Matori Hanzo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Žal se motiš. Tale korenček je v originalu velik 60 x 70 pikslov, pa ga poglej tule raztegnjenega in nič migajočega revčka Če klikneš na raztegnjenega in nič migajočega revčka, se prikaže na 60x70 skrčeni in migajoči. V bistvu ti daje mašinerija na izbiro, ali imaš raje večjega ali bolj poskočnega korenčka.
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Pa zakaj bi gledal tak grd raztegnjen plakat, če je to včasih lepo delalo Dela pa tole, če linkaš neko povezavo. Ne vem, kje je problem !! Zakaj ne more tudi tisti revež gor migat sam od sebe gandi 1
maus Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 js sm pa zdele sliko gor nalepu, pa je gor tud, če forum zapustim ... pokaže se tudi v Wordu in Excelu ... mogoče bo gor tudi ko ugasnem računalnik a najedam xyznanixyz, brembo in TBoxer 2 1
mamkabozja Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Hvala, hvala, hvala za odgovore. Če klikneš na sliko (GIF) se ponovno odpre v novem oknu in harlijaš miga. Odlično.
rdeci_vragec Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Pa zakaj bi gledal tak grd raztegnjen plakat, če je to včasih lepo delalo Dela pa tole, če linkaš neko povezavo. Ne vem, kje je problem !! Zakaj ne more tudi tisti revež gor migat sam od sebe Ja to maš pa prav...če linkano dela, bi lahko tudi prilepljeno enako prikazalo... another mistery of MS forum :evilgrin:
Codeine Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Žal se motiš. Tale korenček je v originalu velik 60 x 70 pikslov, pa ga poglej tule raztegnjenega in nič migajočega revčka Žal se ne moti ampak ima popolnoma prav. Ja to maš pa prav...če linkano dela, bi lahko tudi prilepljeno enako prikazalo... another mistery of MS forum :evilgrin: Linkano in prilepljeno sta dve popolnoma različni zadevi.
Codeine Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Najprej so blokirali podpise, zdaj gif-e, čez čas pa še nas Blokiralo se ni popolnoma nič. Res pa je, da smo na številne pritožbe zaradi pretiravanja pri lepljenju vsemogočih slikovnih plakatov (banerjev itd.) v podpise le-te onemogočili v podpisih.
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Brez panike. Eni še kar imajo v podpisih slikce in povezave, ki smo jih eni pač na željo nekaterih drugih vrgli ven . Mene to sicer ne bi motilo, če bi nam tudi moderatorji (ke) dali vzgled Tole z GIF-i , sem res imel namen citirat mamkabozja, je 07. January 2010 - 07:44 AM, rekel: , pa sem nardil napako in citiral , ki mi pa tega ne zameri , nikakor pa ne morem "kupit", da kar naenkrat GIF-i ki so pripeti ne delajo več, linkani pa. Tudi če je tako ratalo (seveda se te reči na računalnikih vedno zgodijo "same"), je to mogoče urediti da bo izgledalo kot naj bi. Pa gandi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se