franc Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: 3 cikli so široki in nerodni, pa ostaja problem solo vožnje, ko noge odpovedo Nisem prepričan, da hočeš takšnega sopotnika na kolesu. Ne vem kako hudo je, ampak po napisanem... Tricikel ima cca 60cm. Tako, da ni ne širok ne neroden, zgleda pa čudno. Vidim kar nekaj "uporabnikov" z verjetno podobnimi težavami. Je pa to tvoja odločitev. Lp Ps. Malo "glupa" ampak obstajajo pomožna kolesca za odrasle. Popravljeno pred 6 urami. Popravil franc
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami V bistvu je tricikl s 60cm, čist kul. To ni hudo. Pa da ma elektriko. Zdej sam še ženski faktor da dodam na tandemu zlahka pridem domov, če mal opeša. Kar se tiče ravnotežja pa ni problem, vozim motorje
vandrovec Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Kaj pa sobno kolo, orbitrek ali tekalna steza ...ter druga rekreacija v naravi kot je hoja ali tek? Kolesarjenje v tandemu po prometnih cestah se mi zdi kar problematično
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 15 minutami, vandrovec pravi: Kaj pa sobno kolo, orbitrek ali tekalna steza ...ter druga rekreacija v naravi kot je hoja ali tek? Kolesarjenje v tandemu po prometnih cestah se mi zdi kar problematično mam cel fitnes v stari bajti...2x se loh vprašaš zakaj je prazen Kolesarjenje ni problematično, sploh če bo požegnala tricikl. -jo bom spremljal povsod, poznam nebroj cest...tako da..čakam odgovor Tricikl mi že s finančnega vidika ustreza, poleg tega ma dovolj dometa. ps. moja 2x tedensko redno hodi v fitnes (šefica fitnesa je prav specializirana za pomoč takim ki majo MS) in res ji pomaga. Problem so pešsprehodi, ko dobesedno ne veva, kje se bo zaštekalo. To je pa lahko po 500m ali po dveh kmjih. Je kr jeba. Bicikl z mojo pomočjo reši en kup problemov, pa tud bicikl na elektriko ful pomaga. 2
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred eno uro, franc pravi: Hec. Lp mal bi moral še gume napumpat Sem tole poslal moji (meni čist kul zadeva, super domet), mi ga je kmal v glavo vrgla https://e-kolesar.si/product/elektricni-tricikel-trinity-front-z-diferencialom-cena-po-subvenciji-1-39930-e/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se