Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

@mausne vem kdo toliko posiljuje Mitas, vendar so večinski komentarji samo odraz tega kar folk uporablja in če ima 80% voznikov Mitas, 5% pa Conti, ste pač v manjšini, ampak zato se še ne smeš počutiti ogroženega s strani lastnikov Mitasa.

@DAMI34 se ne počutim ogroženega, ampak je od tistih 80% vsaj 60 % zavedenih s strani nabijačev Mitasa in so potem razočarani, pa ne upajo tuki gor povedat, ampak grejo pol vsaj na Conti in potem so zadovoljni :P 

tut tko lahko to razumemo... vsaj js, k sm bolj ćuden :D

js bom v vsakem primeru vozu CSA3 še naprej, čeprav imam sedaj Pirelli Corsa Rosso 3 in nisem zadovoljen, čeprav niso slabe .. za v garažo za preko zime so dobre ... boljše k Mitas, se mi vsaj motor ne prevrne ;) ,zame so Conti boljše ....

maus vas ma rat, kokr tolk  :jezik: 

Pravkar, DAMI34 pravi:

Tudi tebi pirelli ni sedel, a so zato slabe? niso, ti pa niso ustrezale, ali pa si bolj navajen na Conti. Pa nehi jih vsiljevat :P

sm ti ravno odgovoru :P

pa pust me pr mir :jezik: 

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

@DAMI34  vsaj 60 % zavedenih s strani nabijačev Mitasa in so potem razočarani, 

pa pust me pr mir :jezik: 

Če že govorimo o tem, kdo je zaveden, potem so Mitaske smrtno nevarne, vsaj tako pišejo caffe rejserji v FB grupi Motoristi. Pa Šešir nabija bolj kot vsi nabijači skupaj na MSju. Tako da, jaz sem vedno mal v strahu ko montiram nov komplet Mitask :P

blokiru te bom :P

• Haha 2
Objavljeno

V Glavnem:

Kupite Continental Conti Sport Atak 3...

DA BO MIR!

... čene ti jih bodo miši v garaži požrle....

Objavljeno
pred 14 minutami, Zivnorc pravi:

V Glavnem:

DA BO MIR!

Evo, se strinjam, če pa slučajno ni Conti na zalogi, pa vsaj Pirelli diabolo rosso 3. V glavnem dražje k so, bolj bodo limale :P

• Haha 3
Objavljeno

.... ja... pa še varen si, da ti jih miši ne poglodajo...   :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Če že govorimo o tem, kdo je zaveden, potem so Mitaske smrtno nevarne, vsaj tako pišejo caffe rejserji v FB grupi Motoristi. Pa Šešir nabija bolj kot vsi nabijači skupaj na MSju. Tako da, jaz sem vedno mal v strahu ko montiram nov komplet Mitask :P

blokiuru te bom :P

tukaj je tema splošno o gum

temo specializirano za Mitas, pa tut odpru ne bom, ker lahko kakšen virus dobim :ras: 

pred 1 minuto, Zivnorc pravi:

V Glavnem:

DA BO MIR!

sploh ne ... ampak že s tem, ko ne znaš naziva napisat, pokažeš odnos do najboljše znamke na svetu :ras: 

sm js kje napisau MATAS ali SMITAS gume :huh: 

:jezik: 

@DAMI34 + @Zivnorc = full sta smešna :lol1: 

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

tukaj je tema splošno o gum

temo specializirano za Mitas, pa tut odpru ne bom, ker lahko kakšen virus dobim :ras: 

sploh ne ... ampak že s tem, ko ne znaš naziva napisat, pokažeš odnos do najboljše znamke na svetu :ras: 

sm js kje napisau MATAS ali SMITAS gume :huh: 

:jezik: 

@DAMI34 + @Zivnorc = full sta smešna :lol1: 

... itak... te gume so zanič... še imenujejo se smešno ...še imena se ne da pravilno napisat... me sploh ne zanima... nikol jih nisem sprobal...in jih tudi ne bom..   :P

...k so zanič!

:P

Tko.

Če bi bil sneg... bi zunaj smučali zdele... ne pa nabijali tlele gor neumnosti....

V Glavnem:

Ful smo pomagali kupiti gume tlele gor...   :P

• Haha 3
Objavljeno

jst sm pa učeri prvič probu trojan magnum...ne vem nekak ni blo ta prauga filinga :huh:

aja moto gume, se pardoniram.

kar sem zvozil:

pirelli phantom sportscomp: top, bi jo vozil non stop, če bi se jih dobilo na zalogo, ne pa da čakam po 2 meseca na dobavo. Mogoče jih naročim par komadov, da bom mel doma zalogo čez sezono. Delajo po 10-11k na set. Pripomba: v dooooolgih ovinkih so konkretno glasne pri mal večjih hitrostih.

dunlop sportsmart 2 max: ne vem, ni mi sedla. prednja je po 3-4k km začela neki čudno rukat belanco, skoz rahlo gor dol. Zadnja je bla OK. Fuknu preč manj kot 50% obrabljene in nataknil:

mitas SF+: brez pripomb, drži kt more, tut v mokrem se je peljala čist normalno. Mal mi je poplesala zadnja edin pozno jesen, mokra cesta, megla, že bolj hladno, pa sm zapelu čez listje, kuj k je pršlo nazaj na asfalt spet prijela, tud ilegalna se je peljala par 100km BP, cena pa itak top. Edina pripomba, da bi loh zdržale par jurjev več :naughty:

Probal bom še conti to sezono mogoče, pol bom pa vidu, mi jih je že par ljudi pohvalilo.

Pod črto: nobene gume niso slabe, me je pa dunlop razočaral (dopuščam da je bla falirana serija, samo če vulko reče da guma ni poškodovana, pa da ne more pogruntat zakva ruka, pol... ?). Za to ceno res pričakuješ oh in sploh, pa ni kšne posebne razlike. Pelješ kot vsako drugo gumo.

disclaimer: i ride penzić style

Objavljeno

Za prvič če si si kupil motor nima nobene veze kaj bos dal za eno znamko ker so tak vse gume današnji dan top od top..po 2 ali vec sezonah navoženosti pa boš tak sam videl katera guma ti odgovarja katera pa ne...point je da ti moraš gumi zaupat takrat se pelješ sproščeno(nisi trd na motorju)če imaš med vožnjo v glavi stavek bo držala al nebo čez ta ovinek nisi daleč( bog ne daj) od tega da se boš zvrnal v graben.kupi nekaj v kar si sam prepričan da ti ta trenutek odgovarja potem po par tisoc km bos pa tak videl je ta zate al ne..pač menjaš pa greš na drugega proizvajalca....Jaz osebno ti priporočam pirelli bsb ampak moraš vedet da jih boš menjal vsaki mesec ker nimajo neke kilometrine(odvisno ce se bos vozil al bo motor v garazi)ce bo v garaži je 10let stara guma isto dobra.Drugače pa  mislim da z Mitasom nimaš kaj zgrešit.lp

Objavljeno

še nekaj .. vseeno kere gume mate gor, kupte vinjeto, da nau pol, nisam znao :huh:

kmal bo regres, pa rabm :ras: 

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 31 minutami, maus pravi:

...... in sem z ninđo prišel povsod, kjer normalen voznik GS-a pride

Evo, kaj sem rekel.....slej ko prej bo v temo uletel še GS:kva2:

Pa ravno ti Maus.....če te citiram:

"Čisto sem zgrožen " :P

Objavljeno

Eh, nimate pojma. Avon je TOP guma, baje... sm prebral na nekem forumu.

Objavljeno
pred 25 minutami, isarajli1 pravi:

Eh, nimate pojma. Avon je TOP guma, baje... sm prebral na nekem forumu.

Sn jih mel enkrat davnega casa...se zgoret na kresu niso htele??

• Haha 2
Objavljeno
Pravkar, Miha1985 pravi:

Sn jih mel enkrat davnega casa...se zgoret na kresu niso htele??

No, sm reku, da je top. Ne morš jo skurit.

Objavljeno
pred 21 minutami, isarajli1 pravi:

No, sm reku, da je top. Ne morš jo skurit.

Barum isto

Objavljeno

Sem mislil da so Mitaske najcenejše v dimenziji 180 55 17, pa sem se očitno motil, al kaj?????

302221990_ScreenShot2019-01-14at21_14_15.thumb.png.5f4bd19219c7ac48cca0247c6ef57059.png

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, Bostjan L pravi:

Sem mislil da so Mitaske najcenejše v dimenziji 180 55 17, pa sem se očitno motil, al kaj?????

kokr vidim iz slike je ContiSportAttack 1 in je zarad tega tok cenejša ;) ... in mi je lepši profil kot CSA3

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 16 minutami, Bostjan L pravi:

302221990_ScreenShot2019-01-14at21_14_15.thumb.png.5f4bd19219c7ac48cca0247c6ef57059.png

moraš set gledal, ponavadi je potem druga guma "draga" 

Objavljeno

Naslednje nabijanje o Mitaskah, centralnih stojalih in ostalih nepomembnih zadevah - ban za en teden, minimalno. Mir dajte al pa bo res šiba pela.

Objavljeno
pred 1 uro, Snecer pravi:

ni mi jasno kak lahko. motor pade, če mu gumo spusti in je na tački

Sma že 2..?

Objavljeno
1 hour ago, maus said:

kokr vidim iz slike je ContiSportAttack 1 in je zarad tega tok cenejša ;) ... in mi je lepši profil kot CSA3

Sem imel csa1 in meni ni bila slaba guma..

zdej malo koleban med d211 in s20 evo.. :) 

Objavljeno
pred 14 urami, Snecer pravi:

ker je motor na tački relativno pokonci (že po defoltu ima mali odklon), če gumo sprazniš (preverjeno) bo prevagal in se ulegel. Zapisal sem zato, ker ni to edini moped ki ima zelo pokončno "držo". Zato je bolje moped na stojalo in je varen.

pred 13 urami, Miha1985 pravi:

Sma že 2..?

isto kot zgoraj.

Objavljeno
14 hours ago, Snecer said:

Ker se zniža, se zvrne na drugo stran. (stran od tačke)

Objavljeno
pred 22 urami, ftp pravi:

Ker se zniža, se zvrne na drugo stran. (stran od tačke)

Uh...daj res dobro razmisli kako se "vrtisce"mase spreminja z visino pnevmatike,ko je motor na tacki...Kot je padel je res logicno...vem,ker moram mojim nepremicninam dopumpavati gume (ker so firme le vsako pomlad vse preverim)...in to je eden in edini pravi vzrok...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!