Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 oh ta pomlad :OK: oh ta pomlad :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 poleg tega je potreben nekdo na oni strani aparata, da pritisne na sprožilec.... Takih NAS je dosti :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
furious_b!ker Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 pinky :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 26, 2006 Deli Objavljeno Marec 26, 2006 (popravljeno) :) kak bi jo napodil dol, bo ves tank spraskala s temi čevlji.... :P Popravljeno Marec 26, 2006. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 :hmm: Definitivno dobre beybe na dobri podlagi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Lp pokliči, pa se zmeniva, ni problema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Ka pa če bi počas dal še kerga mišičastga tipa gor? A mislte, da sam tipi radi gledate slike? A mislte, da ste sam tipi kle gor? Djte se mal še za ns bajkerke potrudt no, PROSM!!!!!!!!! Ne vem koga boš prepričala, da bi mu rekla bejba ali pa miss... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 pokliči, pa se zmeniva, ni problema Zj je pa dost :D Zgleda da se mormo babe same znajdt! [attachmentid=66695] Mam še robe če hočte, in to še celo breda pitta čist nazga, a ga hočte vidt? :eek: Trga gate, joooj!!!!!!1 koledar.ppt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Mojih že ne. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Mojih že ne. :P Tvojih :? kaj tvojih ne? Aja gat, sj če tangice nosiš pol je kriza ja k se zravn ne pride - joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 jst bi nacga šon konrija :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 jst bi nacga šon konrija :blush: Ah je Pitt kr mau bol, ma saj mišice :closedeyes: No pa si ga oglejte, lepoto, če bi pa na motorju sedu, bi bil pa še boljši, vredn greha, se neb šparala, ga pojem, UuuuuUUUUUUUUUUFFFFFFFfffffffffffffffffaaaaaaaaa Ah je Pitt kr mau bol, ma saj mišice :closedeyes: No pa si ga oglejte, lepoto, če bi pa na motorju sedu, bi bil pa še boljši, vredn greha, se neb šparala, ga pojem, UuuuuUUUUUUUUUUFFFFFFFfffffffffffffffffaaaaaaaaa No sicer bi meu loh mau večga!!!!!!! :yes: brad_pitt.ppt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 OK, Tanjuška, preberi še enkrat naslov teme: Bajk BEJBA in MISS Motosvet. Se ti zdi, da je Brad Pitt punčka? :doze: Raje uporabi iskalnik in popaj fantke v prmernejšo temo. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 brat pit je pussy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 brat pit je pussy :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Mislm, pa tko ga punce hvaljo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 OK, Tanjuška, preberi še enkrat naslov teme: Bajk BEJBA in MISS Motosvet. Se ti zdi, da je Brad Pitt punčka? :doze: Raje uporabi iskalnik in popaj fantke v prmernejšo temo. :glare: A su fauš k tebe ni gor na sliki? Jz hočm sam ns bjbe razveselit, če si pa ti tko malenkosten/na ti pa nemorm pomagat. No pol če smo pa že na temi pa izber naj bejbo motosveta če loh :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Tanjuška je blond :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Tanjuška je blond :yes: Ne vem po čem sklepaš, vse kar je sm sam mau pjana to je pa vse :P Men se ta let dogajajo čudne stvari, tko da nč čudnga da mislš da sm blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 ... nč čudnga da mislš da sm blond... :grrr Yst sploh ne mislim. Sem se odvadil, na srečo. Pač pa: - sem prebral par tvojih postov (zanimivih, res :yes: ) - firbčen kot sem, vtaknil riwc še v tvoj profil (zanimiv, res :yes: ) - naletel v profilu na slikco, namreč tole slikco: [attachmentid=66709] pa mi je nekaj šepnilo: Tanjuška je blond :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Ampak tale današnja Bike baba je pa hudo nevarna... če bi na morju plavala mrtvaka, bi vsi kopalci pobegnil iz vode, k bi mislil, da je morski pes, ima pa samo tko OGROMN nos :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Ampak tale današnja Bike baba je pa hudo nevarna... če bi na morju plavala mrtvaka, bi vsi kopalci pobegnil iz vode, k bi mislil, da je morski pes, ima pa samo tko OGROMN nos :alien1: :lol1: napaka, men je samo ta motor ušeč (AGUSTA) k je pod njeno ritko, tko da fantje ne mene primerjat z mojmu profilm. Čist druga, bl divja B) Pa taprava bajkerka se nikol ne usede na motor tkole, to bi pa loh že vedl :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 ... fantje ne mene primerjat z mojmu profilm... Šment! :o Še malo pa bo vesoljni motomars izvedel, da se pod nickom Tanjuška skriva stosedemdesetkilski hibrid. Ki še nikoli v lajfu ni stal na smučeh, sovraži vse, kar je v zvezi z mopedizmom, ob sami omembi sexa mu gre pa na kozlanje. Erozija vrednot... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se