Zivnorc Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 .... preskusil v Bosni nekje med Konjic in Bjelašnico v pi*di mate*ni v hribih.... dobu 15 centimetrski žbu v gumo.... stisnu not... napumpal... in se vozil dalje... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 28 minutami, Wakasaki pravi: maš kakšno sliko gume oz. kar je ostalo od nje tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 8 urami, Zivnorc pravi: .... preskusil v Bosni nekje med Konjic in Bjelašnico v pi*di mate*ni v hribih.... dobu 15 centimetrski žbu v gumo.... stisnu not... napumpal... in se vozil dalje... . ... stari, to ni to ... ... kar praviš, naj bi bilo za uporabo, ko že imaš defekt ... kot kurativa .... ta "tyre armour" je pa u bistvu kot preventiva ... ... v tekočem stanju je zadeva ves čas v celi ... nepredrti zračnici ... in ko predreš, ta "sluz" ki je noter baje luknjo zapolni ... in zavulkanizira ... ... aja ... pa še to ... .. to itak ni za cestake ... ker zaradi te tekočine ki je noter, kolesa ne moreš centrirat ... .... to je itak sam za kakšne enduro zgodbe ... za krampe al pa kej podobnga ... k itak ne bi centriral ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 17 minutami, pik1 pravi: . ... stari, to ni to ... ... kar praviš, naj bi bilo za uporabo, ko že imaš defekt ... kot kurativa .... ta "tyre armour" je pa u bistvu kot preventiva ... ... v tekočem stanju je zadeva ves čas v celi ... nepredrti zračnici ... in ko predreš, ta "sluz" ki je noter baje luknjo zapolni ... in zavulkanizira ... ... aja ... pa še to ... .. to itak ni za cestake ... ker zaradi te tekočine ki je noter, kolesa ne moreš centrirat ... .... to je itak sam za kakšne enduro zgodbe ... za krampe al pa kej podobnga ... k itak ne bi centriral ... not daš pa se ne sekiraš...baje deluje https://www.youtube.com/watch?v=c4m8x6TvBGY pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 1, 2015 Deli Objavljeno December 1, 2015 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: not daš pa se ne sekiraš...baje deluje https://www.youtube.com/watch?v=c4m8x6TvBGY . .... prov maš ... ... jest čist preveč razmišljam ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 2, 2015 Deli Objavljeno December 2, 2015 (popravljeno) pred 13 urami, pik1 pravi: . ... stari, to ni to ... ... kar praviš, naj bi bilo za uporabo, ko že imaš defekt ... kot kurativa .... ta "tyre armour" je pa u bistvu kot preventiva ... ... v tekočem stanju je zadeva ves čas v celi ... nepredrti zračnici ... in ko predreš, ta "sluz" ki je noter baje luknjo zapolni ... in zavulkanizira ... ... aja ... pa še to ... .. to itak ni za cestake ... ker zaradi te tekočine ki je noter, kolesa ne moreš centrirat ... .... to je itak sam za kakšne enduro zgodbe ... za krampe al pa kej podobnga ... k itak ne bi centriral ... ...tastar.... ... tam po kamenju Hercegovskem se ne da s cestakom vozit.... še tvojega oranžkota bi bilo škoda za tam... ... drugače pa.... ... u bistvu, če daš kondom gor še preden greš v qrbarijo, je to kot preventiva... .... če ga pa tlačiš gor, ko baba že pleza po tebi... pa ... ma jebeš preventivo... ... boš pa napumpal.... Popravljeno December 2, 2015. Popravil Zivnorc pik1 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno December 7, 2015 Deli Objavljeno December 7, 2015 http://www.cycleworld.com/2015/09/11/continental-sport-attack-3-sportbike-motorcycle-tire-performance-review/ A kdo ve kdaj bo pr nas na voljo. Fak men je ze 2 konc top zakon..... Žan96 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 zdravo.sem nov na forumu im mam eno uprašanje glede gum. vozim yamaho dt 125 re in me zanima katere ENDURO gume priporočate.Vozim se pa večina po cestah dostikrat pa tudi kak makedam. dimenzije: spred. 2.75-21 zad.4.10-18 lp.Miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Za 90% cesta, 10% makadam se lahko voziš kar s cestnimi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Torej za tvoj moped, tudi nimaš ravno neke izbire. Je pa pri gumah vedno kompromis, boljša kot je za določeno podlago, slabša je za drugo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 gledal sem gume sava mc invader 24 in pa 30. zanima me mnenje o teh dveh, pa tudi metzeler sahara enduro 3 samo se mi zdijo že skor pretežke za ta moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Vse to kar gledaš so cestne gume (vključno s sahara3) , kakšen makadam se z njimi da odpeljat za kaj več pa niso, v principu to kar iščeš, ne pričakuj pa kakšnih čudežev. Drugače pa za enduro slovar pravi: Definition of ENDURO: a long race (as for automobiles or motorcycles) stressing endurance rather than speed Pri motorjih pa se s tem pretirava (zlorablja) za marketing. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 katere gume pol priporočate so mc 24 uredu na cesti? po makedamu pa itak morjo it ane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 pred 8 minutami, miha9977 pravi: katere gume pol priporočate so mc 24 uredu na cesti? po makedamu pa itak morjo it ane Kar jaz vem, dela Sava zelo dobre gume za lažje motorje. sploh pa za skuterje kjer tudi tekmujejo. Men se zdijo, govorim glede tega kar je na youtubu in kar je o njih napisano na netu, zelo dobre. Za cesto in lažji makedam absolutno primerne, ker so mehke. Če tale tip zmore z njimi po Afriki https://www.facebook.com/BattHoldings/posts/212548002223423 znajo že biti dobre. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 bol ko jih gledam bol so mi ušeč mc 30 pa grem gledat pa v katalogu ne piše da majo 18 col?? se jih vseeno da dobit al kako? čene bom pa dav mc24 gor jih ma oče na dt 50 tudi sam tam ne pridejo do izraza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 On 12/14/2015 at 6:20 PM, miha9977 said: bol ko jih gledam bol so mi ušeč mc 30 pa grem gledat pa v katalogu ne piše da majo 18 col?? se jih vseeno da dobit al kako? čene bom pa dav mc24 gor jih ma oče na dt 50 tudi sam tam ne pridejo do izraza. MC24 se po asvaltu peljejo res dobro, tudi po mokrem... po suhem makadamu in suhi zemnlji grejo, ni pa to guma za nek resn teren. Ko prideš na mokro podlago, zemljo pesek je konec... imam doma komplet teh gum Sava mc24.. niso veliko rabljene, če te zanima ti jih pošljem za neko socialno ceno... hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 Kaj pa MC23? Po asfaltu so men skor k cestne gume, na terenu se pa tud marsikaj da z njimi odpeljat. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 ContI PAWAAAAAA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 ...spet in again... .... moj pa na Mitas čaka .... zadi... spredi je pa že gor.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 6 minutes ago, hajoktejn said: Kaj pa MC23? Po asfaltu so men skor k cestne gume, na terenu se pa tud marsikaj da z njimi odpeljat. Če se ne motim ima pik tole na ktm kolko se vidi na slikah? bo več povedal o njih ko pride nazaj? Mogoče je to prava zadeva, pri C02 je problem asvalt, pri transferjih po cesti jih uničiš če ne voziš relativno normalno je pa super občutek ko driftajo povsod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 Ob 13. 12. 2015 at 17:49, miha9977 pravi: zdravo.sem nov na forumu im mam eno uprašanje glede gum. vozim yamaho dt 125 re in me zanima katere ENDURO gume priporočate.Vozim se pa večina po cestah dostikrat pa tudi kak makedam. dimenzije: spred. 2.75-21 zad.4.10-18 lp.Miha "ENDURO" ena od variant za tvoj motor. Na mojem motorju sem zvozil 2 komleta in lahko napišem, da so zares OK. Nisem vozil samo pravi "off road" brezpotja na ostalih podlagah pa nudijo točno to kar lahko od takšne gume pričakuješ. Sprednja: http://www.superguma.si/moto-gume-275-21-45p-e-08-tt-mitas-p-171951.aspx Zadnja: http://www.superguma.si/moto-gume-410-18-60p-e-08-tt-mitas-p-171854.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 Odločitev je padla mc 24 grejo gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 (popravljeno) Ob 7. 12. 2015 at 21:12, Wakasaki pravi: http://www.cycleworld.com/2015/09/11/continental-sport-attack-3-sportbike-motorcycle-tire-performance-review/ A kdo ve kdaj bo pr nas na voljo. Fak men je ze 2 konc top zakon..... matr ... js morm še eno zadnjo SA2 zvozt, pol pa verjetno komplet dam gor .. al bo 2 al 3 ... pa ne vem še Popravljeno December 16, 2015. Popravil maus Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha9977 Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 pred 4 urami, MiNa pravi: "ENDURO" ena od variant za tvoj motor. Na mojem motorju sem zvozil 2 komleta in lahko napišem, da so zares OK. Nisem vozil samo pravi "off road" brezpotja na ostalih podlagah pa nudijo točno to kar lahko od takšne gume pričakuješ. Sprednja: http://www.superguma.si/moto-gume-275-21-45p-e-08-tt-mitas-p-171951.aspx Zadnja: http://www.superguma.si/moto-gume-410-18-60p-e-08-tt-mitas-p-171854.aspx za te gume sem zaslediv da jo je enmu oluplo po prvih kilometrih slika:https://www.google.si/search?q=mitas+e08&biw=1920&bih=955&tbm=isch&imgil=D1SF3aW39vjYxM%253A%253B8vyavCHXc1Y7wM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fadvrider.com%25252Findex.php%25253Fthreads%25252Fmitas-e-08-thoughts.770652%25252F&source=iu&pf=m&fir=D1SF3aW39vjYxM%253A%252C8vyavCHXc1Y7wM%252C_&usg=__DFm6mroJ9e4-s-PDKqcrTIkmqyg%3D&ved=0ahUKEwjh3cGBxODJAhWGDg8KHbH9DqIQyjcIJg&ei=LW1xVqGTMoadPLH7u5AK#imgrc=D1SF3aW39vjYxM%3A&usg=__DFm6mroJ9e4-s-PDKqcrTIkmqyg%3D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 16, 2015 Deli Objavljeno December 16, 2015 Sam enmu? Glej, vsaka guma se lahko odpre, poči itd itd...zato so potem reklamacije. Lahko se je pa olupila zaradi zlorabe, ampak zardi ene gume na netu, se tut nebi sekiral. To je isto kot k BMwjem karadni pokajo. Napiši na guglu broken kardan......in poglej slike MiNa, maus, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se