Jerry_exc Objavljeno Oktober 6, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2003 če se boste res zavzel za to bo še marskej ratal. če bote pa sam tko da bote lah rekl da ste člani kluba bo pa bol slabo vse :hmm:
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 6, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2003 Poglejte folk, prvo kot prvo se je treba nardit "poslovni" (uzemte z rezervo) načrt. Neki ste že začel, kr tko naprej, sam je treba met neki materiala in tega da se bo, če bo zanimanje in volja potem klub registriru. Na srečo delam tako šolo, tko da neki malga vem o tem, sj naprej se bomo pa že na sestanku zmenil :kva1:
romans1 Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 nc bt vse boste pravocasno zvedel. :OK:
gapi Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 Jutr se najbrž z našim big bossem dobiva pa bova mal pretehtala vse možnosti :D Pa vam pol povem kaj mislimo.
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 btw, ce boste pobirak ksne clanarine, povejte prej, k jst ne nosm kesa s sabo....... a nalepke so ze :kva1: :kva1: :hmm:
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 btw, ce boste pobirak ksne clanarine, povejte prej, k jst ne nosm kesa s sabo....... a nalepke so ze Ne nalepke še niso. Je pa Jaka baje že en logo narisu. Sam še za članarino se mormo zment al bo 500 al 1000 sit.
Grilzz Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Se bom jaz javil za blagajnika. Torej članarina meni, vsak mesec od vsakega člana 2k SIT na roko, skupaj pa mi za pohvalo zaradi moje dobre volje in skrbi priskrbite še 3 šteke West superlight na mesec. LP vaš vdani blagajnik
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Se bom jaz javil za blagajnika. Torej članarina meni, vsak mesec od vsakega člana 2k SIT na roko, skupaj pa mi za pohvalo zaradi moje dobre volje in skrbi priskrbite še 3 šteke West superlight na mesec. LP vaš vdani blagajnik Ne 2k je mal preveč. 1k je pomoje glih prov. no sej itak se o tem pogovarjamo še v petk na sestanku SPR-ja
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Ne 2k je mal preveč. 1k je pomoje glih prov. no sej itak se o tem pogovarjamo še v petk na sestanku SPR-ja Te mesečne članarine po mojem nenju ne pridejo v poštev! Najprej se da za včlanitev 1k al tolk kolkr bo, za ta denar se pa dobi en huda nalepka :kva1: Ki mora bit res huda da jo bodo člani z veseljem in spoštovanjem mel nalimane na lepotcih. Če se pobera vsak mesec pa enkrat en ne plača, drugič drug in to bol da se da dnar za konkretne svari kot so naprimer majce, kapce, nalepke kar kol že bo! In od tega klub dobi nekaj malega provizije provizijo. LP
Grilzz Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Se bom jaz javil za blagajnika. Torej članarina meni, vsak mesec od vsakega člana 2k SIT na roko, skupaj pa mi za pohvalo zaradi moje dobre volje in skrbi priskrbite še 3 šteke West superlight na mesec. LP vaš vdani blagajnik To je bilo mišljeno bolj kot zajebancija kot karkoli drugega.
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Te mesečne članarine po mojem nenju ne pridejo v poštev! Najprej se da za včlanitev 1k al tolk kolkr bo, za ta denar se pa dobi en huda nalepka Ki mora bit res huda da jo bodo člani z veseljem in spoštovanjem mel nalimane na lepotcih. Če se pobera vsak mesec pa enkrat en ne plača, drugič drug in to bol da se da dnar za konkretne svari kot so naprimer majce, kapce, nalepke kar kol že bo! In od tega klub dobi nekaj malega provizije provizijo. Mi smo mislni najet kšno pocen garažo pa neki orodja notr pa mamo servis za skuterčke. Tud majce pa kape niso izklučene.
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Mi smo mislni najet kšno pocen garažo pa neki orodja notr pa mamo servis za skuterčke. Tud majce pa kape niso izklučene. Mi pa mamo pri meni servis :) PA majce si tudi ze dva mesca pa pol delamo pa se jih kuj nimamo :angry: :angry:
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Te mesečne članarine po mojem nenju ne pridejo v poštev! Najprej se da za včlanitev 1k al tolk kolkr bo, za ta denar se pa dobi en huda nalepka Ki mora bit res huda da jo bodo člani z veseljem in spoštovanjem mel nalimane na lepotcih. Če se pobera vsak mesec pa enkrat en ne plača, drugič drug in to bol da se da dnar za konkretne svari kot so naprimer majce, kapce, nalepke kar kol že bo! In od tega klub dobi nekaj malega provizije provizijo. Mi smo mislni najet kšno pocen garažo pa neki orodja notr pa mamo servis za skuterčke. Tud majce pa kape niso izklučene. ideja dobra s tole garazo in orodjem, sam.......................to je zeloooooo dragoooooo........jst to vem k mam krneki orodja doma, ...................da ne omenjam mesečne najemnine................. :hmm:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Ce ma keri prosto pa da se stari ne bunijo da brni vse non stop mejte pri njemu za prvo....ce ne pa pac neki nekaj poceni najdite
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ideja dobra s tole garazo in orodjem, sam.......................to je zeloooooo dragoooooo........jst to vem k mam krneki orodja doma, ...................da ne omenjam mesečne najemnine................. Sm v salamoncu gledu so okol 20000sit na mesec. Itak ne rabmo več placa kokr tok da kšno mizo not postavmo( za motor) pa kšna omara z orodjem... Sej tko kokr sm reku da se v petk to menmo na sestanku. Odvisn je tud kaj bo Jaka reku.
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 tale mesecna narocnina pomoje neb uspela :hmm: sigurno nebi vsi placal kaj pa ce ne placajo jim bote pa nalepko iz skutrja vzel a kva :?
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Ne. Mislni smo zastonj šravfat skuterje. Seveda skupi z lastnikom.
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Sam kaj pa je to problem 1000sit na mesec dat. To je en malca.
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ena fest malca :naughty: res da ni velik sam se mi vseen zdi da vam tole z garazo nav ratal :? ce vam pa uspe pa svaka cast :OK:
GP ditech Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 a mislte da bo kdo dal delavnico mladim mulcom :D :D :devil:
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ce bo dnar stimov bo dav marskdo drugac pa se da yment da gre podpisat ya najem ksna odrasla oseba :naughty:
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 a mislte da bo kdo dal delavnico mladim mulcom Mišlen je sam kot garaža oz. prazen prostor v katerga pol mi kej zmečemo.
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ej fantje garaze se v novih jarsah dobi po 10000/mesec to pa ja ni problem vsa neki orodja prinese kar pa manjka se pa skp kup
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ej fantje garaze se v novih jarsah dobi po 10000/mesec to pa ja ni problem vsa neki orodja prinese kar pa manjka se pa skp kup Sam u novih jaršah bomo hit ustal brez uzga orodja in kar bo not urednga, še tist k nov si bojo črnuhi "sposod". lp
[rain] Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Se bom jaz javil za blagajnika. Torej članarina meni, vsak mesec od vsakega člana 2k SIT na roko, skupaj pa mi za pohvalo zaradi moje dobre volje in skrbi priskrbite še 3 šteke West superlight na mesec. LP vaš vdani blagajnik hehe, sej mas najhitrejs motor (po avatarju sklepam) poberes dnar pol pa samo črta :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se