gavrin Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Moja iz ljubljane do drevoreda pred logatcom ni mela več nobe iglice gor. MteByKer82 1
GDII Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Vazno je da se guma fajn segreje torej ene 10-15 km pa je to to iom in Demon 2
DOHO Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Nevem če bo to držalo, nevem tak da brezveze da kaj rečem Mogoče bo še gdo kaj povedal glede tega ( pričakoval sm da bo potrebno prevozit več 100km da bo zadeva začela prijemat optimalno)
GDII Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 14 dni nazaj menjal gumo in po tvojih ogrevalnih 100km je že bla s profilom na 1/3. je mogoče mal bol ziher bit sam gumo ogrevat 100km, ko že nasploh z njo nardiš do jurja....
lajbn Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 14 dni nazaj menjal gumo in po tvojih ogrevalnih 100km je že bla s profilom na 1/3. je mogoče mal bol ziher bit sam gumo ogrevat 100km, ko že nasploh z njo nardiš do jurja.... na 1/3 po 100 km? se pravi menjaš gumo najmanj usak teden ali celo 2x na teden? DOHO in TakeALookAround 2
GDII Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 (popravljeno) 1x na mesec, ker pač denarja ni.. mal prej jih pobere tut zato ker so manj napumpane Popravljeno Julij 14, 2013. Popravil GDII
aleksandergabriel Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Katere gume pa voziš in kje? Grobnik, panonija?
logarr Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Ne, je pa na ridah največji frajer in ga vsi poznajo.
DOHO Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Če se vozim lepo počasi normalno da gume "vlaufam" pač xx kilometrov bojo itak one vlaufane posredi bolj al majn, torej me bo fuknlo ko bom prišo na rob ?
cikadina Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 (popravljeno) 14 dni nazaj menjal gumo in po tvojih ogrevalnih 100km je že bla s profilom na 1/3. je mogoče mal bol ziher bit sam gumo ogrevat 100km, ko že nasploh z njo nardiš do jurja.... torej po tvojih podatkih prevoziš z enim kompletom 300km, torej bi jih na grobniku skuru po 75krogih, kar res nimam občutka ali je veliko ali malo. je pa za cesto to zelo huda obraba Če se vozim lepo počasi normalno da gume "vlaufam" pač xx kilometrov bojo itak one vlaufane posredi bolj al majn, torej me bo fuknlo ko bom prišo na rob ? sicer ne vem kaj točno želiš vprašat ali povedat, ampak če sprašuješ ali vsakič ko menjamo gume le te toliko drsijo da ni nobenega oprijema potem bi verjetno ne bilo ravno veliko motoristov po cesti, se ti ne zdi? Popravljeno Julij 14, 2013. Popravil cikadina
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Ja pocas se zmer bl nagibas pa je... Ce ga bos kr zalozil, ga bos pac po tleh vrjetn.
MteByKer82 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Koliko prevoženih km je potrebno da se nova guma "vlaufa" ? Da ni več gladka, nevarna? z SAVO popolnoma NIČ! http://www.sava-radial.com/sl/sport-force/savatech/sava-sport-force/sport-force
vandrovec Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Koliko prevoženih km je potrebno da se nova guma "vlaufa" ? Da ni več gladka, nevarna? ....cca 100 km Tudi meni je tako povedal vulkanizer in sicer zaradi premaza v kalupih kateri ostane tudi na gumi. Danes sem dobil žebelj dolg 2 - 3 cm v gumi katerega sem izpulil. Se mi zdi, da ni predrl gume, ker še ni spuščala. In to na novi gumi s katero sem prevozil komaj 300 km. Ravno na sredini gume je ostala kar opazna luknjica. Me zanima, če je potrebno kakšno popravilo ali ni panike, dokler ne spušča?
Jure Berce Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 kašne mate kj izkušne s Savinim gumam?
krucymucy Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 kašne mate kj izkušne s Savinim gumam? Preberi si zadnjih 10 strani recimo, al pa 20.
Demon Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Če se vozim lepo počasi normalno da gume "vlaufam" pač xx kilometrov bojo itak one vlaufane posredi bolj al majn, torej me bo fuknlo ko bom prišo na rob ? Pa dobro, kaj si ti sploh vozil že kdaj motor, ko take bedarije sprašuješ?!? Zivnorc, cikadina in lajbn 3
Demon Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 14 dni nazaj menjal gumo in po tvojih ogrevalnih 100km je že bla s profilom na 1/3. je mogoče mal bol ziher bit sam gumo ogrevat 100km, ko že nasploh z njo nardiš do jurja.... No tale pa je malo kruta, potemtakem narediš z gumo 300 km in je gladka. Hmmm, mi na Štajerskem imamo tudi par besnih motoristov, eden je imel večinoma Ducatije, vmes pa enkrat Aprilio, RSV4 Factory Racing. No, pri njemu sem na lastne oči videl, da mu je na Apriliji v 600 km zadnjo poradiralo do čisto gladkega. Vozil je vedno Supercorso Diabla. Madona, ker vem kako se on pelje, pa mu je guma zdržala 600 km, bi res rad videl, kako moraš leteti šele ti! hajoktejn, cikadina, Zivnorc in 1 other 4
smasher Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 (popravljeno) Ali tudi na motorjih gledajo dimenzije gum na tehničnih kot na avtih? Jst buksl sm šele 14 dni po menjavi gum opazil da mi je vulkanizer vgradil napačno prednjo gumo, lahko da po pomoti ker je imel gužvo in meni se je mudilo in smo vsi hiteli... spredaj bi moral imeti 100/80r17 neznano kako se je pa znašla na moji prednji feltni 110/70r17, preveril po netu in je 1% razlike, za avte vem da se sprejme do 2% razlike pri homologaciji novih pnevmatik, tako da praktično ni občutne razlike med dimenzijama. (razen v višini bočne stene in sedaj zihr ne bom mogu (upal) do roba ker b i moral že ležat potleh ) Samo skrbi me da mi bojo na tehničnih naredili velk problem ali ne? ps.: http://www.tacomaworld.com/forum/tirecalc.php?tires=100-80r17-110-70r17 Popravljeno Julij 15, 2013. Popravil smasher
hajoktejn Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 men še nkol ni nben gledu dimenzij gum ... kar se pa nagibanja tiče, ko boš mislu da si z ušesi že po tleh, maš še 20 % fore
DOHO Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Pa dobro, kaj si ti sploh vozil že kdaj motor, ko take bedarije sprašuješ?!? Pelem te scat gdaj čem Nism pa furau novih gum, vsi pa pravijo da so gladke, in ja itak da so, a je pol kaj narobe če vprašam kolko kilomertov rabijo da kaj primejo? ker nazačetki očitno nedržijo nič !
Frips Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Nekaj 10 ovinkov bolj počasi (beri normalno, po omejitvah recimo) pa bo čisto dovolj. MteByKer82, trebor, Zivnorc in 2 others 5
Demon Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Pelem te scat gdaj čem Nism pa furau novih gum, vsi pa pravijo da so gladke, in ja itak da so, a je pol kaj narobe če vprašam kolko kilomertov rabijo da kaj primejo? ker nazačetki očitno nedržijo nič ! Glede na vprašanja ki jih postavljaš, še sam scat ne znaš... :grrr lajbn, Zivnorc, Tedybear in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Kam v Lj grem pa lahko iskat Savino gumo,pa kok evrotov je?
hajoktejn Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 @ logarr je pisu da zrihta za 150 ojrov komplet ... TakeALookAround 1
stuhec Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Pa dobro, kaj si ti sploh vozil že kdaj motor, ko take bedarije sprašuješ?!? To je pol tko, ko nekateri niti motorja nimajo Sam za nasmejat pa je Demon, Zivnorc in pik1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se