodo pa 3je Poggialiji z Zx-si :yea2: BTW, a prideš na meeting*? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Tako ja ZX-a gor pa 4g al pa 4,3g valcke pa modre al pa rumene federce not pa bo to to :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 pa ma sosed isti skuter kot ti? k drgač ne bo šel gor! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Tako ja ZX-a gor pa 4g al pa 4,3g valcke pa modre al pa rumene federce not pa bo to to :) :) bom se se jst mal poigral s temi valčki, da vidm če bom kej bolš :hmm: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 BTW, kok stanejo valčki pa federce? in kero firmo nej kupim? polini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 psyho, ces pametn bos kupu malossi! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Valjčki so RMSovi za 1700, fedrce pa še cenejše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 kok pa stanejo malossi pa v čem je razlika :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2003 itak da ma runnerja sosed. a kdo ve kje v ce bi se dal malossi valčke pa fedrce kupit? :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 (popravljeno) BTW, kok stanejo valčki pa federce? in kero firmo nej kupim? polini? Valcki cene so sledece: RMS 1490sit Polini 1990sit Malossi 2690sit Federce Polini 2490sit (4 al pet razlicnih trdot) Pa se malo o valckih RMSove se kar tak normalno dol pobira,Polinijove nekje isto,Malossi pa so terpezni ko svija(to je blo na moji 50-ki pa orginalnem variatoru) zdaj na 70-ki ma multivaru pa so malossi nekje najbolsi do zdaj bli Popravljeno September 12, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 itak da ma runnerja sosed. a kdo ve kje v ce bi se dal malossi valčke pa fedrce kupit? :yea2: Pri meni :) al pa stupitu :) samo za federce se nisn 100% ce bi se dale dobit polini so na zalogi :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 js mam fedrce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se