cikadina Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 na vseh nasih android napravah dela v chromu b.p. mogoce je kak keč v tem kak brskalnik kdo uporablja?
smasher Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Kitajc, android 4.4 in ni chrome brskalik, dela dosti ok forum, iskanje dela, zadnje objave delajo, nimam težav razen tega da mam predebele prste za qwerty tipkovnico
Bear Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Meni dela use na navadnem samsung brskalniku na s7, pa prej na s5 tudi nism meu problemou
izibajker Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 5 urami, cikadina pravi: na vseh nasih android napravah dela v chromu b.p. mogoce je kak keč v tem kak brskalnik kdo uporablja? Jaz na tablici nimam različnih brskalnikov, kot jih imam na sobnem kompu (chrome, explorer,mozila). Na tablici imam samo ikono Internet, glede na to da ima tablica android os predvidevam da ima chrome brskalnik. Kako bi pa preveril, če je res ali ne, oz. kako bi potem spremenil, če bi se izkazalo, da ni chrome. Hvala za tip. cikadina 1
cikadina Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 (popravljeno) pred 34 minutami, izibajker pravi: Jaz na tablici nimam različnih brskalnikov, kot jih imam na sobnem kompu (chrome, explorer,mozila). Na tablici imam samo ikono Internet, glede na to da ima tablica android os predvidevam da ima chrome brskalnik. Kako bi pa preveril, če je res ali ne, oz. kako bi potem spremenil, če bi se izkazalo, da ni chrome. Hvala za tip. po vsej verjetnosti imas brskalnik od proizvajalca tablice (samsung, asus...). Chrome je kot "domači" brskalnik samo na googlovih napravah torej nexsusih, kjer mas tudi "deviški android", ostali proizvajalci zmeri neki serjejo cez s svojimi "izboljsavami", ki so ponavadi za en k***. torej greš v "trgovino play" in tam poisces chrome in nalozis (ce se ni nalozen). Mi je pa motosvet najlepse delal na cm secure browser, samo ker sm chroma navajena in mi je fajn, da so zaznamki dostopni tudi na drugih mojih napravah mam pol kr chrome. Popravljeno Julij 20, 2016. Popravil cikadina DAMI34 in izibajker 2
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 14 urami, izibajker pravi: Jaz na tablici nimam različnih brskalnikov, kot jih imam na sobnem kompu (chrome, explorer,mozila). Na tablici imam samo ikono Internet, glede na to da ima tablica android os predvidevam da ima chrome brskalnik. Kako bi pa preveril, če je res ali ne, oz. kako bi potem spremenil, če bi se izkazalo, da ni chrome. Hvala za tip. greš v trgovino play, zdawnloudaš crome in walaaaa problemi rešeni Bmflar 1
izibajker Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: greš v trgovino play, zdawnloudaš crome in walaaaa problemi rešeni OK tenx. Upam, da je še dovolj placa u memoriji na tablci. Če ne bo treba enpar aplikacij dol zbrisat...
NumLock Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Ob 21. 7. 2016 at 12:25, izibajker pravi: OK tenx. Upam, da je še dovolj placa u memoriji na tablci. Če ne bo treba enpar aplikacij dol zbrisat... Te aplikacije tako malo placa zasedejo, da ni omembe vredno. Drugo so kakšni zahtevni programi in igrice.
izibajker Objavljeno Julij 23, 2016 Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 pred 19 urami, DL650 pravi: Te aplikacije tako malo placa zasedejo, da ni omembe vredno. Drugo so kakšni zahtevni programi in igrice. Sej igrice sem imel v mislih, v naši familiji imamo namreč samo eno tablco...
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2016 Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 pred 37 minutami, izibajker pravi: Sej igrice sem imel v mislih, v naši familiji imamo namreč samo eno tablco... kaj pa uno čokoladno? Tista ma tut eno fajn igrco.. NumLock, izibajker, Bmflar in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 43 minutami, RobiRoberto pravi: Kar tukaj bom vprašal,ker ne najdem kje bi drugje bi še lahko. Ali je to "Motosvetova novost", ali se v mojem računalniku dogaja nekaj brez moje želje in mojega nadzora? Motosvet mi razen pri odpiranju novih prispevkov, vseeno eluje b.p. ... men tut
kitekatus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 11 minutes ago, maus said: men tut men tut nagaja:(tole okence mislim):P
StaraFeltna Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 kje so vse lepe nerelvantne google reklame?
Codeine Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Nič kaj pretresljivega, pač premikanje med serverjem in malce prehitro kopiranje/editiranje .conf filov...
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Zakaj mi je objavilo fotografiji v manjši resoluciji in zakaj svoje objave ne morem popraviti?
Codeine Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Zakaj mi je objavilo fotografiji v manjši resoluciji in zakaj svoje objave ne morem popraviti? Zato, ker se slike v objavo ne dodaja s copy/paste iz okna, kjer so prikazane priponke.
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Čisto možno, da ko sem iz facebooka kopiral svoje besedilo, sem zraven skopiral tudi kakšno fotografijo ...
Belaglava Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 Če se lahko zamenjati povezavi na temah, tako da bi krogec pred naslovom linkal na začetek teme in dejanski naslov na prvi neprebrani post ... sem se trudil spremeniti navade pa je vseeno naslov bolj intuitivno pritisniti nekoga ki pa ni prebral teme ga bo pa itak avtomatsko vrglo na začetek ...
Frenk 67 Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 Ni težava, sam mal čudno se mi zdi, da je naenkrat toliko gostov na forumu. A so kakšni hekerji na delu?
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 :-( = že kar nekaj časa se mi to dogaja in tudi sedaj sem moral "smeškota" kar sam "narisati" .. :-( :-( = tudi "fotografijo" sem moral najprej objaviti na Shrani.si ... :-(
DAMI34 Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 ja mal problemov je danes, bo jutri bolje
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 Upam, da jutri tudi ne bo več kar samo citiralo mojo prejšnjo objavo !!! :-( = že kar nekaj časa se mi to dogaja in tudi sedaj sem moral "smeškota" kar sam "narisati" .. :-( :-( = tudi "fotografijo" sem moral najprej objaviti na Shrani.si ... :-(
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2017 Opozori Objavljeno Januar 26, 2017 dobro (zaželjeno) bi bilo, če v tej temi javite, ko opazite kako napako v smislu: -nepopolni ali napačni naslovi tem -manjkajoče teme predvsem v temi blagovne znamke motorjev in kar pač opazite, predvsem drobne napake, da jih popravimo Hvala ps. napako lahko tudi vpišete kar v odgovarjajoči temi npr.: tema: KTM duk 360 popravi naslov: pravilno KTM 360 duke r izibajker 1
tomash Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 Na Nokia Lumia 830 (Windows Phone 8.1) mi konstantno zapira Motosvetovo stran. Je potrebna kakšna fora. To se dogaja zadnji 10 dni? Če ni rešitve bom telefon u graben vrgu. Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2017 Opozori Objavljeno Januar 31, 2017 pred 2 minutami, tomash pravi: Na Nokia Lumia 830 (Windows Phone 8.1) mi konstantno zapira Motosvetovo stran. Je potrebna kakšna fora. To se dogaja zadnji 10 dni? Če ni rešitve bom telefon u graben vrgu. Zavij u 500 € pa povej kam ga boš vrgu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se