Wakasaki Objavljeno Marec 12, 2018 Opozori Objavljeno Marec 12, 2018 pred 52 minutami, alpi80 pravi: moto oprema,včeraj zvečer mi ni šlo nikakor v 3.korak bom danes še enkrat probal Tko je mene j....pol pa poskrolam nižje pa vidim z rdeco kaj sm falil.
alpi80 Objavljeno Marec 12, 2018 Opozori Objavljeno Marec 12, 2018 ni kaj,ali sem zabit ma nikakor v 3. korak pri malih oglasih pa nič,ne gre
maus Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 @DAMI34 .. zakaj je tema zaklenena ... glih sm se neki odloču, pa sm mislu napisat, pol bom pa pozabu ... VS800 in sesir 1 1
Codeine Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 25 minutami, maus pravi: @DAMI34 .. zakaj je tema zaklenena ... glih sm se neki odloču, pa sm mislu napisat, pol bom pa pozabu ... Poglej kaj piše na vrhu. Tema ni zaklenjena ampak se vse teme v KrNeki samodejno arhivirajo, če v njej nihče nič ne napiše več kot šest mesecev. Tema je še vedno vidna, vendar se v njo ne da več pisati, ker je fizično prestavljena iz aktivne baze. S tem se je sama baza za forum zmanjšala za 50%. Če rabiš temo, se da še vedno zelo preprosto odarhivirati. sesir in maus 1 1
maus Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 5 minutami, Codeine pravi: Poglej kaj piše na vrhu. Tema ni zaklenjena ampak se vse teme v KrNeki samodejno arhivirajo, če v njej nihče nič ne napiše več kot šest mesecev. Tema je še vedno vidna, vendar se v njo ne da več pisati, ker je fizično prestavljena iz aktivne baze. S tem se je sama baza za forum zmanjšala za 50%. Če rabiš temo, se da še vedno zelo preprosto odarhivirati. res je nisem prebral vsega ... zdj sm itak pozabu, kaj sem se odloču zaenkrat je ne rabim, vseeno hvala VS800 1
Codeine Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 Pravkar, maus pravi: res je nisem prebral vsega ... zdj sm itak pozabu, kaj sem se odloču zaenkrat je ne rabim, vseeno hvala Odpri novo temo, ko se boš spomnil, kaj si se odločil, pa bo. maus, sesir, lucif3rka in 1 other 4
sesir Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 pred 2 minutami, Codeine pravi: Odpri novo temo, ko se boš spomnil, kaj si se odločil, pa bo. Faca VS800 1
schwantz Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 Tole me heca zadnje čase: Slika iz citiranega okvirja mi prekriva tekst??? sesir 1
Codeine Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 pred 28 minutami, schwantz pravi: Tole me heca zadnje čase: Slika iz citiranega okvirja mi prekriva tekst??? Prosim za link do objave.
schwantz Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 pred 9 minutami, Codeine pravi: Prosim za link do objave. http://motosvet.com/tabla/topic/41574-vtisi-z-dnevnih-voženj-2018/?do=findComment&comment=2424441 Tukaj je bilo, pa nekaj dni se je pojavljalo... Sedaj, ko sem iskal za link, je delovalo normalno...
lucif3rka Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 8 hours ago, Codeine said: Prosim za link do objave. Pojavi se pri videu v quote:
Codeine Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 pred eno uro, lucif3rka pravi: Pojavi se pri videu v quote: Je zdaj kaj boljše?
lucif3rka Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 (popravljeno) 14 minutes ago, Codeine said: Je zdaj kaj boljše? V tistem komentarju je ok, pač razvleče quote na celo višino videa, kar je ok. Je pa res, da bodo sedaj tudi citirane fotke ogromne (kolikor vidim v: Če me spomin ne vara, so bile prej tudi fotke porezane? Kakšne finte, da bi samo video elemente skril, kadar se pojavijo v quote, pa ni? Popravljeno April 4, 2018. Popravil lucif3rka
Codeine Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: V tistem komentarju je ok, pač razvleče quote na celo višino videa, kar je ok. Je pa res, da bodo sedaj tudi citirane fotke ogromne (kolikor vidim v: Če me spomin ne vara, so bile prej tudi fotke porezane? Kakšne finte, da bi samo video elemente skril, kadar se pojavijo v quote, pa ni? Res je, porezano je bilo vse. Očitno pa ima s prikazom probleme samo Chrome.
Wakasaki Objavljeno April 15, 2018 Opozori Objavljeno April 15, 2018 emmm sem želel zamenjati geslo, pa ne najdem...
bajkr88 Objavljeno April 15, 2018 Opozori Objavljeno April 15, 2018 (popravljeno) nastavitve racuna ... settings area... klikn ...pol pa pod prikazano ime ... in zamenas Popravljeno April 15, 2018. Popravil Rogerg DAMI34 1
Darko3g Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 Ko kliknem na "Aktivnost / Nova vsebina od mojega zadnjega obiska" mi ne pokaže ničesar (od včeraj dalje), čeprav je kar nekaj objav po zadnjem obisku. Prej se je sproti osveževalo. drmr69 1
drmr69 Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 (popravljeno) pred 7 urami, Darko3g pravi: Ko kliknem na "Aktivnost / Nova vsebina od mojega zadnjega obiska" mi ne pokaže ničesar (od včeraj dalje), čeprav je kar nekaj objav po zadnjem obisku. Prej se je sproti osveževalo. Tudi meni se dogaja isto.....že več dni. Upam da se čimprej uredi. p.s. sem na Chromu Popravljeno April 19, 2018. Popravil drmr69
CPU Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 pred 8 urami, Darko3g pravi: Ko kliknem na "Aktivnost / Nova vsebina od mojega zadnjega obiska" mi ne pokaže ničesar (od včeraj dalje), čeprav je kar nekaj objav po zadnjem obisku. Prej se je sproti osveževalo. Tudi meni isto
KARMEN1 Objavljeno April 19, 2018 Opozori Objavljeno April 19, 2018 Tudi meni, od včeraj. Danes sem pisala administratorjem.
Codeine Objavljeno April 20, 2018 Opozori Objavljeno April 20, 2018 Ali sploh kaj pokaže in ali tudi klik na "Označi forum za prebran" ne pomaga? Ker vsaj meni in na testnem profilu (kot član) normalno kaže vse nove objave.
KARMEN1 Objavljeno April 20, 2018 Opozori Objavljeno April 20, 2018 Danes me je forim po nekajdnevnem nedelovanju, na mojem profilu, vprašal o čem razmišljam. Ne vem, ali je to neka fora, kot na fb, ali pa do sedaj tega nisem opazila..... Nič nisem napisala, ker mimam pojma, kje se bo to objavilo........
Codeine Objavljeno April 20, 2018 Opozori Objavljeno April 20, 2018 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Danes me je forim po nekajdnevnem nedelovanju, na mojem profilu, vprašal o čem razmišljam. Ne vem, ali je to neka fora, kot na fb, ali pa do sedaj tega nisem opazila..... Nič nisem napisala, ker mimam pojma, kje se bo to objavilo........ BTW: to je obstajalo na motosvetu še preden si sploh slišala za FB. Kmet2, DAMI34, dr.looney in 4 others 2 1 4
Gost Objavljeno April 21, 2018 Opozori Objavljeno April 21, 2018 Zadnjih nekaj dni mi ne deluje “Nova vsebina od prejšnjega obiska”. Ste spremenili (zajebali) kaj splošno, ali je tako samo pri meni? Kako potem to spremenim, shranim, itd?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se