Skoči na vsebino

Filmi o skuterjih

Priporočene objave

Objavljeno

Čist prou maš dj runner.Jst za snemanje uporabm digitalno kamero sonny pa snemaš kukr čš.Sory za :topic: :yea2:

Objavljeno
' date='18 May 2004 @ 21:45'] mene pa pri mojem sony P-72 moti da med snemanjem ne moreš uporabljat zooma :(

Jas mam isti problem. Še bolj kot to, me moti, da ima zelo slabo občuteljive senzorje za svetlobo pri snemanju. Torej, če nastopi malo teme brez osveltive vsaj P-72 zmrzne :)

Objavljeno

a se vam ne zdi d ste čist mal :topic:

Objavljeno

eh, ne, če je tema o filmih o skuterjih še pač podebatirajo o opremi s katero oni te filme snemajo :)

Objavljeno

ja nekje se moremo tudi mi drugi ko ne vemo dosti o skuterih pametne delat :lol1: :lol1: :lol1: aja sorry za :topic:

Objavljeno

jaz mam pa digitalno kamero, ne pa fotoaparata pa klejem ko ne morm lepih slikic naret:)

Objavljeno

hehe vsi mate probleme :D kupiš si malo bolšo DV kamero ko ma fotoaparat poleg pa je to to B) B)

Objavljeno

Ejte je kdo že razmišljal kam bi lahko kamero gor naredo na skuter, da bi bla varna pred udarci... Ker bi snemal s kamero od mamine službe :D :D

To pa bi bil hudič, če zlamam ono kamero za 200 jurjov :wacko: :wacko:

Objavljeno
Ejte je kdo že razmišljal kam bi lahko kamero gor naredo na skuter, da bi bla varna pred udarci... Ker bi snemal s kamero od mamine službe :D :D

To pa bi bil hudič, če zlamam ono kamero za 200 jurjov :wacko: :wacko:

Ne, razmišlal, jaz sem dal VHC c kamero na desko tam ko je za noge, tak da je ven gledla enih 10cm ob strani pa šel polagat :) Pa jrkO ma tud nekaj podobnega :D

Objavljeno

Mene ravno to skrbi, da ven gleda :) Nočem da bi se poškodovala.. Grem rad na zihr .) :P

Objavljeno

zakaj toti linki od filmčkov ne delujejo :angry: :angry: :yea2: :topic:

Objavljeno
Mene ravno to skrbi, da ven gleda :) Nočem da bi se poškodovala.. Grem rad na zihr .) :P

kamero daj na sredino, obrnjeno povprek, ven naj pa gleda ogledalo, tak da bo kamera v bistvu gledala v ogledalo, to bo pa preslikavalo sliko dogajanja spredaj! .)

Objavljeno

Zok ti si pa pol idej... :)

to bi pa blo izvedljivo... samo bi mogo najt način kamero čist fiksirat.. hmmm

Objavljeno

daj povejte kje si lahko downloadam kaki vrei film o skuterjih :? :hmm: :yea2:

Objavljeno

sm mal pozn

zakaj na fotoaparat ne morš dobrga posnetka narest zato ker pol nben nebi kupoval kamer

Objavljeno

ja, to je blo zakon ja, fanta arabic style :lol1: :lol1:

to so bli časi, gremo ponovit jih :) ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!