Skoči na vsebino

Kolesarjenje - Mtb, Citybike, Street...

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

3 cikli so široki in nerodni, pa ostaja problem solo vožnje, ko noge odpovedo

Nisem prepričan, da hočeš takšnega sopotnika na kolesu. Ne vem kako hudo je, ampak po napisanem...

Tricikel ima cca 60cm. Tako, da ni ne širok ne neroden, zgleda pa čudno. Vidim kar nekaj "uporabnikov" z verjetno podobnimi težavami.

Je pa to tvoja odločitev.

Lp

Ps.

Malo "glupa" ampak obstajajo pomožna kolesca za odrasle.

Popravljeno . Popravil franc
Objavljeno

V bistvu je tricikl s 60cm, čist kul. To ni hudo. Pa da ma elektriko. Zdej sam še ženski faktor da dodam :P 

na tandemu zlahka pridem domov, če mal opeša. Kar se tiče ravnotežja pa ni problem, vozim motorje :P

Objavljeno

Kaj pa sobno kolo, orbitrek ali tekalna steza ...ter druga rekreacija v naravi kot je hoja ali tek? Kolesarjenje v tandemu po prometnih cestah se mi zdi kar problematično

Objavljeno
pred 15 minutami, vandrovec pravi:

Kaj pa sobno kolo, orbitrek ali tekalna steza ...ter druga rekreacija v naravi kot je hoja ali tek? Kolesarjenje v tandemu po prometnih cestah se mi zdi kar problematično

mam cel fitnes v stari bajti...2x se loh vprašaš zakaj je prazen :P

Kolesarjenje ni problematično, sploh če bo požegnala tricikl. -jo bom spremljal povsod, poznam nebroj cest...tako da..čakam odgovor :P Tricikl mi že s finančnega vidika ustreza, poleg tega ma dovolj dometa.

ps. moja 2x tedensko redno hodi v fitnes (šefica fitnesa je prav specializirana za pomoč takim ki majo MS) in res ji pomaga. Problem so pešsprehodi, ko dobesedno ne veva, kje se bo zaštekalo. To je pa lahko po 500m ali po dveh kmjih. Je kr jeba. Bicikl z mojo pomočjo reši en kup problemov, pa tud bicikl na elektriko ful pomaga.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

trehkolesnye-velosipedy-dlya-vzroslyh-vidy-plyusy-i-minusy-39.jpg.dd92cff492eb77dad9b8bd7cc5601785.jpg

Hec.

Lp

• Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!