Špilferderber Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 a sem zamudil dogodek leta?!?!?!?!? :blink: no ja, zgleda da blont ni inn, meni sta bile oni dve blont (glede na slike na linku tu) najbolj všeč. so pa imele končno dobre kopalke :blush: kakorkoli, želim ji da bi končno rešila težave z lakoto in vojnami v svetu :grim PS: kaj je pa to ze en band na sliki, saj vizualno se kvalificira za moj najljubši band :P ← po hitri oceni kakšen Make up 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :SS ← Boljoš se ne bi mogla izrazit :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Faušija babja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Faušija babja :rolleyes: ← :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) Eh sam djte no sj ni slaba nasa miss...prov lusna je :D sam tok k moja pa se zmer ne :closedeyes: Aja poreklo? pa majka k vidm da neki komplicirate okol tega....ni vazn s kje je vazn d je lusna pa d ma slovensko drzavljanstvo :whistle: Popravljeno September 19, 2005. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Moj komentar je letel na Make-up 2 ;) :SS Sanja Grohar je sicer kr luštna, samo mi pa ne izgleda glih kot Miss, samo če druge konkurentke ni blo... Kaj čmo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 ampak, kot da je to sploh pomembno :BUA: ← ja, očitno je, k mate pa tolk za povedat, sploh eni :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :wub: :wub: :wub: CUTE :D nc mn k miss... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :SS ← Na koga kozlaš????? - na misice -na make up2 - na vse skup Fouš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 ...samo mi pa ne izgleda glih kot Miss ← kako ti pa potem zgleda :? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :SS ← No naslednje leto pa da vidmo sando! :OK: Punce so kr korajžne da gredo v to, al pa tok naivne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 No naslednje leto pa da vidmo sando! :OK: ← moj glas na televovtingu gre za njo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Jest mislm, de bi mogla Živa V. dobit podaljšan mandat. Tale nov asortiman misic je za moje pojme pretemen. Me mal spominja na kakšne miss Turčije al pa kej podobnga... Ampak, sej ne mormo met vsi isti okus. Skratka Živa je tabul bejba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Jaz nisem gledal :grrr pa se mi zdi zelo super :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Se mi je zdelo, da sem jo že nekje videl :) (koncert radia belvi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 grem v svoj peskovnik :kva2: http://www.e-fotoportal.com/gallery30.asp?ID=379&act=0 http://www.artphoto-bostjan.com/STRANI/MOD...SANJA/Sanja.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 kako ti pa potem zgleda :? :eek: ← Mal bolj graciozno, damsko... Tale Sanja je bolj primerna za pevko ;) Miša Novak je bila tipična Miss - nekej je izžarevala (poleg pameti)... Pa mi je npr. Živa Vadnov bolj luštna, samo.. Miša se mi zdi prava za Miss.. Samo ne mi sanjat o kaki Rebeki... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Včeraj sva ravno z mojim debatirala o tej novi misici, pa sem mu razložila takole: Saj punca je res luštna, saj nč ne rečem (sploh postavca je res zelo privlačna), ampak meni se zdijo te nove misice take punčke; jaz bi jo dala za kakšno Miss Smrklja, ne pa za Miss Slovenije. Nobene prave ženstvenosti ne oddajajo. Me pa prav zanima kako poje :hmm: ; saj slabše kot kakšna Saška Lendero že skoraj ne more :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Včeraj sva ravno z mojim debatirala o tej novi misici, pa sem mu razložila takole: Saj punca je res luštna, saj nč ne rečem (sploh postavca je res zelo privlačna), ampak meni se zdijo te nove misice take punčke; jaz bi jo dala za kakšno Miss Smrklja, ne pa za Miss Slovenije. Nobene prave ženstvenosti ne oddajajo. Me pa prav zanima kako poje :hmm: ; saj slabše kot kakšna Saška Lendero že skoraj ne more :devil: ← :OK: Slabše zagotovo ne more ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 :wub: :wub: :wub: CUTE :D nc mn k miss... :closedeyes: ← ja ja ta je tudi meni najbolj všeč :blush: drugače me pa ta misica ful na verono feldbush spominja :hmm: , ko pa gledam one slike z avtom pa si ne morem da si je nebi predstavljal v wobijevem peskovniku v teen kategoriji in kakšni seriji "sweet teens & monster cocks"! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 a se mi samo zdi....al se za to "ženstvenostjo" skriva kak kilogram preveč...kaki joški v malo bol ...racing pozi :afro1: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 v usnje pa na cestaka! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Nobene prave ženstvenosti ne oddajajo. se popolnoma strinjam, za ženstvenost rabiš joške in boke in več kot 18. let, v nekaj letih bežnega spremljanja miss SLO pa še nisem videl konkretne B košarice kaj šele več (no lani je bila menda ena ampak je hitro ven letela :BUA: ). mislim da bi lahko vse te miss tekmovanja preimenovali v miss anoreksik international :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 a se mi samo zdi....al se za to "ženstvenostjo" skriva kak kilogram preveč...kaki joški v malo bol ...racing pozi :afro1: ? ← Saj ti je že Pervy razložu kam bi jo vtaknu .) ; sweet teens pa to :whistle: Ti pa tut nč ne štekaš :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se