Spasku Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 15 minutes ago, KARMEN1 said: samo moja profilna slika se šajna na full Daj za ozadje Moto svet da nas rešiš KARMEN1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 pred 27 minutami, Mavti pravi: Tudi mene ie ta črna tema spravila v slabo voljo Spodaj imaš teme ali pa v nastavitvah - nastavitev nočnega načina, eno ali drugo bi moralo rešiti črnino.
Mavti Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 pred 1 minuto, vandrovec pravi: Spodaj imaš teme ali pa v nastavitvah - nastavitev nočnega načina, eno ali drugo bi moralo rešiti črnino. Nekaj ne dela kot bi moralo, sem že poskusil
vandrovec Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 Jaz sem najprej izključil nočni način, ko sem se odjavil pa še temo na privzeti način in je normalno Mavti, thumper in Spasku 2 1
Spasku Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 4 minutes ago, Mavti said: Nekaj ne dela kot bi moralo, sem že poskusil Ne dela sem tudi obrisal brskalnik ne pomaga
KARMEN1 Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 Uspela! V nastavitvah sem izključila nočni način in sedaj je vse po starem ✌. Mavti in Spasku 2
Mavti Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 Sem sedaj še enkrat poskusil v nastavitvah in je spremenilo barvo v belo tako, da težava odpravljena Hvala vandrovec vandrovec 1
Spasku Objavljeno Oktober 22, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2020 4 minutes ago, KARMEN1 said: V nastavitvah sem izključila nočni način in sedaj je vse po starem Hvala postrezi si še en šnopc pred spanjem na naš račun Mavti in KARMEN1 2
thumper Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 5 urami, Spasku pravi: Sem dubu rešitev sem šel u hladilnik in zvrnu enga Zlatoroga me že malo manj nervira. pred 5 urami, KARMEN1 pravi: Jaz bom rajši kar eno rakijo, tako me ne bo nerviralo več, sploh........ ok.ustanem ob 1.18 , grem scat in v hladilnik ter se odločam kaj bom spil..khmm.. nč bom en tonik ker imam plan za ene dve urce na ših nekej podelat pol pa en krog u motorjem.. pridem za komp pa črnina .. zdej razmišljam če bi si naredil tonik z ginom.. 1:3 za gin.. pred 4 urami, vandrovec pravi: Jaz sem najprej izključil nočni način, ko sem se odjavil pa še temo na privzeti način in je normalno in to zvem ob 2.53 ponoč k me je ta belina na črni podlagi nabila pulz na 130?? KARMEN1 1
thumper Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 prime ko : odjava , prijava (ne samo na forum tudi na motosvet.com)
Erik99 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 Zdravo, malo pomoči potrebujem - kaj moram kje na računalniku klikniti, da bom pri posameznih objavah videl tudi objavljene slike, sedaj je namesto slike link? Je pa računalnik službeni in ne vem ali je to povezano s kakšnimi zaščitami... In še-ko sem na računalniku kliknil objavi odgovor in pričakoval, da se mi odpre polje, kamor bom tole napisal, se nič ne zgodi, ni polja, kot sem ga sicer vedno imel ( te težave imam 2-3 mesece), na telefonu pa vse deluje normalno, od kjer tudi tole pišem. Thx...
VS800 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 22 minutami, Erik99 pravi: Zdravo, malo pomoči potrebujem - kaj moram kje na računalniku klikniti, da bom pri posameznih objavah videl tudi objavljene slike, sedaj je namesto slike link? Je pa računalnik službeni in ne vem ali je to povezano s kakšnimi zaščitami... In še-ko sem na računalniku kliknil objavi odgovor in pričakoval, da se mi odpre polje, kamor bom tole napisal, se nič ne zgodi, ni polja, kot sem ga sicer vedno imel ( te težave imam 2-3 mesece), na telefonu pa vse deluje normalno, od kjer tudi tole pišem. Thx... Zamenjej službo..... KARMEN1, Spasku in Mavti 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 18 urami, Mavti pravi: Tudi mene ie ta črna tema spravila v slabo voljo da nisi pozabil luči prižgati? pred 5 urami, Erik99 pravi: Zdravo, malo pomoči potrebujem - kaj moram kje na računalniku klikniti, da bom pri posameznih objavah videl tudi objavljene slike, sedaj je namesto slike link? Je pa računalnik službeni in ne vem ali je to povezano s kakšnimi zaščitami... In še-ko sem na računalniku kliknil objavi odgovor in pričakoval, da se mi odpre polje, kamor bom tole napisal, se nič ne zgodi, ni polja, kot sem ga sicer vedno imel ( te težave imam 2-3 mesece), na telefonu pa vse deluje normalno, od kjer tudi tole pišem. Thx... hm...pobriši zgodovino, resetiraj comp službeni. Dvomim, da bi bila napaka na MS,..oziroma naredi printscreen problema Mavti in Erik99 1 1
Erik99 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 Evo, takole vidim na računalniku, kjer ni slik ampak le linki: in če bi želel na računalniku odgovoriti, sploh nimam polja za vnos besedila tole sedak pišem preko gsm-a... LP
maus Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 17 minutami, Erik99 pravi: Evo, takole vidim na računalniku, kjer ni slik ampak le linki: Poskušaj preko Chroma ... včasih brskalnik nagaja DAMI34 in Erik99 1 1
Spasku Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 14 minutes ago, Erik99 said: Evo, takole vidim na računalniku, kjer ni slik ampak le linki: in če bi želel na računalniku odgovoriti, sploh nimam polja za vnos besedila tole sedak pišem preko gsm-a... LP Obriši brskalnik če imaš kak addons naprimer Ubolck origin dovoli da prikazuje slike ,poizkusi z drugim brskalnikom ,nadgradi brskalnik,zaženi brskalnik brez addons,ponastavi brskalnik na prvotno stanje, deinstaliraj brskalnik in naloži na novo.Kak brskalnik uporabljaš???? Erik99 1
skalar36 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 6 minutami, maus pravi: Poskušaj preko Chroma ... Poskusite Brave brskalnik. Vrhunski... boste že vidli zakaj. Sploh pri youtubu Spasku in Erik99 2
Erik99 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 Evo, že deluje kot mora - sem namesto Explorera uporabil Crome,..., Thx ? maus in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 pred 2 urami, Erik99 pravi: Evo, takole vidim na računalniku, kjer ni slik ampak le linki: in če bi želel na računalniku odgovoriti, sploh nimam polja za vnos besedila tole sedak pišem preko gsm-a... LP sem ravno hotel zapisat, poskusi še v drugem brskalniku (pa so me prehiteli). Potem poskusi se odjaviti in prijavit nazaj, zamenjati temo. Več bo mogoče Codeine vedu. Štos je v tem, da če doma s pcja vse vidiš, je problem v službenem compu. pred 3 minutami, Erik99 pravi: Evo, že deluje kot mora - sem namesto Explorera uporabil Crome,..., Thx ? a pejdi se solit, sm šele sedaj prebral, ker grem po vrsti Erik99 1
skalar36 Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 (popravljeno) Evo spet dark mode. Nč... pejmo vsi hitr gledat, če se od Karmen profilna slika res bolje vidi. A je to Avtomatsko, po risankah pride noč? Popravljeno Oktober 23, 2020. Popravil skalar36 Spasku 1
thumper Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 evo klinca..pred pol minute normalno , kliknem naslednjo stran pa spet tema.. pismu se mi ne da skoz odjavlat pa prijavlat no..
thumper Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 na zdej se pa sploh ne morem odjavit z motosvet.com.. tukaj pa navkjub odjai in prijavi še zmer črno , prenastavitev pa ne prime..grrrr .. in pol se sprašujejo zakaj člouk postane alkoholik..
Snečer Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 V Nastavitve onemogoči "nočni način" in nastavi na privzeto temo pa bo svetlo oziroma na darko mode in bo temno nonstop. Zgleda se je nekaj posodabljal SW foruma, se ne spominjam, da bi ta nastavitev prej bila.
Spasku Objavljeno Oktober 23, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2020 16 minutes ago, thumper said: in pol se sprašujejo zakaj člouk postane alkoholik.. poiskusi jet scat namesto da konzumirš alkohol thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se