gapi Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 Ja drgač pa rečš da so ti na servisu že kej gledal pa so šravfe stran dal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 itak so mi ga oni nastelal, preden so mi ga predali. Kwa, a ce bojo problemi, samo recem, da so mi ga ONI štelali, ker tod okoli ni nobenega pooblaščena serviserja za peugeot ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 Ne sej ni važn. Važn je sam da je serviser za motorje in ne nek sosed k občasno še tvoj skutr pošravfa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 12, 2003 Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 js vem, d k sm js dau v ce v top moto blokade ven, mi je garancija še velala, pa še pol, en tedn po izteku so mi neki delal pod "garancijo" tak da je to čist od serviserja odvisn če ti jo pustijo al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2003 ze vem kaj bom naredil: tole bom ustimal, da se ne bo vidlo, potem pa peljem na servis in takoj za tem k vombergerju, da mi pobere blokade ven. to :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
--Blink-- Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Jest sm tud prm kavčiču kupu motor pa sm dau vn blokade pa mi ni reku za nobeno garancijo! :yea2: :notworthy: Sam vomberger nima nubene zveze s kavčičem sej ma itak druge motorje! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se