Ćardak Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 poleg tega je potreben nekdo na oni strani aparata, da pritisne na sprožilec.... Takih NAS je dosti :OK:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 (popravljeno) :) kak bi jo napodil dol, bo ves tank spraskala s temi čevlji.... :P Popravljeno Marec 26, 2006. Popravil pizdek 69
semamiz Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 :hmm: Definitivno dobre beybe na dobri podlagi :OK:
Tanjuška Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Lp
SiR Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Lp pokliči, pa se zmeniva, ni problema
Noise Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Ne vem koga boš prepričala, da bi mu rekla bejba ali pa miss... :o
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 pokliči, pa se zmeniva, ni problema Zj je pa dost :D Zgleda da se mormo babe same znajdt! [attachmentid=66695] Mam še robe če hočte, in to še celo breda pitta čist nazga, a ga hočte vidt? :eek: Trga gate, joooj!!!!!!1 koledar.ppt
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 Mojih že ne. :P Tvojih :? kaj tvojih ne? Aja gat, sj če tangice nosiš pol je kriza ja k se zravn ne pride - joke
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 jst bi nacga šon konrija :blush: Ah je Pitt kr mau bol, ma saj mišice :closedeyes: No pa si ga oglejte, lepoto, če bi pa na motorju sedu, bi bil pa še boljši, vredn greha, se neb šparala, ga pojem, UuuuuUUUUUUUUUUFFFFFFFfffffffffffffffffaaaaaaaaa Ah je Pitt kr mau bol, ma saj mišice :closedeyes: No pa si ga oglejte, lepoto, če bi pa na motorju sedu, bi bil pa še boljši, vredn greha, se neb šparala, ga pojem, UuuuuUUUUUUUUUUFFFFFFFfffffffffffffffffaaaaaaaaa No sicer bi meu loh mau večga!!!!!!! :yes: brad_pitt.ppt
Alla Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 OK, Tanjuška, preberi še enkrat naslov teme: Bajk BEJBA in MISS Motosvet. Se ti zdi, da je Brad Pitt punčka? :doze: Raje uporabi iskalnik in popaj fantke v prmernejšo temo. :glare:
Brdaus Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 brat pit je pussy :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Mislm, pa tko ga punce hvaljo... :grim
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 OK, Tanjuška, preberi še enkrat naslov teme: Bajk BEJBA in MISS Motosvet. Se ti zdi, da je Brad Pitt punčka? :doze: Raje uporabi iskalnik in popaj fantke v prmernejšo temo. :glare: A su fauš k tebe ni gor na sliki? Jz hočm sam ns bjbe razveselit, če si pa ti tko malenkosten/na ti pa nemorm pomagat. No pol če smo pa že na temi pa izber naj bejbo motosveta če loh :huh:
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Tanjuška je blond :yes: Ne vem po čem sklepaš, vse kar je sm sam mau pjana to je pa vse :P Men se ta let dogajajo čudne stvari, tko da nč čudnga da mislš da sm blond
Pravokotar Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 ... nč čudnga da mislš da sm blond... :grrr Yst sploh ne mislim. Sem se odvadil, na srečo. Pač pa: - sem prebral par tvojih postov (zanimivih, res :yes: ) - firbčen kot sem, vtaknil riwc še v tvoj profil (zanimiv, res :yes: ) - naletel v profilu na slikco, namreč tole slikco: [attachmentid=66709] pa mi je nekaj šepnilo: Tanjuška je blond :yes:
Brdaus Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ampak tale današnja Bike baba je pa hudo nevarna... če bi na morju plavala mrtvaka, bi vsi kopalci pobegnil iz vode, k bi mislil, da je morski pes, ima pa samo tko OGROMN nos :alien1:
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ampak tale današnja Bike baba je pa hudo nevarna... če bi na morju plavala mrtvaka, bi vsi kopalci pobegnil iz vode, k bi mislil, da je morski pes, ima pa samo tko OGROMN nos :alien1: :lol1: napaka, men je samo ta motor ušeč (AGUSTA) k je pod njeno ritko, tko da fantje ne mene primerjat z mojmu profilm. Čist druga, bl divja B) Pa taprava bajkerka se nikol ne usede na motor tkole, to bi pa loh že vedl :hmm:
Pravokotar Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 ... fantje ne mene primerjat z mojmu profilm... Šment! :o Še malo pa bo vesoljni motomars izvedel, da se pod nickom Tanjuška skriva stosedemdesetkilski hibrid. Ki še nikoli v lajfu ni stal na smučeh, sovraži vse, kar je v zvezi z mopedizmom, ob sami omembi sexa mu gre pa na kozlanje. Erozija vrednot... :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se