maus Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Zelo si mi pomagal😂 rad ti pomagam ❤️
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 pred 9 minutami, maus pravi: rad ti pomagam ❤️ Preskoči včasih, pomagaj komu drugemu, tu je veliko takih, ki potrebujejo pomoč😂 maus 1
maus Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Preskoči včasih, pomagaj komu drugemu, tu je veliko takih, ki potrebujejo pomoč😂 sj bi ti še bolj pomagal, pa imam delo v službi Kmet2 1
Darko3g Objavljeno Januar 6, 2023 Opozori Objavljeno Januar 6, 2023 Mnogokrat, ko zaženem Motosvet, traja precej časa, da se stran naloži. Ali je to slabost strežnika ali povezave (pri drugih straneh nimam težav)?
maus Objavljeno Januar 7, 2023 Opozori Objavljeno Januar 7, 2023 pred 14 urami, Darko3g pravi: Mnogokrat, ko zaženem Motosvet, traja precej časa, da se stran naloži. Ali je to slabost strežnika ali povezave (pri drugih straneh nimam težav)? težke debate so bile v tem času, pa traja, da se naloži Mavti, DAMI34 in RobiRoberto 3
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2023 Opozori Objavljeno Januar 7, 2023 pred 3 urami, maus pravi: težke debate so bile v tem času, pa traja, da se naloži spljoh v temi vlada...pol pa rabi pol ure da prebavi dejstva GeeSXer 1
GeeSXer Objavljeno Januar 8, 2023 Opozori Objavljeno Januar 8, 2023 pa ne vem zakaj? spljoh, ko je bladek aktiven? Ker se cela stran prikazuje prazna, bi morala biti hitrejša, ali pač? DAMI34, GoBobi, dr.looney in 1 other 4
franc Objavljeno Januar 10, 2023 Opozori Objavljeno Januar 10, 2023 Imam podobne težave. Predvidevan, da vse to sranje z reklamami, ki se prikazujejo (v občutno prevelikem številu) , ravno ne pomaga pri hitrejšem nalaganju strani. lp
Zivnorc Objavljeno Januar 10, 2023 Opozori Objavljeno Januar 10, 2023 Ob 8. 1. 2023 ob 1:04, GeeSXer pravi: pa ne vem zakaj? spljoh, ko je bladek aktiven? Ker se cela stran prikazuje prazna, bi morala biti hitrejša, ali pač? ...prazna... al bela?
wind1 Objavljeno Januar 25, 2023 Opozori Objavljeno Januar 25, 2023 Ko sem prebiral potopise, sem želel podati komentar. Pogoj je da se prijaviš kljub temu, da si že prijavljen na Osnovnih straneh motosveta.com. Ko se želim prijaviti z istim uporabniškim imenom in geslom kot na motosvetu, dobim odgovor da eden od teh ni v redu. Ko dam pozabljeno geslo in navedem svoj mail, se prikaže, da mojega naslova ne najde (kljub temu, da sem ga 100% preveril, da nisem naredil napake). Glede na to, da na potopisih ni nobenega komentarja, predvidevam, da je napaka na straneh motosveta. Prosim, če se je kdo lahko prijavil na komentarje, naj mi prosim pomaga. Če je vreme neprimerno za vožnjo, so potopisi super za planiranje novih poti.
raza Objavljeno Januar 25, 2023 Opozori Objavljeno Januar 25, 2023 Res je. Za komentarje se je potrebno prijavit, avtomatsko ponudi okno izpolnjeno z podatki uporabnika, po kliku prijavi pa odgovor, da geslo ni pravo.....
DAMI34 Objavljeno Januar 25, 2023 Opozori Objavljeno Januar 25, 2023 pred 3 urami, wind1 pravi: Ko sem prebiral potopise, sem želel podati komentar. Pogoj je da se prijaviš kljub temu, da si že prijavljen na Osnovnih straneh motosveta.com. Ko se želim prijaviti z istim uporabniškim imenom in geslom kot na motosvetu, dobim odgovor da eden od teh ni v redu. Ko dam pozabljeno geslo in navedem svoj mail, se prikaže, da mojega naslova ne najde (kljub temu, da sem ga 100% preveril, da nisem naredil napake). Glede na to, da na potopisih ni nobenega komentarja, predvidevam, da je napaka na straneh motosveta. Prosim, če se je kdo lahko prijavil na komentarje, naj mi prosim pomaga. Če je vreme neprimerno za vožnjo, so potopisi super za planiranje novih poti. bomo rekli, da so to težave s forumom. @Codeinebo vedel odgovor. Planiranje novih poti se pa tudi najde tule: https://motosvet.com/tabla/forum/71-potovanja/ (obstoječa potovanja članov MSja) in tule: https://motosvet.com/tabla/forum/76-načrtovanje-potovanj-izletov-voženj/
Codeine Objavljeno Januar 25, 2023 Opozori Objavljeno Januar 25, 2023 pred 2 urami, DAMI34 pravi: bomo rekli, da so to težave s forumom. @Codeinebo vedel odgovor. Planiranje novih poti se pa tudi najde tule: https://motosvet.com/tabla/forum/71-potovanja/ (obstoječa potovanja članov MSja) in tule: https://motosvet.com/tabla/forum/76-načrtovanje-potovanj-izletov-voženj/ Gre za dva ločena dela, ki sta sicer povezana, tako da bi moralo delati tudi komentiranje. Ni se potrebno ponovno registrirati ali prijavljati. Klikniti je potrebno na povezavo pri komentarjih oz. https://motosvet.com/?loginaction=oauthclientlogin Recimo, izbrali ste pač objavljanje potopisov v klobasastih nepreglednih temah, namesto v urejenih celotah, kot so objavljeni tukaj: https://motosvet.com/category/potopisi/. Zato, je možnost dodajanja objav vklopljena samo za tiste, ki se jim zdi to smotrno. Komentiranje dela pa vsepovsod.
wind1 Objavljeno Januar 26, 2023 Opozori Objavljeno Januar 26, 2023 Hvala vsem za pomoč. Deluje kot je napisal Codeine. Kaj me je zmotilo? Ko v menijski vrstici izbereš POTOPISI se odpre novo okno. V menijski vrstici se pojavita POTOPISI s puščico na dol, in na koncu še enkrat POTOPISI. Zakaj se to ponavlja? 50% imaš možnosti, da izbereš napačno. Ali pa se zadovoljiš s prvim, kar vidiš in ne iščeš druge možnosti, kot se je zgodilo meni. Ali bi bilo to smotrno popraviti, tako, da se prikaže POTOPISI samo enkrat? Samo predlagam, mogoče sem z moje perspektive kaj spregledal. V svojem poklicu sem se vedno izogibal podajati podatkov dvakrat, ker če sem jih moral popravljati sem popravil enega in sem vedel, da je popravljeno vse. Če pa je istih podatkov več, pa nikoli ne veš ali si katerega spregledal in pride do zmešnjave. Gledano skozi oči strojnika in upoštevanje standardov tehničnega risanja. izibajker 1
Codeine Objavljeno Januar 26, 2023 Opozori Objavljeno Januar 26, 2023 pred 3 minutami, wind1 pravi: Hvala vsem za pomoč. Deluje kot je napisal Codeine. Kaj me je zmotilo? Ko v menijski vrstici izbereš POTOPISI se odpre novo okno. V menijski vrstici se pojavita POTOPISI s puščico na dol, in na koncu še enkrat POTOPISI. Zakaj se to ponavlja? 50% imaš možnosti, da izbereš napačno. Ali pa se zadovoljiš s prvim, kar vidiš in ne iščeš druge možnosti, kot se je zgodilo meni. Ali bi bilo to smotrno popraviti, tako, da se prikaže POTOPISI samo enkrat? Samo predlagam, mogoče sem z moje perspektive kaj spregledal. V svojem poklicu sem se vedno izogibal podajati podatkov dvakrat, ker če sem jih moral popravljati sem popravil enega in sem vedel, da je popravljeno vse. Če pa je istih podatkov več, pa nikoli ne veš ali si katerega spregledal in pride do zmešnjave. Gledano skozi oči strojnika in upoštevanje standardov tehničnega risanja. Ijao, napaka, da se pojavljajo podvojeni Potopisi. Hvala.
wind1 Objavljeno Januar 26, 2023 Opozori Objavljeno Januar 26, 2023 Dobro opravljeno. Deluje - preverjeno. Hvala za hiter odziv. Da bi bilo povsod tako.
izibajker Objavljeno Marec 8, 2023 Opozori Objavljeno Marec 8, 2023 @Codeine (ali pa @DAMI34, če bo vedel) zanima me, če se da (kje?) v nastavitvah zablokirati Čvekalnico, da mi ne skače po monitorju. Hvala.
RobiRoberto Objavljeno April 15, 2023 Opozori Objavljeno April 15, 2023 Ali to še komu dogaja, ali so to samo težave mojega hardware & software ?
schwantz Objavljeno Junij 2, 2023 Opozori Objavljeno Junij 2, 2023 (popravljeno) Ob 15. 4. 2023 ob 13:06, RobiRoberto pravi: Ali to še komu dogaja, ali so to samo težave mojega hardware & software ? Tole res nikogar drugega ne moti? Ali pa se to dogaja samo nama dvema? Popravljeno Junij 2, 2023. Popravil schwantz RobiRoberto 1
Codeine Objavljeno Junij 5, 2023 Opozori Objavljeno Junij 5, 2023 Ob 2. 6. 2023 ob 19:50, schwantz pravi: Tole res nikogar drugega ne moti? Ali pa se to dogaja samo nama dvema? Obrni se na svojega ponudnika adblockerja, da naj porihta zadevo, ne vem kaj imamo s tem mi.
izibajker Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 Ima morda še kdo v tem trenutku isto težavo? V temi "Cesta" sem hotel insertirati fotke v en kratek post, pa ne gre. Pojavi pa se napis "Stran se ne odziva" ali nekaj takega...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 pred 16 minutami, izibajker pravi: Ima morda še kdo v tem trenutku isto težavo? V temi "Cesta" sem hotel insertirati fotke v en kratek post, pa ne gre. Pojavi pa se napis "Stran se ne odziva" ali nekaj takega... meni dela poskusi ponovno
maus Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 mene zajebava z nekaterimi piškotki .. in kra stran zmrzne... čist vn padu
MARE 65 Objavljeno September 22, 2023 Opozori Objavljeno September 22, 2023 Pa to je začelo zmrzovat, pa še z ni od zime ?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se