eMBe Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 (popravljeno) chris A smo res slovenske dekline tok slabše kot naše južne sosede (ne glede na to, da imajo naše državljanstvo?? ne sam taspodnje dajo koj špranjico na razpolago to je to :grim :lol1: :lol1: :lol1: sram jih bodi :grim Popravljeno Oktober 18, 2005. Popravil advokat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 chris A smo res slovenske dekline tok slabše kot naše južne sosede (ne glede na to, da imajo naše državljanstvo?? ne sam taspodnje dajo koj špranjico na razpolago to je to :grim :lol1: :lol1: :lol1: sram jih bodi :grim ← To je blo pa grdo zdele veš :nono: ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zrile Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) exactly ← aleron, od kud ti ova maca u avataru???? :hmm: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Zrile Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 danes ob 17 bo prenos Miss sveta 2005 iz Kitajske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 (popravljeno) Zmago pa ma že v žepu, miss Afganistan, v večerni toaleti... :grim :yea1: Popravljeno December 10, 2005. Popravil krava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 No, pa Geržina... Še vedno je butelj... In to nepismeni butelj... :wacko: :SS on je butelj... ...njegova žena pa buteljka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Seos! Na letošnjem izboru za miss sodeluje tudi hčerka mojega sošolca, Barbara Rapnik. Vsi ste lepo naprošeni, da oddate svoj glas zanjo. LP, Lobo http://www.rtvslo.si/miss2007/glasovanje.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Seos!Na letošnjem izboru za miss sodeluje tudi hčerka mojega sošolca, Barbara Rapnik. Vsi ste lepo naprošeni, da oddate svoj glas zanjo. Slavica mi je bolj...bom raje njo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Seos!Na letošnjem izboru za miss sodeluje tudi hčerka mojega sošolca, Barbara Rapnik. Vsi ste lepo naprošeni, da oddate svoj glas zanjo. LP, Lobo http://www.rtvslo.si/miss2007/glasovanje.php Daj ti njo enkrat k Maratonu pripelji, da se na lastne oci prepricam :naughty: . Slikam nic ne verjamem... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Seos!Na letošnjem izboru za miss sodeluje tudi hčerka mojega sošolca, Barbara Rapnik. Vsi ste lepo naprošeni, da oddate svoj glas zanjo. LP, Lobo http://www.rtvslo.si/miss2007/glasovanje.php Kolk ta tvoj sošolec ali ona, podmažeta moj klik :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Prav vidi se, kako je fotograf nezanimiv :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Slavica mi je bolj...bom raje njo. Daj ti njo enkrat k Maratonu pripelji, da se na lastne oci prepricam :naughty: . Slikam nic ne verjamem... :krneki: Preklemana Judeža! :angry: Naj se vama union zvodeni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Preklemana Judeža! :angry: Naj se vama union zvodeni! ..bolj voden itak nea more bit... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ..bolj voden itak nea more bit... :evilgrin: tak ko ti ne bolj plešast..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 tak ko ti ne bolj plešast..... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 tak ko ti ne bolj plešast..... Glasuj!, ne pa da samo lapaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Glasuj!, ne pa da samo lapaš. Mislim, da boš moral Vapotka podmazat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Mislim, da boš moral Vapotka podmazat.... Ga bom namazal s parunglo po hrbti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ga bom namazal s parunglo po hrbti. jaz pa s focnovim namazom po tisti makovki, kaj jo ma namesto glave :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Dio bono, ma med Softič in Stojič, kaj ne bom za Stojiča glasoval.dokler stoji mi ne more reč da sem softič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Glasuj!, ne pa da samo lapaš. Se pa te sem! Za Slavico.... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ga bom namazal s parunglo po hrbti. Zakaj Lobo.........ZAKAJ????? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 jaz pa s focnovim namazom po tisti makovki, kaj jo ma namesto glave :) Et tu? :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Glasuj!, ne pa da samo lapaš. :grim :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 ma sej so vse lušne, čudovite itd. za peljat v posteljo in jih tam met, pa tudi mami pokazat :rolleyes: samo...mislim, da ni nobena res miss. sam pač eno je treba zbrat če se že gremo te reči :whistle: za miss sveta pa nima šans nobena. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se