Bostjan L Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Končno sem dobil pnevmatiko 180/55R17 za na pisto. Mislim da bo boljš držala kot gp ali super corsa. :grim thumper, logarr, CeneR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Končno sem dobil pnevmatiko 180/55R17 za na pisto. Mislim da bo boljš držala kot gp ali super corsa. :grim gt201.jpg to bos glauni car izletnih con. noben pesk ne bo preglobok! a to so te zlate gume? so tolko blose od tkc 80 da se je splacalo cakat tako dolgo? trebor in Bostjan L 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 http://www.motosvet.com/dva-milimetra-je-prevec.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Vse bo po starem in ne bo več nobene potrebe po živciranju in jezi. Hvala Cufa za hitro objavo. Tukaj pa cenim hitrost, čeprav "hitrost ubija", hahaha. gsxf750, KLOVN, Cufa in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Jiha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Končno sem dobil pnevmatiko 180/55R17 za na pisto. Mislim da bo boljš držala kot gp ali super corsa. :grim gt201.jpg Na suhi podlagi presenetljivo dobro držijo,. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 http://www.motosvet.com/dva-milimetra-je-prevec.html polepšala si mi vikend upam da to berejo tudi policisti pa da niso prav zadrgnjeni ... ker gume me čakajo - sam zdej pa na zračnico čakam ( k sm glih tolk da dam vsakič novo )...juhu ker potem sem še ene 3000km legalen.. cikadina in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Hudo, zdej bomo loh nardil 2 jurja vec na zadnjo gumo. gasperX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 http://www.reifenversand.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 http://www.reifenversand.com/ a tukaj imajo zame prednjo conti trail attack v dumenziji 100/90-18 ? a res pride v dveh dneh ta dimenzija? krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Maj 10, 2014 Deli Objavljeno Maj 10, 2014 Vajenec kje je slikana zadnja slika-kraj? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Sam lahko glede Road Smartk povem takole... Na Banditu sem pokuril 3 komplete RS1, zadnje so zdržale nekje med 7000 in 8000km, prednje pa cca 10000. Kar se oprijema tiče zelo zadovoljen, vožnja pa približno 50% v dvoje, tudi nekaj AC včasih ter vožnje v koloni... Drugače pa dinamična vožnja. Včasih tudi takole: Sedaj pa imam na Hondi RS2, po cca 3000km zadovoljen. Bom pa naslednji komplet verjetno vzel Pirelli Angel, pa ne zaradi nezadovoljstva z RS, samo rad bi še kaj drugega probal.... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Nisem nikoli mel contija, zdj mi je pa kolega eno race attack prinesel. To je ok za Marof, grobnik? Pač dirkalna guma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Drugače pa dinamična vožnja. Včasih tudi takole: Na cesti jo je tkole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Na cesti jo je tkole? ne, to je od dirkališča, Rodsmart se samo topi, če je prehudo zanjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 Na cesti jo je tkole? po makadamu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 11, 2014 Deli Objavljeno Maj 11, 2014 če bi jo pa na cesti tk namatral pol pa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 (popravljeno) po makadamu :grim glede na zabetonirano feltno bi se lahko rekl Jst mam RS2 pa se že pr teh temperaturah nwm kako bi opisu nimam nobene slike. Tk rebrasta/valovita na robovih rata med priganjanjem. Me prov zanima kako bo šele pri vročih dneh med poletjom Popravljeno Maj 12, 2014. Popravil Ervin93 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 na sportaka se da street race guma in ne kr neki, seveda če se temu primerno pelješ, ne pa sport touring, kr ta je namenjena za dinamično vožnjo na razdaljo, ne pa za drajslanje po kolenih :grim baddad 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stjepan Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 ve kdo kolko mm profila ma nova NERABLJENA pirelli supercorsa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 uporabljam motor za daljse razdalje in ne za drajsanje. drajsam samo ko sem ravno na takem odseku in se zapeljem gor in dol. ravno zaradi tega take gume touring Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 (popravljeno) Na cesti jo je tkole? Tole je iz dirkališča, pa še precej toplo je bilo.... Vendar ni niti enkrat spustila... Skratka jaz sem z gumo zadovoljen, ker se precej vozim, tišim pa samo ob priliki, tako da za enkrat ni potrebe po SS gumi...Morda pa kdaj.. Popravljeno Maj 12, 2014. Popravil spidybaw TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 ve kdo kolko mm profila ma nova NERABLJENA pirelli supercorsa? diablo corsa ima spredaj 4, zadaj 5. Predvidevam, da ima supercorsa enake mere, ker manj pa ne vem če že ima smisel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
partyzan07 Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 ve kdo kolko mm profila ma nova NERABLJENA pirelli supercorsa? Sem že nekaj strani nazaj pisal ko sem menjal sprednjo gumo Pirelli Diablo Supercorsa BSB, nova je imela kolikor sem jaz meril tam nekje 3 mm profila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peromali Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Sprobana tudi na Marofu, drži ko na tračnici Pregrevala se ni, al sem pa jaz prenežen Tlak sem pusti 2.5 in 2.9 A kera guma ne drži do roba? ??? Nikjer in nikoli nisem rekel da so kot GPjke, sem pa rekel da so meni osebno boljše kot GPracer Ne znam razvozljat tistega "totalno v D*****..." Trenutno vozim drug komplet Save/Mitas Guma je služila do konca zelo dobro, brez porivanja krmila v nasprotno smer in brez zdrsov, tudi vodljivost motorja je bila proti koncu gume zelo dobra in nespremenjena Kilometrine uporabnikov so različne, od rekordnih 4500 km, do rekordnih 10500 km, največ porabnikov 7500-8500 km Takole je zgledala guma (tista na feltni) po 9356km in minimalnim profilom 1mm, je tudi naogled v reali 10155170_858865124140246_1794508200_n.jpg Hvala rumenko, se pravi gremo kar pogumno naprej na Marof... Drugače pa SportForce lima, ko zvečilni gumi na hlačah, samo najprej jo je treba zmontirat pa pol bit glasen kako je na robu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se