k&4 Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 dans sm se pelu iz šole domu pa je ful dežval :angry: nek cajta sm se pelu normaln :D pol mi je pa skutr začel ugašat :fight2: če sm zapelu v kakšno lužico. zdej me pa zanima zakaj se mi je to dogajal :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Ko si v luzo zapeljal ti je zacel vgasevat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno September 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2003 ja :angry: ampak šele pol k sm se že kr nek cajta vozu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 (popravljeno) voda v: tanku frgazarju cilindru (zameni svečko ali pa vsaj očisti obstoječo, pa probaj) še pred vsem tem, dej pa svečko ven, pa neki cajta kurblaj, če je res kaka voda do frgazarja pršla Popravljeno September 29, 2003. Popravil Jebediah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno September 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2003 ja pol se prav da mi je voda not pršla :xx: kako je pa to možn :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno September 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2003 aja zdej sm airbox odpru pa je kr kapala voda vn :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 potem veš kak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 možno da ti je vodo špricnlo tam k maš svečko in sedaj iskra preskakuje direkt na cilinder. probaj svečko obrisat pa posušit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 ti sam svecko spucej pa bo kul men to nardi kadar go ornk operem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 to se je meni zgodilo. voda je šla skos filter notr in pol je crknu <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 sam to je full nevarn za masino. voda namrec ni stisljiva, in ce je pride prevec, buk, skrip, papa, blajerca!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 k&4 kaj pa maš ti za en skuter :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 je pa se ena varjanta.......ce mas minareli motor.......uzadi pri stromu na zunanji strani bloka motorja (tm pri gumi) je luknja skozi blok (nevem zakaj ampak je) in to luknjo zapera ena taka plasticna pusa (ki rada vn pade) in potem ti lahko prida voda direktno v strom...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 je pa se ena varjanta.......ce mas minareli motor.......uzadi pri stromu na zunanji strani bloka motorja (tm pri gumi) je luknja skozi blok (nevem zakaj ampak je) in to luknjo zapera ena taka plasticna pusa (ki rada vn pade) in potem ti lahko prida voda direktno v strom...... Tocno to......to mi ej tomaz pravo sicer se pozabo ce se je njemu to zgodilo samo ven da je enega na tak nacin zajebaval ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se