SiR Objavljeno December 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 26, 2005 Skratka - dans meu načrte za predsilvestrsko turo, pa je sneg le malce preveč otežil sicer z veseljem načrtovano zadevo ... no, upam da bo kmal nehalo in skopnelo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 Symru: glej, da me vzameš s seboj :devil: saj veš da mi manjak še 300 km do 4000 letos :blush: Mogoče bi pa temi združili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 26, 2005 @Hanzi - verjetno bom kr sam šu, ker si tko najlažje vse čist po svoje zorganiziram in sam sebe priganjam ali zadržujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 En uporaben link iz drugega foruma http://www.bikemap.net/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 16, 2015 Deli Objavljeno Avgust 16, 2015 Oj, kolesarji mogoc kak nasvet kje bi u lj in okolici dobil ugodno treking plašča in zračnici? Pa se par drugih stvari rabim... kje kupujete ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 16, 2015 Deli Objavljeno Avgust 16, 2015 Vse v Cultovi trgovini v Logatcu, cene kot drugje,ogromno robe. Poslovalnico imajo tudi v lj ne vem pa kako so založeni. Imajo tudi spletno trgovino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 16, 2015 Deli Objavljeno Avgust 16, 2015 aja to poznam , fotr tud tam kupu kolo... sam sm mislu da je tam bolj drago kot ne... no bom šou jutr prašat kolk pridejo gume to poznaš? ful majo pocen sedeže vidm .. http://www.kolesarska-oprema.si/display.php?&page=static/kje_smo_sl.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Avgust 17, 2015 Deli Objavljeno Avgust 17, 2015 Te ne posznam. V Kamniku je potem še par kolesarskih trgovin, na obvoznici pod omw-jem, v stavbi od Kam Busa je Pro Kolo, na drugi strani v svetilniku je Špica šport. Potem v starem delu mesta na Šutni je še ena trgovina. V Domžalah je Erdani šport. Kako so cenovno žal ne vem, odvisno kaj kupuješ. Cult ima vse cene na netu: http://cult-trgovina.si/si/ če gledaš za plašče potem raje klikaj po znamkah in vsako posebej preglej, ker če recimo klikneš samo na treking jih malo prikaže, so pa še druge treking, ki jih v tisti skupini ni. Teden nazaj sem tam kupovala bolj cestne plašče za gorca, ker mi ni do cestnega kolesa, treking mi sploh ni všeč in je pač gorski postal spaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 17, 2015 Deli Objavljeno Avgust 17, 2015 Če rabiš poceni robo jo ima Velo (v Črnučah) , verjetno imajo tudi kakšno bolj kvalitetno robo (ampak za po mestu mene ne zanima) . lp bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 17, 2015 Deli Objavljeno Avgust 17, 2015 Sm res šou u velota... gum kolkr hočeš 26 col... od 7 eurou do 50... cult je meu sam 2 različni te dimenzije in nobena se mi ni zdela gud... tud sedežou so mel velik u velotu itd.. sm dost nabavu tm pol sm šou pa še u bauer btc , sm dobu pa torbico za pod sedež in fajfo kot sem jo iskal jutr pa gume menat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Avgust 27, 2015 Deli Objavljeno Avgust 27, 2015 An,ban pet podgan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 PS: a se tukaj tudi kdo kdaj z peciklnom vozi? Jaz priznam, se že približno 16 mesecev nisem ... O:-) ene 6000km na leto s cestnim, ene 2000km z mtb....hja, ni več tok časa kot nekdaj. še z motorjem samo do 10.000 na leto pridem.....ok, pa s skuterjem na šiht se nabere nekih 5000 Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno September 1, 2015 Deli Objavljeno September 1, 2015 ene 6000km na leto s cestnim, ene 2000km z mtb....hja, ni več tok časa kot nekdaj. še z motorjem samo do 10.000 na leto pridem.....ok, pa s skuterjem na šiht se nabere nekih 5000 Ej CB,me je kar groza pomislit kako je bilo ko si imel več časa.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno November 8, 2015 Deli Objavljeno November 8, 2015 Za snežne radosti sem si namesto smučarske opreme v trenutku neprištevnosti nabavil še en bajk. Za prejšnje neprištevnosti sem si prislužil samo tihi teden,sedaj pa kar tihi mesec.. DAN, kaizer in skalar36 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno December 15, 2015 Deli Objavljeno December 15, 2015 Iščem en free ride kolo za občasno it na kakšen hrib pa se spustit dol Za sedaj imam eno mtb kolo na katerega sem dal bolj cestne gume ta je za po cesti in kak makedam, ker me vedno bolj mika po kakšni gozdni potki se vozit ali okoliških hribih. kaj kej priporočate ? nočem da je pretežko pa ne predrago načeloma tudi kej dobrega rabljenga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 14, 2016 Deli Objavljeno Maj 14, 2016 Evo z nekaj čaranja sem spravil prikolico še na fatbike.Custom osovina na kolesu za posebne podaljške in custom vilca na prikolici: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 21, 2022 Deli Objavljeno November 21, 2022 (popravljeno) Me zanima, če obstaja kakšen kolesarski vizir za zaščito glave pred vetrom v mrazu, morda nekaj v tem stilu ali podobno temu ...da ne bi strašil s takim pokrivalom ? Popravljeno November 21, 2022. Popravil vandrovec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupi13 Objavljeno November 21, 2022 Deli Objavljeno November 21, 2022 Kugelschreiber, vandrovec in Akito 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 21, 2022 Deli Objavljeno November 21, 2022 ..jadrnica na dveh kolesih za po kopnem z razvitim špinakerjem? vandrovec, GregorM in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 To mi je našel Google, vendar je bolj namenjeno zaščiti pred dežjem, kakor pred vetrom. vandrovec, Kugelschreiber, Mavti in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 ... no ... tukaj pa moja teorija s špinakerjem še bolj do izraza pride.... sam fejst veter v hrbet ujameš... pa LEEETIIIIIIII..... vandrovec in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 Dejansko ne obstaja nič uporabnega. Še najbližje je kakšna smučarska maska. Lahko uporabiš tudi motoristično podkapo, ki jo potegneš malo bolj na lica. Enako kot na smučanju pomaga, če se zaščitiš s kakšno mastno kremo (če te to ne moti) . Jaz "preživim" s trakom za ušesa, kapo s šiltom (ali v zares mrzlem, s pleteno kapo) in očali (sončnimi, smučarskimi, zaščitnimi) . Ni pa to uporabno pri večjih hitrostih in daljšem času. lp vandrovec, GregorM, RobiRoberto in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 Tudi jaz uporabljam moped podkapo. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 Običajno sem več na kolesu kot motorju...celo leto...13 - 17 k km letno...v glavnem cesta...najbolj praktično je "buff" šal..lahko ga imaš ali samo okoli vratu oz po potrebi povlečeš čez usta/nos, ter očala.... GregorM, RobiRoberto in vandrovec 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 Jaz bi se vozil zjutraj v službo cca 9 km, imam pa električno kolo katero niti ni potrebno poganjat s pedali, pelje samo na "gas" ročico...je že bolj podobno mopedu. Vse ostalo sem nabavil, tople pohodne hlače, jakno, rokavice, čevlje, kapa...tudi ovratnik, katerega lahko potegnem preko nosu imam, očala. Me pa res mika, da bi en vizir poskusil montira, ta mi je všeč Akito in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se