pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Še ena slika tankovskega poligona na Vrhniki!!!!!!!!V dežju! :P :D Bilo je ludo i nezaboravno!!! Ciao,by Pero PS:Moderatorji .......to so moje prve slike (ne zadnje)..........če so prevelike jih plizzz pomanšejte in ne brisat!!! :D :P <_< :) Hvala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 pa kje je ta poligon? jst bi tut mal po blatu ril :kva1: O:-) Na Vrhniki...kot si verjetno že ugotovil!!!!!!Iz smeri Ljubljane takoj za vrhniškim klancem na desni strani zaviješ z glavne ceste in nato še kak km in ga vidiš na desni strani....nimaš kej falit!!!! Pojdi še s kom da te bo loh pomagu iz blata vleč!!! :D :D :D :) Ciao,by Pero PS:obilo užitkov in valda hočmo slike!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 pero, kaj pa avtorske pravice :naughty: :D BC, do poligona prit maš 2 možnosti: čez Vrhnko na vrhnškem klancu zaviješ desno tam, k je cesta prečno tlakovana (zarad prehoda tankov), nekaj makadama in si tam ko se natreniraš, pa samo nadaljuješ po makadamu in si po 300 m na sredi Vrhnike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Maš prav DJ!!!!!!!!!! :D :wacko: :( :unsure: :P :o :devil: :devil: O:-) Bova mogla enkrat v kratkem kako pivo na moj račun spit aneda!!!!!!Sam ne po sodni poti prosim prosim!! :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ciao,by Pero PS:Ja ja seveda to so od DJ-a fotke jest sem si sam pravico vzel da jih objavim!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 jz sm se po tem poligonu s tankom vozu.... jz se spomnim na toneeeee blata in RES razgiban teren :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 PS:Moderatorji .......to so moje prve slike (ne zadnje)..........če so prevelike jih plizzz pomanšejte in ne brisat!!! Torej, tele ti jaz uredim na primerno velikost. NASLEDNJIČ (in to velja za vse nas) BI PROSIL, DA UPOŠTEVATE MAKSIMALNO ŠIRINO FOTK 800 pixlov!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 hmmm pero mali pujsek, DJ lepo da si mu dovolil objavo vsega kar je počel s tvojim motorjem. hude fotke fanta!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 jz sm se po tem poligonu s tankom vozu.... jz se spomnim na toneeeee blata in RES razgiban teren :D Hi, hi, jaz tudi! In če si se, potem veš, da se pride tja tudi čez Staro Vrhniko. Mimo oštarije in vojašnice dalje do blata. LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Hola! Ja, vas poslušam/gledam, se vozite točno pod mojim oknom :wacko: :lol: B) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 prvič resno v blatu na kros progi na lavrici.... moker od glave do pet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) aja, enduraš, jst pa mislim, da si ti tole bol doma sliku :hmm: no, ena moja iz predzadnje po kajvasbriga kerih terenim slika je mal modoficirana, odziva pa se na ime: <there's sth lurking in the darkness> Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil D.J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 jah D.J. ...ni blo nobenga ,da bi me v akciji slikal sm pa samo motor doma slikal <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 <there's sth lurking in the darkness> predator B) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 no, ker smo dobili odpoved parih sodelujočih, smo ostali le trio fantastikus (HEIDER loverji) adventure, LC4 in "predator" RSa, 7AK in D.J. slikano na povsem legalno voznih Sviščakih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 ...kaj čem... preveč cajta mam :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Js mam zej tud preveč cajta motorja ni več! :cry: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Js mam zej tud preveč cajta motorja ni več! :cry: :) sej bo bol :rolleyes: pa bolš motor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Jaz sem pa v soboto malo na easy šel nove škornje sprobat... malo po cesticah za Savo, pa hop na Rašico in dol po makadamu v "mengeško zaledje" (pojma nimam kam sem prišel, vozil sem se pri eni skakalnici... in sem kakšnih 10 minut potem lutal da sem našel Mengeš) :D V glavnem, lepo na easy. Aja, srečal še D.J.a na poti na Rašico, je treniral z MTB :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 zdej po dežju bo zanimivo v hosti... komi čakam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 Hočmo še kake slikce, da bo 'nesezona' hitrej minila!!! :P :D Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 valda, zdej se šele začne enduro...samo k bojo to kurčevo uro premaknl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 ja zdaj se začne ta pravo!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 škoda k dons nism mel fotiča sabo... sm ril po sneženem Molniku , kros progi , orlah, .... jojjjjj je blo fajn. Ene parkrat bil na tleh , parkrat sm se zakopu , itd.. Običajne hard (jap dons je blo res hard) enduro zadeve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 jest sm se pa dons mav po grofiji vozu pa je tok podrtih dreves da je use skup skorej neprevozno sam je pa dobr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 25, 2003 Deli Objavljeno Oktober 25, 2003 res je velik podrtih dreves... to naredi vse skup le še bolj zanimivo, saj je treba mimo če nočeš motorja obračat ...zdej pa... kje mimo? :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se