k&4 Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) Živjo :mellow: glede nalepk bi blo ql če bi bli 2-3 osnovni barvi :hmm: (bela :OK: ,črna-mogoce še kera) dnar bi blo pomoje bol pobirat tko da bi člani vedel za kva smo ga dal ;) (izdelava nalepk,majce, orodje)delavnca bi pa pomoje lahko bla kr pr komu na domu k ma plac :hmm: pa dobr bi blo če bi mel svojo stran al pa kr to k je zdej pa gor povedal kdaj bojo srečanja :OK: Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil k&4
Ciko Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Mi pa mamo pri meni servis :) te se bom pa jaz kaj javo na servisu ne :D samo spomladi, zaj ga nem rihto kr se bo čez zimo tak razštelo, spomladi gre na 5k km servis, pa bom mogoče prišo malo k tebi pogledat valcke pa fergazer, da vidim če so še sploh okrogli :D seveda pa če bo po servisu vredi šol nebom rabo tebi gnjavit :D kr sn gledo kaj morejo naredit:jermen, spucat cilinder, bat, fergazer spucat, nastavit, valcki itd itd :) to me bo stalo :cry:
Dave Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 ej fantje garaze se v novih jarsah dobi po 10000/mesec to pa ja ni problem vsa neki orodja prinese kar pa manjka se pa skp kup Sej, taksne so cene, ne samo v novih jarsah. Okrog 50 EU. Malo se se splaca pomislit na to, da se da precej preprosto priti v garazo, tako, da je problem ce imas vredno orodje notr, ker ga kmalu lahko ne bo vec. Lahko pa za dodatnih 10.000 kupite hisni alaram, ki se dere, ko zazna gibanje. Sej ne pomaga ful, ampak neki pa je.
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 sej že neki pomaga če dobiš nalepko da je objek varovan z alarmnim sistemom :naughty:
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Ne to kr nek da bi najel garažo ne pride v poštev, saj pomoje, ker to se bi hitr razvedl in bi začel nepovabljenci ukol hodt, tko da bi blo bol da bi mel nek u bližini ena člana, da bi mel mal pod kontrolo vse O:-)
Grilzz Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 ' date='8 Oct 2003 @ 22:12'] Se bom jaz javil za blagajnika. Torej članarina meni, vsak mesec od vsakega člana 2k SIT na roko, skupaj pa mi za pohvalo zaradi moje dobre volje in skrbi priskrbite še 3 šteke West superlight na mesec. LP vaš vdani blagajnik hehe, sej mas najhitrejs motor (po avatarju sklepam) poberes dnar pol pa samo črta :devil: Najbrz me gapi vseeno strese. NRG a si pomislil da bi naprimer tudi tako kaj izginilo in pol bi po mojem mnenju tist ki je bil odgovoren za plac kr precej naje*u.
gapi Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Hja kaj pa veš. Sicer pa jst trenutno zdej nimam več pojma kako se bo vse izšlo.
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 NRG a si pomislil da bi naprimer tudi tako kaj izginilo in pol bi po mojem mnenju tist ki je bil odgovoren za plac kr precej naje*u. Pač eno odgovornost bi mev. Zakaj bi en kredu iz svoje garaže, poč se bi vs orodnje popisu, kdo je kj prnesu in to je to!
Grilzz Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Nisem mislil da bi tisti ki je odgovoren kradel iz garaže, ampak če bi ena tretja oseba vdrla in vse pobrala.
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Ja vem sam če je to pr enmu doma je velik manjša možnost da bi kdo kj kradu!
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Ja vem sam če je to pr enmu doma je velik manjša možnost da bi kdo kj kradu! Ce ne pa kupte kovce al dva za orodje dajte not orodje pa tam ko boste pac meli garazo pa ko boste delali kaj prinese en pac ta kovcek ki ga ma doma ko pa koncate pa ga spet odnese in je problem resen :)
zivijo Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 zdravo!djte mi sam povedat kdaj je danes sestanek pa kje a velja pred kolosejem?
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 torej da mal obudim temo, kasn je pa pol izbrani logo.....?
gapi Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 He he še glih ne vemo. Ta petk se bomo kej zmenl.
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 He he še glih ne vemo. Ta petk se bomo kej zmenl. kje? kdaj? se boste zmenil.....
GP ditech Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 (popravljeno) kje? kdaj? se boste zmenil..... mensezdi pred mitingom jutr se prav Popravljeno Oktober 16, 2003. Popravil GP ditech
GP ditech Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 mal je tema zamrla :cry: :cry: :cry: a ma kdo kej več informacij o novem motoklubu (kako napreduje) :D :hmm:
GP ditech Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 a ste že kej zberal člane :D tolk da nism kej zamudu pa članarina kolk bo pa še kej a bo do pomladi kej narjen :D
firefox f-15 Objavljeno Oktober 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 vse ob pravem času.
Arks Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 A je tale klub "splaval" po vodi? :rolleyes:
PRJATU Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 ne ne to bod pa brez skrbi da ne bo splaval po vodi!!! :yea2: :yea2: :OK: :OK: :notworthy: :notworthy:
GP ditech Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 ni splaval .) evo ti stran scooterriders in dobil smo že vse majce in nalepke :)
romans1 Objavljeno Oktober 10, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2004 no tako sedaj se pa ze lep cas nisem oglasil.mesec november bo scoot pro riders-team praznoval prvi rojstni dan,ki pa se bo praznoval v prvih toplih dnevih leta 05 ,kajti takrat bomo imeli mega piknik-seveda samo za clane nasega kluba in pa seveda za povabljene.clane bomo presenetili tudi z darilom.lokacija znana
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se