OrkAA Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 De ga nebi slučajn peljal h vombergarju!!!! :cry: NE NE NE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 De ga nebi slučajn peljal h vombergarju!!!! :cry: NE NE NE!!! ?? zakaj pa ne?? povej malo tvoje izkušnje z njim :D ker čez njega nism še nič slišov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 eh bonzi... Ta vombergar je en vosu... :P Ko se bova enkrat spet vidla ti bom mal o njem povedov...Zdej se mi ne da :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 pelov ga bom h kavčiču, kjer sem skuter kupil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ta sicer dobr nardi ampak zaračuna pa ko budala!!! Za ene boge blokade zaračuna 7k :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 vomberger je res ena kurba :angry: Rage1337 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 eh bonzi... Ta vombergar je en vosu... :P Ko se bova enkrat spet vidla ti bom mal o njem povedov...Zdej se mi ne da :D You got it dude :OK: :OK: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 Mene pa zanima ce ma kdo slucajno kake slike kaj vse dobis pri speed drive-u poleg kaki deli tocno vse ker jaz zaj skuto nazaj skup sraufam pa mi po orginal italjet skicah manjka enih par delov :o :huh: :wacko: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 ni vec pomembno skuter ze dela vse mam za sezono perajt, vsaj motor zunaj pa se bo v tednu ali dveh :afro1: :yea2: :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 Za piaggo pa gilera variomate pride tole zelo prau! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 A kje v Sloveniji prodajajo to zadevo? Jaz bi nabavil, da mi ne več treba improvizirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 A kje v Sloveniji prodajajo to zadevo? Jaz bi nabavil, da mi ne več treba improvizirat. Jaz sem si to doma naredil in je fajn stvar :) Zdaj tako ali tako 8barov dela svoje delo :naughty: Ampak ce ni kompresorja je tisto super resitev zraven kluca za oljne filtre menjavat. Drugace pa bi se dalo na scooterkitu verjetno dobit to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno April 18, 2004 Deli Objavljeno April 18, 2004 A če imaš kompresor ne rabiš nobenega pripomočka za fiksiranje variota? A tako dobro butne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 A če imaš kompresor ne rabiš nobenega pripomočka za fiksiranje variota? A tako dobro butne? Ce z prvo hitrostjo na pistoli ne gre pa das na 4 pa 100% more it.Lahko magari posnamem kako se vrti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 Em tole mi je en kolega doma sam varedo!To das enmu ko zna svasat pa ti bo naredo za pol urce :) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se