poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 no js mam tut nrx-a na mojmu runnerju, pa sm zadovoln z njem, končno mam pa 106 po števcu, v uaveterju sm se pa pelau okrog 120-125 po števcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 kaj mas pa se narjen na runnerju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 hja, no tist 120 mi je sam 1x šou k je blo mal bol hladn, pa za enim kombijem sm se pelau, drgač mam pa sam auspuh menjan, sam so valčki zdej u nulo tapravi tak da je to tak ko more bit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 pa 50cc? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 pol gre pa zlo zlo dobr, glede na to da mas sam auspuh zamenjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 js sm ful zadovoln z njem, zej bom dau polini gus 70 not, pol pa bo mal bolš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 kerga pa...al navadn al /R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 zaenkrat navadn, sm se zmenu d ga lohk po obrokih plačam, kr trenutn ni glih kej velik keša, pa še za 30k dobim nouga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 dobra cena to... drgac je pa 36k ce se ne motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 itak, p vilce mi bojo zrihtal spredne, k so ful premehke, ko bremzam mi jih čist do konca nabije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 posteno posteno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 v uaveterju sm se pa pelau okrog 120-125 po števcu A v avtu si sedo motor pa se sam sel posteno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 se en cudezni runner:D jaz mam na mojmu skuterju pospesek 10m/s^2 :). to pomeni, vsako sekudno se mi hitrost poveca za 10m/s kar znese 36km/h. mam samo 3s do 100:P seveda je to ce se z bloka dol zapelam al pa v prepad skocim... :rolleyes: vi pa s temi runnerji res dosegate fajn hitrosti, morem priznat:) samo izpuh zamenjan pa ze gre 120:) bonzy, mislim da mas dostojnega tekmeca:D pa ne mi z 95 realnimi zacet:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Ja poglej enkrat gilerin števc k začne štet mal pod št. 20 km/h. To je dokaz zakaj gre runner 120km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 bOnZy verjamem jaz da mu gre res tolko :) Nevem Runnerce delajo cudeze...samo jaz sem jo mel doma od sosolca pa sem da gor avspuh pa 20 parov valckov pa sn jo najvec na 93 spravo...tak da kak gre ta 120 mi ni jasno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Glede NRXa je tak.. ne vem zakaj ma tolk ljudi nekaj proti njemu.. Jaz vem, da sosošolec moj ma NRXa na Speedyju pa je ZXa tut gor mel, pa mu NRX baje dosti bolj ustreza... Drugi pa spet pravijo da je ZX boljši.. POmojem so to jajca in sta izpuha isti shit. Pač valjcne morš lepo nastavit. Glede DiTecha nemo spet debatirali, ker ma blokado obratov in ne more it do solidnih hitrosti. Jebediah, če tebi pride v obrate pa maš nekiga super-duper odblokiranega DiTecha :) ker meni še nikol ni. niti po bregu navzdol. Razmišljam, da bi si kr na avto dve runnerci z ZXom gor navezal, če to tok leti. Pa še malo bi porabo :) :) ne vem no.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Jebediah, če tebi pride v obrate pa maš nekiga super-duper odblokiranega DiTecha ker meni še nikol ni. niti po bregu navzdol zak pa to napisau zdele? vem da ma blokado :doze: drgač pa..vsi skuterji majo nekje blokado končnih obratov! ker drgač bi mashino v bistvu...uničilo ...pač ma ditech elektronsko kar je kurac :BUA: POmojem so to jajca in sta izpuha isti shit. Pač valjcne morš lepo nastavit. :OK: i always like you da best from everyone here :D ker meni še nikol ni. niti po bregu navzdol sej men tut ne..edin če je res kaki daljši hrib, pa da grem dol z njega, potem se dvigne iz ene 90 na solidnih 100... po števcu, da me ne boste prec si tepli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 nism reku d realnih, js sm reku d mi je takrat šou po števcu 120 pa v zavetrju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 se en cudezni runner:D jaz mam na mojmu skuterju pospesek 10m/s^2 :). to pomeni, vsako sekudno se mi hitrost poveca za 10m/s kar znese 36km/h. mam samo 3s do 100:P seveda je to ce se z bloka dol zapelam al pa v prepad skocim... :rolleyes: vi pa s temi runnerji res dosegate fajn hitrosti, morem priznat:) samo izpuh zamenjan pa ze gre 120:) bonzy, mislim da mas dostojnega tekmeca:D pa ne mi z 95 realnimi zacet:) jrk0.... a sem lahko tvoj prjatu? :hmm: :notworthy: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Oktober 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Zj ga dobim od modela k je sosed Akrapoviču :notworthy: No uglavnem je gor dušilc iz kevlarja ki mu ga je Akrapovič naredu(brez zajebancije) pa je čist kul avspuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 a nrxa dobiš z akrapovičevem izpuhu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 z akrapovicevim dusilcem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 pardon :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Oktober 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Jp z Akrapovič dušilcem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se