Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno

zamenjane ročke :grim

zdaj bom pa tudi jaz lažje dosegla s prsti :OK:

pa sedež je že tudi ponižan :yea1:

DSCN3619.JPG

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

zdravo

sem nov na tem forumu in se obračam na vas ker imam veliko težavo z mojo yamaho r6 2006...namreč gre za problem da mi

pri nekje 9000 prevoženih kilometrov ni več hotela normalno vžigati nakar smo to nekak rešili sedaj se je pojavi pa še večji

problem..namreč začela je kar sama dvigovati obrate ( brez dodajanja gasa )...zadeva je zelo moteča in nevarna...

je imel kdo podobne tažave in kako jih je reševal...

l.p. dejan

Objavljeno

zdravo

sem nov na tem forumu in se obračam na vas ker imam veliko težavo z mojo yamaho r6 2006...namreč gre za problem da mi

pri nekje 9000 prevoženih kilometrov ni več hotela normalno vžigati nakar smo to nekak rešili sedaj se je pojavi pa še večji

problem..namreč začela je kar sama dvigovati obrate ( brez dodajanja gasa )...zadeva je zelo moteča in nevarna...

je imel kdo podobne tažave in kako jih je reševal...

l.p. dejan

Glede na to da si iz Krškega, ti bo lahko pomagal Boštjan iz servisa Delta Team Krško. Zapelji v ponedeljek motor tja in naj fantje pogledajo.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

jst mam nekok name to na svoji r6 narest, sam se lih tko bojim d bo pol ful preglasn za na cesto tud če dam db killer notr u akrapota...sm kar u dilemi zdej :hmm:

Zdravo...jaz imam R6 2000 pa Massa gor. Grmi, poka + ko te policaj ustav te prosi če mu lahko pokažeš ognčk ;)))

Edin če greš čez mejo je fino imet s seboj dušilec. V italiji in Avstriji imajo policaji merilnike glasnosti. Kazen je sicer 25€ ampak osebno ta denar raje porabim za bencin.

Objavljeno

Zdravo

Mam sicer majhen problemček, ki ga do sedaj ni bilo.

In sicer ko pospešujem se motor pri cca. 12000rpm ustavi in ga na polno zablokira neglede na to v kateri prestavi je.

Če isto probam narediti na mestu v nevtralni ni problem se zvrti do blokade tako kot se mora.

Kaj bi lahko bil problem?

Hvala za odgovore že vnaprej

Objavljeno

Mogoč da je kej v elektroniki narobe (na elektroniko se žal nč ne spoznam)...pri forgazerjih nima bit kej narobe če se ti v leru zavrti narmalnu, prav tako skorajda dvomim da bi bilo kej v menjalniku drgač nebi imel težav zgolj pri 12k+ rpm. Definitivno bi jaz na tvojem mestu to odpeljal na servis pregledat kr sam boš težko pogruntal kaj je narobe (razn če se fajn spoznaš na mašine). Drgač pa... če bom še kdaj kupoval motor si me prepričal da ga bom izprobal do "konca"

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ali ima kdo za prodat mašino za r6 07letnik

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kje bi lahko dobil nosilec zadnje tablice za letnik '07?

Objavljeno (popravljeno)

Številko imaš na ZS.

lp

post-12474-0-71327300-1339579566_thumb.jpg

post-12474-0-13349400-1339579651_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil exe`FZS
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mene zanima, če ima kdo od vas na motorju izpuh v črni barvi. Zanima me od letnika 2006 naprej in pa če lahko prilepi kakšno sliko.

Objavljeno

ok.

pa imam spet novo vprašanje, ker vidim, da nihče nima montiranega črnega izpuha.

pa me zanima, če ima mogoče kdo takšnega akrapoviča iz spodnje slike:

izpuh%20R6.jpg

Objavljeno

Zdravo

Mam sicer majhen problemček, ki ga do sedaj ni bilo.

In sicer ko pospešujem se motor pri cca. 12000rpm ustavi in ga na polno zablokira neglede na to v kateri prestavi je.

Če isto probam narediti na mestu v nevtralni ni problem se zvrti do blokade tako kot se mora.

Kaj bi lahko bil problem?

Hvala za odgovore že vnaprej

Po mojem kaka smetka prišla v frgazer in je zamašena katera od glavnih diz lahko pa tudi filter za gorivo če ga imaš. v leru ko ti daš po gasu ne potrebuje motor toliko goriva kot takrat ko se pelješ in daš po gasu takrat je mnogo bolj požrešen in takrat ima premalo goriva če je ki kaj zamašeno.

LP

Objavljeno

ok.

pa imam spet novo vprašanje, ker vidim, da nihče nima montiranega črnega izpuha.

pa me zanima, če ima mogoče kdo takšnega akrapoviča iz spodnje slike:

ni ravno tak, je pa cel karbonski, ne samo zaključek...na kolegovi r6 2008...kaj te zanima

Objavljeno (popravljeno)

slika in pa če se kaj pozna na zvoku, če že daš toliko € zanj ;)

Popravljeno . Popravil rosse20
Objavljeno

pri tem motorju pozabi na kak hud zvok, tudi s trobento od akrapoviča ne bo dovolj razlike, bo treba tisto veliko zajčnico pod plastiko odstranit, potem se pa začnemo pogovarjati, če pa res ne misliš odstranit sredinskega lonca, pa poglej raje za kakim leo vincejem, zvok je neprimerljivo boljši, vsaj zame, in to na vseh motorjih

AkraInstalled.jpg

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

1. link: poglej par strani nazaj, ko se mi ZDI, da je nekdo napisal, da je bil ta motor razbit in porihtan - to ne vem 100%, ampak se mi ZDI - preveri!

2. link: ta barvna kombinacija ustreza modelu 2008 (jaz imam enakega)

Več pa ne vem povedat :blush:

Objavljeno

Našla sem še stran, kjer lahko najdeš specifikacije in slike posameznih modelov :OK:

Objavljeno

Živjo, zanima me kateri motorji pašejo na r6 letnik 99, verjetno da so do 2002 vsi motorji enaki , a mi lahko gdo to potrdi.

Aja pa kupuje se motor za r6 letnik 99 ugodno :) (danes mi je na grobniku po 5ih krogih počil blok :( )

L.P. Nejc

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Pa imam eno vprašanje?

Kje so svečke? V navodilih samo piše tip, ne pa kje se nahajajo.

Bom drugače vprašala... Kako je nalažje pridet do njih?

Objavljeno

a je to resno vprašanje?? :ninja:  ponavdi pri ss motorjih najlažje prideš do svečk tako da; odstraniš ali dvigneš tank, odstranis airbox in potem si že zelo blizu,,, :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa imam eno vprašanje?

Kje so svečke? V navodilih samo piše tip, ne pa kje se nahajajo.

Bom drugače vprašala... Kako je nalažje pridet do njih?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!