[rain] Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Dones sem probal odšravfat levi kolut variomata (če gledaš od strani na kateri je variomat). Problem pa je, da stvar nisem mogel odšravfati, ker ga ni sem imel kje prijeti, ker so oni zobniki na robu. Potem sem poskušal s tem, da je frend držal desni kolut, pa se jazst sem zadnjo bremzo stisnil, pa ni slo. :\. Na avspuhu so pa tudi eni gnili imbus ključi, ,ki imajo na sredi luknjo. Kakšen nasvet ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Hehe boš že blokade ven dal :P Če maš kje v bližini kakšnega kleparja, ki ima tako pnevmatsko pištolo na kompresor, je narbul enostavno, da si pomagaš s tem. Drgač sm si pa jst pomagal tako- dubu sm si enga bl močnga prjatla, ki je s papagajkami objel variomat, da se ni mogel rotirat, jaz sem pa samo odvil tisti šrauf na sredini. Ko je to opravljeno, snameš dol obroček, zašraufaš vse nazaj pa se greš pelat :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Vzami kljuc za oljne filtre daj okrog variatora izvijac nasloni na pokrov in odtegni in to je to... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Vzami kljuc za oljne filtre daj okrog variatora izvijac nasloni na pokrov in odtegni in to je to... :) Ne wem če bo šlo k so okol zobci in nebo dost zagrabil de bi odtegnu!! S pnewmatsko pištolo je najlažji pa še brez stranskih učinkow!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 ce je manj zategnjen, bos lohk tud z kljucem za oljne filtre odtegnil (nujno usnjenim), sam tega ne prevec pogosto prakticerat, ker se zna zgodit polomljena&kriva verternica, drgac pa se najbolj je pa z pnevmatsko pistolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 Ne wem če bo šlo k so okol zobci in nebo dost zagrabil de bi odtegnu!! Ves kolko skuterov sem ze jaz na ta nacin odprl pa zaprl......Gre gre samo znat mores pa tehniko met....vprasaj aeroxa,KKSa,gregeja da deluje to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 sam tega ne prevec pogosto prakticerat, ker se zna zgodit polomljena&kriva verternica Tehnika pa se nic nebo zvilo pa zlomlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 28, 2003 Deli Objavljeno September 28, 2003 ej ce si iz lj ti bom jst t naredu znam sam rabm gedore pa sraufnciger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Tehnika pa se nic nebo zvilo pa zlomlo Al pa moja tehnika, šraufenciger zatakneš v špranjo za valjčke in potem z občutkom odviješ. Ampak povdarjam! Z občutkom. Ne pa tak ko Golob, ko vse zlomi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Tocno tako :) Samo zdaj si ga v red spravlja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 ' date='28 Sep 2003 @ 17:08'] Dones sem probal odšravfat levi kolut variomata (če gledaš od strani na kateri je variomat). Problem pa je, da stvar nisem mogel odšravfati, ker ga ni sem imel kje prijeti, ker so oni zobniki na robu. Potem sem poskušal s tem, da je frend držal desni kolut, pa se jazst sem zadnjo bremzo stisnil, pa ni slo. :\. Na avspuhu so pa tudi eni gnili imbus ključi, ,ki imajo na sredi luknjo. Kakšen nasvet ? Z rokavico prim pa z pnevmatsko šravbarco odšravbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 S pnewmatsko pištolo je najlažji pa še brez stranskih učinkow!! Če nisi dovolj previden so lahko stranski učinki še kako hudi :naughty: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Ja sam ne tok hudi ko pa s papagajkami k vse zdrgneš u pokriviš. Še posebej če maš tok zategneno k jst!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Če nisi dovolj previden so lahko stranski učinki še kako hudi :naughty: :hmm: To pa je res ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Mi mamo pnevmatsko pištolo :yea2: pa samo naredi bzzzzzzz pa je že doli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 ja tak je lahko ja!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2003 te pnevmatske pistole imajo tut vulkanizerji, jelda ? Al pa bi blo pomoje najbolje, da pelem skuter do enga mehanika, pa mu recem, ce mi lohk blokade vun pobere..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Vaš odgovor je pravilen! Dobili ste 10.000 tolarjev :lol1: Daš enemu serviserju 3 jurje pa ne bo več blokad :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Vaš odgovor je pravilen! Dobili ste 10.000 tolarjev :lol1: Daš enemu serviserju 3 jurje pa ne bo več blokad :P ce si iz lj dej 3 jurje men.......pa ti jih dam jst vn........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 Al pa 2,5 meni :lol1: pa ti še za 2,5 litra bencina ostane :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 heh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2003 a pa kaj preverjajo na prvem servisu, če je bil že kaj šravfan ? Če ga pelješ k mehaniku, pol garancija še velja, jelda ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 Ja ce ga peljes na orginalni servis velaj ja....ce pa ga tak kam peljes al pa sam sraufas pa ti lahko garancijo prekinejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2003 pol se moram v prihodnjih dneh v kranju oglasit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se