ajgor the mad dog Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 No pred kratkim mi je Codeine spremenil uporabniško ime iz kukecb v Ganges. Sedaj pa ko se hočem prijaviti na chat mi ne dela. Niti novega, niti starega uporabniškega imena mi ne sprejme. Piše, da je napačno. Kaj mi je storiti? lp ← Napiši novo.... :whistle:
DenisR Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 A so kaki problemi z malimi oglasi? Meni namreč več ne uspe dodajat/urejat oglasa! Vedno mi javi da moram biti prijavljen! Sem se poskusil znova prijati in sem se enkrat preveril če imam izbrano naj se me zapomni pa ne deluje!
DenisR Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Vse deluje popolnoma pravilno! ← Potem pa mi razloži tole
MaraudeR Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 pri meni dela...a si pri prijavi potrdil opcijo "zapomi se me"
Codeine Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Potem pa mi razloži tole Pri nas deluje vse tako kot mora. Če pa se igrate z nastavitvami po IE in najrazličnejših firewallih s katerimi si onemogočite normalno delovanje interneta pa to ni več naš problem.
DenisR Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Pri nas deluje vse tako kot mora. Če pa se igrate z nastavitvami po IE in najrazličnejših firewallih s katerimi si onemogočite normalno delovanje interneta pa to ni več naš problem. ← Očitno je bilo nekaj "narobe" na vaši strani, ker sedaj deluje brez kakršnihkoli sprememb na naši! Glede na to da praviš, da če se igramo z nastavitvami v IE in firewallih in si onemogočimo normalno delovanje interneta, mi pa prosim povej kaj pa takega rabi ta forum, da bi mu požarni zid to preprečil. ..a si pri prijavi potrdil opcijo "zapomi se me" Ja tole sem sem imel. Oglas sem brez problemov vpisal 2.6. Nato pa nekaj dni ni delovalo. No v glavnem da sedaj dela.
Codeine Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Očitno je bilo nekaj "narobe" na vaši strani, ker sedaj deluje brez kakršnihkoli sprememb na naši! Nihče se ni dotaknil ničesar, vse je še vedno tako kot je bilo pred eno uro, 12 urami, 2 dnevoma ali pred enim mesecem, dvema mesecema itd. Torej, še vedno trdim, da pri nas ni in ni bilo nič narobe. Glede na to da praviš, da če se igramo z nastavitvami v IE in firewallih in si onemogočimo normalno delovanje interneta, mi pa prosim povej kaj pa takega rabi ta forum, da bi mu požarni zid to preprečil. Pravilno delovanje piškotkov (Cookies).
smeško Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 sam eno kratko vprašanje... zakaj imajo nekateri malo večje avatarje? (al se men samo zdi?) :hmm:
nova70 Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 nimam več težav :OK: , sm se pa matrala celo popoldne skori
Black Knight Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 (popravljeno) Zakaj mi z Firefox-om ne dela funkcija "Označi kategorijo za prebrano"... Popravljeno Junij 20, 2005. Popravil Black Knight
Ice Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 spucaj cookije ali jih sploh odobri. potem dela.
Black Knight Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 spucaj cookije ali jih sploh odobri. potem dela. ← Že zrihtal...thanx...
jetman Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 (popravljeno) Prejle sem bral temo MotoGP, napišem odgovor in odgovor se shrani pod eno drugo temo (mislim da Pokalno tekmovanje 2005)! WTF :? V takih primerih bi bila koristna funkcija za izbris posta. Popravljeno Julij 14, 2005. Popravil jetman
Alla Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 V takih primerih uporabi gumb "OPOZORI" levo nad postom. Bomo mi poskrbeli za izbris. Alla B)
Špilferderber Objavljeno Julij 14, 2005 Opozori Objavljeno Julij 14, 2005 ...bomo mi poskrbeli za izbris... si predstavljaš, da bi Janša to izjavil?! :lol1: :slap:
motoristek Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Slikce ne morem limat spljoh :cry:
SiR Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Slikce ne morem limat spljoh :cry: Zamenjaj lepilo? Mogoče je pa slika pretežka, pa je tabla ne zdrži?
Mte :) Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 emm en problemcek... men je use teme oznacl kt neprebrane, ceprou sm use ze "obdelu" :P any idea?
motoristek Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Slikce ne morem limat spljoh :cry: Še kar ne morem :cry: :cry: za priponke imam na voljo o bitov. Mi lahko en bolj resen odgovori :kva2:
Thundercat Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 emm en problemcek... men je use teme oznacl kt neprebrane, ceprou sm use ze "obdelu" :P any idea? označi jih kot prebrane pa je...meni je isto storilo, po moje zaradi posodobitve foruma....
Alla Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Še kar ne morem :cry: :cry: za priponke imam na voljo o bitov. Mi lahko en bolj resen odgovori :kva2: Očitno si svoj razpoložljiv prostor za slike že pokuril. Alla B)
motoristek Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Očitno si svoj razpoložljiv prostor za slike že pokuril. Alla B) In kaj zdaj sledi??? :hmm:
SiR Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 In kaj zdaj sledi??? :hmm: Kupiš novo kvoto - samo 599 SIT za 2 MB ali 1899 SIT za 10 MB. ;-) JOKE PS: pa sej skos iste bejbe limaš :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se