Wakasaki Objavljeno November 8, 2015 Deli Objavljeno November 8, 2015 Ob 5. 11. 2015, KyoKon pravi: Pirelli scorpion trail II Tole bomo natknl, sprednja ima 5,5mm zadnja pa 9,5mm profila. Tolk v info. Če bojo tko kot Continental trail attack 2 bo super, pravjo da so mal bol mehke, to pa je še bolje. dej natakn to pa gasa... Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 Ob 5.11.2015 22:02:39, KyoKon pravi: Pirelli scorpion trail II Tole bomo natknl, sprednja ima 5,5mm zadnja pa 9,5mm profila. Tolk v info. Če bojo tko kot Continental trail attack 2 bo super, pravjo da so mal bol mehke, to pa je še bolje. Zelo dobro oceno so dobile na motorradu, ampak se jih bojim, ker s Pirelli Angel GT sem imel na CBF-ki slabo izkušnjo. Po 3000km niso nudile prav nobenega oprijema več spredaj, po 5000km pa so šle povsem k vragu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 Bog ve, ali bomo naslednjo sezono vozili nam ljube gume pod drugim imenom: http://www.trelleborg.com/en/Investors/Presentations Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 On 11/6/2015, 4:27:31, pik1 said: . .... prve priprave na Afriko ... ... Pirelli MT21 ... Greš naslednji teden, da si že gume zamenjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 pred 3 urami, motolover pravi: Greš naslednji teden, da si že gume ... ne, zdej gre še na servis ... potem ga bom pa še ene dvakrat za ušesa povleku ... ... pol bo pa že počas čas ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 Novi copatki.... Wakasaki, builder, HyperJack in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikp Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 (popravljeno) Pozdravljeno društvo! Nekaj časa sem iz scene in bi rabil par nasvetov glede gum. Zadnji 2 leti sem fural triumpha in vedno imel enake gume. Zdaj pa planiram malo daljšo avanturo. Konec januarja pičim z motorjem proti Španiji (trajekt Genova-Barcelona) in takoj proti Kanarskim. Tam bom surfal do konca pomladi in se prevažal z motorjem. Potem pride pot skozi Španijo, Francijo in Italijo do doma. Motor je 690 Duke letnik 2011 s comfort sedežem. Vem, da ni ravno najbolj primeren motor za takšne zadeve, ampak ga dobro poznam in hitro razstavim/sestavim/popravim in to me bolj pomiri kot udobje. Kakšne gume dam gor? Del poti bo pozimi, ceste so kar so, vožnja bo bolj touring + 4 mesece mestne vožnje. Verjetno oz. sigurno bo tudi kakšen makadam in dobro bi bilo. da zdržijo okoli 10k km. Dimenzije so 120/70 in 160/70, oboje 17". ABS-a ni in motor ima z mano in gorivom okoli 250kg, s prtljago okoli 280-290. Hvala Popravljeno November 10, 2015. Popravil Erikp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 pred 5 urami, Erikp pravi: Pozdravljeno društvo! Nekaj časa sem iz scene in bi rabil par nasvetov glede gum. Zadnji 2 leti sem fural triumpha in vedno imel enake gume. Zdaj pa planiram malo daljšo avanturo. Konec januarja pičim z motorjem proti Španiji (trajekt Genova-Barcelona) in takoj proti Kanarskim. Tam bom surfal do konca pomladi in se prevažal z motorjem. Potem pride pot skozi Španijo, Francijo in Italijo do doma. Motor je 690 Duke letnik 2011 s comfort sedežem. Vem, da ni ravno najbolj primeren motor za takšne zadeve, ampak ga dobro poznam in hitro razstavim/sestavim/popravim in to me bolj pomiri kot udobje. Kakšne gume dam gor? Del poti bo pozimi, ceste so kar so, vožnja bo bolj touring + 4 mesece mestne vožnje. Verjetno oz. sigurno bo tudi kakšen makadam in dobro bi bilo. da zdržijo okoli 10k km. Dimenzije so 120/70 in 160/70, oboje 17". ABS-a ni in motor ima z mano in gorivom okoli 250kg, s prtljago okoli 280-290. Hvala zadaj verjetno 160 60 17 Dobra izbira bi bila kaj iz enduro segmenta recimo conti trailattack ali kaj podobnega druge znamke. Imaš zagotovljeno vse kar pričakuješ od gume. P Erikp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikp Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 Ja, prav imaš 160/60 je. Kakšna bi bila vredu cena za gume? Od vulkanizerja sem dobil ponudbo: 235€ za star model, 260€ za trailattack 2. Oboje za par + 10€ za montažo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 11, 2015 Deli Objavljeno November 11, 2015 pred 13 urami, Erikp pravi: Ja, prav imaš 160/60 je. Kakšna bi bila vredu cena za gume? Od vulkanizerja sem dobil ponudbo: 235€ za star model, 260€ za trailattack 2. Oboje za par + 10€ za montažo. Cena je vredu tudi montaža ugodna, bi pa jaz izbral trailattack2. CeneR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno November 11, 2015 Deli Objavljeno November 11, 2015 Malo neopazno je na trg prišla nova Dunlop Road Smart III http://www.mcnews.com.au/new-dunlop-roadsmart-iii-in-stores-now/ gretzky, TakeALookAround, Janezs in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno November 11, 2015 Deli Objavljeno November 11, 2015 Lih prov, nove rabm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno November 11, 2015 Deli Objavljeno November 11, 2015 Tukaj sem prebral toliko dobrih vtisov o Mitaskah, da sem jih nabavil, čeprav imajo Dunlopke se dovolj mesa. Dolgo sem bil na Dunlopu ampak me jezi, ker mi sprednja trese že od novega. Sem sel nazaj do vulkanizerja in je rekel, da je kriva guma. Bom zamenjal in če ne bo brez tresljajev se bom pritožil na tramvaj komando. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno November 12, 2015 Deli Objavljeno November 12, 2015 Ob 11.11.2015 9:20:55, skalaprava pravi: Malo neopazno je na trg prišla nova Dunlop Road Smart III http://www.mcnews.com.au/new-dunlop-roadsmart-iii-in-stores-now/ Fajn, bo dvojki cena padla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 13, 2015 Deli Objavljeno November 13, 2015 Ti šment hanamol, sm su danes z namenom k Širniku po zadno mitasko pa je nema blo, sm vzel pa Pirelli Diablo Strada, ki je za 1,43eur dražja od mitaske Ti šment hanamol, sm su danes z namenom k Širniku po zadno mitasko pa je nema blo, sm vzel pa Pirelli Diablo Strada, ki je za 1,43eur dražja od mitaske Ti šment hanamol, sm su danes z namenom k Širniku po zadno mitasko pa je nema blo, sm vzel pa Pirelli Diablo Strada, ki je za 1,43eur dražja od mitaske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno November 14, 2015 Deli Objavljeno November 14, 2015 Pa bi se splačalo počakat na mitasko.... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno November 14, 2015 Deli Objavljeno November 14, 2015 on se raje drsa polet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 15, 2015 Deli Objavljeno November 15, 2015 Ob 9. 11. 2015, Kmet2 pravi: Novi copatki.... Prevozil z njimi 2kkm ,na asfaltirani podlagi dost podobna Heidenau K60 se pravi oprijem je soliden in dopušča tudi dokaj športno vožnjo ,dobro drži tudi v mokrem ,bolje od TrailAttack II,na makedamu je res odlična in v blatu je podpovprečna tu je bila bolja Heidenau . Je mehka in bo hitro šla,zato pa po Jadranki drži ko pes ježa DAMI34, CeneR in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KyoKon Objavljeno November 15, 2015 Deli Objavljeno November 15, 2015 Ekola Pireli scorpion trail, nove gume čist druga ciklistika, pa nič ne zdrsava - NORO, pa kako lepo sedaj "plavam". Pa še drugo leto napademo Velebit, ko so ravno frišne. MarkoR, builder, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 15, 2015 Deli Objavljeno November 15, 2015 pred eno uro, KyoKon pravi: Ekola Pireli scorpion trail, nove gume čist druga ciklistika, pa nič ne zdrsava - NORO, pa kako lepo sedaj "plavam". Pa še drugo leto napademo Velebit, ko so ravno frišne. Zgleda bolj cestna, drgač je pa tole za tiste kraje KyoKon in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 16, 2015 Deli Objavljeno November 16, 2015 pred 9 urami, KyoKon pravi: Ekola Pireli scorpion trail, nove gume čist druga ciklistika, pa nič ne zdrsava - NORO, pa kako lepo sedaj "plavam". Pa še drugo leto napademo Velebit, ko so ravno frišne. Kot sem ti rekel KyoKon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno November 16, 2015 Deli Objavljeno November 16, 2015 11 hours ago, Kmet2 said: Prevozil z njimi 2kkm ,na asfaltirani podlagi dost podobna Heidenau K60 se pravi oprijem je soliden in dopušča tudi dokaj športno vožnjo ,dobro drži tudi v mokrem ,bolje od TrailAttack II,na makedamu je res odlična in v blatu je podpovprečna tu je bila bolja Heidenau . Je mehka in bo hitro šla,zato pa po Jadranki drži ko pes ježa O kateri gumi je govora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 16, 2015 Deli Objavljeno November 16, 2015 pred 38 minutami, ftp pravi: O kateri gumi je govora? Pirelii Corsa MT60 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno November 17, 2015 Deli Objavljeno November 17, 2015 Kyokon Žal na telefonu ne morem citirat tko da upam da boš opazil. Zanima me kako bi primerjal conti pa pireli,kaj se pri kateri bolj dopade? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno November 17, 2015 Deli Objavljeno November 17, 2015 3 minutes ago, Wakasaki said: Žal na telefonu ne morem citirat tko da upam da boš opazil. Good luck, imamo težave tudi tisti, ki nismo na telefonu. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se