Noise Objavljeno November 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2003 Na žalost tko iz mojo endurco k vaga 130kg ne gre tko lahko :cry: :D Še malenkost težje z 200kg mopedom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 Jaz pa spet danes za Savo se gnal... najprej pri nemški, nato še pri brnčičevi. Big fun... :yea2: PS: pri nemški so ob tisti potki čisto za Savo, nekje na sredini, podrli eno drevo in je preko steze v višini telesa... okrog in okrog pa čisto žbunje... v glavnem, shit. še dobro da me je en sprehajalec kao umiril s potezo roke in sem čisto upočasnil... drugače bi morda še noter priletel :o mim tega drevesa si je čez bičevje že utrl pot par za to primernih vozil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2003 mim tega drevesa si je čez bičevje že utrl pot par za to primernih vozil :D Si prepričan... sem pogledal na hitro okrog in še nekaj metrov nazaj pa ni bilo _nobenih_ sledi gum nikjer (deviško žbunje) in sem rekel klinc ne bom prvi zarinil tukaj noter, se obrnil in šel še malo rit za Brnčičevo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 zdej odvisno iz kere smeri se pripelješ proti drevesu, je pa vstop in izstop kar nekaj metrov pred in za s tvojim ti rinjenja skozi ne bi priporoču, neprimerne gume in pa še sam si z velik kilam mopeda, kritična masa je previsoka :D , treba nek primernejši rekvizit dodat k voznemu parku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno November 24, 2003 Deli Objavljeno November 24, 2003 PS: pri nemški so ob tisti potki čisto za Savo, nekje na sredini, podrli eno drevo in je preko steze v višini telesa... okrog in okrog pa čisto žbunje... .....jaz sem pa ravno zamenjal ketno na motorki :naughty: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2003 Muuuhuuuhhuuuuhhaaaaahaaaaaaaaaa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno November 24, 2003 Deli Objavljeno November 24, 2003 No tukej je en filmcek od mene. Posnet je bil ene par mesecev po tem k sem dobil kroslo. Filmcek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno November 29, 2003 Deli Objavljeno November 29, 2003 Dons je bil cudovit dan za kros. Z Capiromzyjem sva sla mal na brnisko kros progo. :OK: Po polovici ure se je voznja zame na zalost koncala, saj sem sredi proge zapeljal na zebel in pocil zadnjo gumo. Res ne vem kaj dela zebelj na progi za kros. :BUA: Stanje proge :D Priprava Akcija :OK: Zalosten konec :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2003 Nice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno November 29, 2003 Deli Objavljeno November 29, 2003 hehe lepa guma!! :lol1: :OK: :OK: drgač pa idealne razmere za kopanje v blatu ni kaj!! :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 29, 2003 Deli Objavljeno November 29, 2003 tej gumi bi jst bolj reku-- že davno zaradi iztrošenosti neuporabna guma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 Ja sej vem. Je bla guma bolj boga ze na zacetku, sam tekmovalec pa nisem, da bi kompliciral. Itak po dveh krogih zacnem sekat ravnine, da mi ostane energija za skakalnice :OK: . Men je vazn, da loh pospesim pred skakalnico tok, da jo preskocim, pa da mi lih skoz v prazno ne vrti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 odlične slike :OK: :OK: Sm si še jz zaželel ,da bi lahko tko poletel :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 En mora obujat temo :D Spet Brniska proga v soboto. Cudovit vreme :OK: , super proga. Super fotograf(Mesko). V prejsnje mi je guma pocla po pol ure voznje, zdej sem pa prvi krog padel pa zlomu rocko za prvo bremzo. Sem mislu de se mi bo zmesal. Ampak sem se kljub temu se naprej vozu, sam brez prve bremze. Sej v luftu je ne rabs :yea2: No v glavnem par slikc ane. Drugi padec, ta je bil navadn. Mal sem ga sam polozu. Tuki sem se pa fejst stegnu. Na najvecji skakalnici sem pr doskoku postran prletu pa me je zmetal. Ampak se je k sreci vse koncal samo s par praskami ter strgano rocko. S sreca da sem na mehko prletu :OK: Srecen konec :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 na evo ker tale tema že pogreša objave,sm reku da se morm it mal peljat;) gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 ena najbol odbitih mojih fur :OK: na žalost ni blo nobenga zravn da bi kšno fotko v akciji prtisnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 tle je blo pa treba parkirat in naprej peš,ni šans da bi z motorjem pršu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 1, 2004 Deli Objavljeno Februar 1, 2004 včeri dokaj uspešno naredil zasneženih 50km...dokaj zato ker sm enkrat na ravnem naredil obrat za 180, motor pa padu direkt na nogo.... boli kolenooo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Pozerja: Enduras in ZED :D :D hehe...malo ustvarjalnosti ne škodi :D po zadnjem iz luže...sej se mi kr fajn zdi :D B) spet 8D B) B) :) res je blo lušno v tem blatu Lahko si mislte kaj je sledilo :D po furi :hmm: ...prat bo treba :cry: tak teren je bil... ZAKONNNNNN!!!!! ZED v akciji B) se zgodi :ph34r: Meni najlepša slika od dons :naughty: :notworthy: :yea2: ZED misli ,da je podmornica :D PS: sorry moderatorji...sam je res tolk slik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Odlične slike :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 predvsem odličen teren! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2004 Dobro sta ga žgala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 dobra nalepka na armaturki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 fajn slike....sam da rijete po blatu pa ste hepi..... :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Dons sem bi na kros progi na brniku in bilo je odlicno. Sicer mal zrita proga od vcerajsnjega avtokrosa ampak vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se