lina Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Mene spominja na Metko Albreht...zakaj ne vem...dosegla ne bo nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Se mi zdi da bi lahko Nino Osenar dali iz miss nevemkajže za letošnjo miss Slovenije pa bi bilo vse OK :love1: ← Gdo je Nina Osenar? :? Pa kera je bwa najvišja po stasu? Men na fotki v Oni zgleda tanarbulš Manca Zver, al pa Nataša Pinoza...Sam na TV pa nism gledu nič. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ya, pa tut na fotki ni tok šwoh tale nova missica Sanja. B) Predvsem so mi kul njeni laski, heh... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 mah meni je bila una s črnimi lasmi, ki je bila največja daleč tudi najboljša..... ← logiše, sej je z Nove Gorice a :OK: meni tudi, pa ne zato k je s tle, pač najbujš je bla :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 ...167cm... :grrr Sara Jug mi je ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ni glih lepa, sam za pofu.... mi zgleda pa fantastična. Sam čakam kdaj se bodo kake fotografije pojavle na netu. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ni glih lepa, sam za pofu.... mi zgleda pa fantastična. Sam čakam kdaj se bodo kake fotografije pojavle na netu. :OK: ← sej jo bo kdo ˝prisilu˝ v slikanje, tko da pomoje da bodo kmal kkšne slikce! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ni glih lepa, sam za pofu.... mi zgleda pa fantastična. Sam čakam kdaj se bodo kake fotografije pojavle na netu. :OK: ← ...pacek!...sam to ti hod po glavi :nono: ...no sej men tud :lol1: :lol1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 logiše, sej je z Nove Gorice a :OK: meni tudi, pa ne zato k je s tle, pač najbujš je bla :grim ← Ja, pa dobr no, a lohk že zvem katera je to?! <_< :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Ja, pa dobr no, a lohk že zvem katera je to?! <_< :ninja: ← JUG SARA, sej je lina napisala B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 ...167cm... :grrr ← Lahko teb, ki si 180 cm... B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 JUG SARA, sej je lina napisala B) ← Ya, hvala no. :yes: B) Sm mislu, da je napisala, da je bila pač njej najljubša Sara... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 ...pacek!...sam to ti hod po glavi :nono: ...no sej men tud :lol1: :lol1: :devil: ← Ojoj cagiva :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Vsi samo šimfate po cele dneve. Me prav zanima, če bi se kdo od vas znašel z aktualno misico na samotnem otočku, koliko časa bi trajalo.... :hmm: Daj reci mi Advokat, kdaj bi pozabil na njeno majko, danes ali šele jutri :closedeyes: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Vsi samo šimfate po cele dneve. Me prav zanima, če bi se kdo od vas znašel z aktualno misico na samotnem otočku, koliko časa bi trajalo.... :hmm: Daj reci mi Advokat, kdaj bi pozabil na njeno majko, danes ali šele jutri :closedeyes: LP Cvetoo. ← Ma jest ne bi zdržu niti minute. Sem jo vidu včer v beli oblekci :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Verjetno si hotu rečt kobil in ne konjev... ← :grrr sem kar prav mislil :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 Skor vsi bi jo, ampak verjetn je čist noben ne bo ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 (popravljeno) Gdo je Nina Osenar? :? ← klik :)....ne bi se je branil O:-) Popravljeno September 18, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 18, 2005 Deli Objavljeno September 18, 2005 klik :)....ne bi se je branil O:-) ← Premlada. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Premlada. B) ← Škoda, Wobster. Ker zgleda, da si za Nino idealni moški: Moški: razumevajoč, postaven, atraktiven, temnolas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 tale nova miš je pa tetovirana. kul. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :topic: švicane http://zuerich.usgang.ch/picture.php?n=62983 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 pa še naše http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=551 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Skor vsi bi jo, ampak verjetn je čist noben ne bo ... :OK: ← Tudi jaz sanjam o tem, da bi sexal z njo, kot moj prijatelj Ivan. Tudi on sanja o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 a sem zamudil dogodek leta?!?!?!?!? :blink: no ja, zgleda da blont ni inn, meni sta bile oni dve blont (glede na slike na linku tu) najbolj všeč. so pa imele končno dobre kopalke :blush: kakorkoli, želim ji da bi končno rešila težave z lakoto in vojnami v svetu :grim PS: kaj je pa to ze en band na sliki, saj vizualno se kvalificira za moj najljubši band :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se