zivijo Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 ne razlika je med nasim puncam pa vasim da nase se znajdejo v guzvi vsak dan vase se pa bl po hribih vozjo oz manjsih mestih
manjak Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 ne razlika je med nasim puncam pa vasim da nase se znajdejo v guzvi vsak dan vase se pa bl po hribih vozjo oz manjsih mestih Ti bom jest dal hribe :P Je pa res, da pri nas ni tko k v lj, k se vsi neki drenajo pa tko dalje. K sem prvič šel s skuterjem v lj sem bil ne malo presenečen zdej se pa že nekako znajdem v tisti množici :D
manjak Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 Ja so, ja. K sam gledaš s kerga konca ti bo ker pripizdil :D Vam bi se pri nas zdelo kot da ste na nedeljski vožnji :lol: Joke, tut pri nas ni vse tolk nedolžno čeprav smo 10x manjši :hmm:
aerox Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 ženski ORGAZMI!!! :lol1: :lol1: hihi :D O:-) :D O:-) :yea2: :OK: O:-)
speedrunner Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 jst bi prepovedal reklame ob bolj prevoznih cestah, kot so Labod, Lisca, Palmers itd......... Ja ker pol oke nesejo na plakat :) :) sm ze parkrat cez robnik zapelu.........enkrat skor pogrnu k zmaj........ Ja, bo treba punce izpred monitorja zamenjat za prave, pa še kej narest z njimi, pa neboš več rabu posterjev pa reklam gledat!!!! :P VRJEM; DELUJE! :D
Ciko Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 perota punca strada, samo še na take neke čudne poste se javla :lol1:
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 zenska na scooterju kot sovoznik.............hmmmmmmm...........brezvezna iguba moči......... :P
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 no ja ce ta punca kej da od sebe je kr kul sej je ne vozs skoz sabo ampak obcasno ker ce bi jo skoz je tko kt ce bi prikolo vleku za sabo!mors si najdt tut tako da je za motor zagreta ce ne je vse bl kurc pa ne pleharco
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) no ja ce ta punca kej da od sebe je kr kul sej je ne vozs skoz sabo ampak obcasno ker ce bi jo skoz je tko kt ce bi prikolo vleku za sabo!mors si najdt tut tako da je za motor zagreta ce ne je vse bl kurc pa ne pleharco hja..........se strinjam popolnoma s tabo........ :OK: sam nazalost je taksnih zensk zeloooooo malo :xx: :xx: :cry: :cry: Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil PSI_Hunter
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja ampak se najdejo KDOR ISCE TA NAJDE :D
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ja ampak se najdejo KDOR ISCE TA NAJDE :D res nism nevemkolk iskal.......hja mal mi je zal.........prevec casa porabim za tuning inpodobno..... :P sam pa prsparas krneki kesa/mira/zivcev............ :OK:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 res nism nevemkolk iskal.......hja mal mi je zal.........prevec casa porabim za tuning inpodobno..... :P sam pa prsparas krneki kesa/mira/zivcev............ :OK: Sma ze dva :) :) :)
zivijo Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 sj jst tut do zdj se nism hotu met babe pa sm 18 str ja mira pa zivcev pa res tolk prsparas da res ni!denarja pa glih ne ker je tuning draga stvar ampak je pa bols v tuning k pa v babe tuning ostane baba pa gre k se te navelica
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ampak je pa bols v tuning k pa v babe tuning ostane baba pa gre k se te navelica Tocno tako.. :) :OK:
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) Ehhh babnce...pri nas vse ki majo scooterje vozijo tak, da sam gledaš kdaj bo pala <_< Pa vse majo aprillie di-tech, pa gilere runner a še karole ne znajo vozit :lol1: Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil Italjet Dragster
mc m Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 pr ns majo pa naše deklce kr prerihtane skuterje- pred našo šolo vidš same gianelije gor :grim sm pa pogruntou d skor use sedijo cist na špici :) le zakaj :hmm: :lol1:
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Ehhh babnce...pri nas vse ki majo scooterje vozijo tak, da sam gledaš kdaj bo pala <_< Pa vse majo aprillie di-tech, pa gilere runner a še karole ne znajo vozit :lol1: ti morm pa rect da se popolnoma strinjam z tem..........z parimi izjemami........jih poznam vsaj ene 3....... :OK: :OK:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 sm pa pogruntou d skor use sedijo cist na špici :) le zakaj :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: O:-)
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) aja pa se neki je vecina zensk se tezko sprijazni da bo vedno na 2.mestu.........(na prvem je motor)..............no vsaj pri meni je tako................ Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil PSI_Hunter
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 aja pa se neki je vecina zensk se tezko sprijazni da bo vedno na 2.mestu.........(na prvem je motor)..............no vsaj pri meni je tako................ Poznam te tezave in to zelo dobro zato pa sem free :) :OK: Samo bo treba spet nekaj najt :P :) :hmm:
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Poznam te tezave in to zelo dobro zato pa sem free :) :OK: Samo bo treba spet nekaj najt :P :) :hmm: a ti tud tko pravs....... :naughty:
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 a ti tud tko pravs....... :naughty: Ja ves kaj cas bi bil ne :) :) Samo ves kak je zima prihaja pa spet se bo delalo v delavnici :) Bmo vidli.... :)
jrk0 Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Jaz najdem za vse cas:) motor friziram, racunalnik friziram in olepsujem, punco mam zraven pa vse gre:) noja, sola je pol bolj postranskega pomena:D ampak gre, sem odlicen bil lani;) letos pa morem maturo naret se s kako lepo oceno, dammit:)
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 poj ti gre pa use full dobr :OK: kaj pa kaksn sport? a ti to tud gre? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se