murkydj Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 e-bay... Pri kakem trgovcu z rabljenini deli (Nemcija) Pri nas jih že leta 2000, ko sem jest rabil ni bilo celih vec za dobit. saj ni panike lahko so poškodovani bom jih že porihtal
trojan69 Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 Jst mam za 1996 ampak pomoje so skor identični-oba sedeža, zadnji del praktično brez praskice pa stranske oklepe-mal podrajsani.
Senna Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Mene pa zanima če ima kdo kšne zanič(poškodovane) prednje vilice od gsxr 1000 k7.Rabil bi tist šrauf na vrhu,kjer se štela trdota(kompleten). Pa še uprašal bi,če se dobi samo okvir števca,imam namreč podrajsan.Če ga pa ima kdo kompletnega ugodno,bi pa tudi to vzel. lp
Senna Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Še eno uprašanje.Stabilizator krmila je priključen na elektriko.Kako deluje?? Eni pravijo na hitrost,drugi na obrate,kajti pri meni ni nobenega štroma na žicah??? Dal sem ga na "štender" in v prestavo in še vedno nič.Varovalke so vredu,tko da ne vem,zakaj ni štroma gor???
trojan69 Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Če kdo potrebuje kakšne dela za GSXR 1100 naj sporoči. P.S.-psrednji konec (USD vilice) so super predelava za kake V-maxe, Bandite, itd... .)
robopanik Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 A ve mogoce kolko more biti nastavljen "pilot jet" na fergazerju za gsxr 1992 750 ? mislim na tisti srauf ki regulira pritok bencina na nizkih obratih. sem kupil masino pa je majster prej zmontiral fergazerje da bi jih ocistil, odsraufal vse...pa si ni zapisal koliko so bli stinsnjeni!!! zdej je motor na stojalu, pa ga morem pred avgustom zrihtat! ce iam kdo kasn pdf. service book castim pivo ali 2!
trojan69 Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 Pomoje okol 2 obrata, manuala pa žal nimam. Mal pogooglaj, ni hudič da ga ne najdeš nekje.
robopanik Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 Iscem in iscem a nic ne najdem...
JO_18 Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Evo tudi jas sem nabavil takozvano uljaro če ima kdo kakšne dele me kr kontaktirajte marincspeedshop 1
marincspeedshop Objavljeno Maj 9, 2020 Opozori Objavljeno Maj 9, 2020 Imam gsxf750 zaribano masino, nekaj delov imata skupnih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se