DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Najverjetneje, nekateri ne berejo nazaj, kajti uporabniki tisti ZA in PROTI so objavili cele recenzije, meritve, opise, orise, primerjave itd, da je to najbrž edina guma, ki v tej temi ne rabi več pisanja, saj je vse opisano. In nato se pojavi nek "pinkopalinko" s kako posebno izjavo, v stilu slišal sem, ali pa z vprasanjem, a Mitas je za kaj? TakeALookAround, builder in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Mitas imela bom tudi jaz . builder, DAMI34 in Ciko86 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 (popravljeno) Mene mikajo a za denar dobim premalo gume ali bolje rečeno permalo km gume. Zato bodo odpadle iz liste. Hitro se morajo segret, spodobne za dež in mraz pa vsaj 10.000km moram stisnit ven oz. da ne gredo kot 20dag pršuta če nisem lačen. Če bi delal 3000km letno kot eni ki jih poznam pa zagotovo... kake roadsmart bi segnile v vseh teh letih do konca... Popravljeno Januar 10, 2016. Popravil StaraFeltna DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 A ma kdo kaksno informacijo, a se bo dobil Roadsmart 3 do pomladi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 3 urami, Hytech pravi: Za mitas pa pravjo mnogi,da do polovice profila drži pol pa drama,da drsijo preveč... pa zdej ti vej kaj vzet,da se ne za ebeš ...ja..to sem pa pozabil napisat zadnjič... Je res. Ko gre profil proti koncu, začne malce opletat, ja....ampak še zdaleč ne tolko kot M5....in ni nobene drame...pač...guma gre h koncu..in to je-to... ...in še to šele, ko je profila blizu indikatorja...in ne od polovice, kot so ti rekli. Ena redkih gum, ki drži do konca pa je ravno GP Racer... ...itak pa tako delajo vse gume...kar je logično.. Kmet2, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Ce zacne drset, das pa babo zadi, pa kufre. Pa se kar lima potlej.... thumper, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 59 minutami, 5413lvl3145 pravi: Zanimivo da postane tale slovaška izpeljanka supergume tako kontrozervna tema. Eni bi stavijo življenje nanjo, češ da za ta denar ni boljše in se lahko brez težav kosa z top rang gumami, drugi bi raje posegali po drugih samomazohističnih oblikah, kot z vožnjo te gume. Najverjetneje je tako zasnovana, da zelo vpliva na slog voznika, potem pa imamo taka odstopanja. Guma je fajn tako poleti kot pozimi in drži tudi po polovici obrabe kar za Metzeler,Danlop,Mischelin ne morem rečt.....seveda je to osebno videnje. DAMI34, Zivnorc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 22 minutes ago, StaraFeltna said: Mene mikajo a za denar dobim premalo gume ali bolje rečeno permalo km gume. Zato bodo odpadle iz liste. Hitro se morajo segret, spodobne za dež in mraz pa vsaj 10.000km moram stisnit ven oz. da ne gredo kot 20dag pršuta če nisem lačen. Če bi delal 3000km letno kot eni ki jih poznam pa zagotovo... kake roadsmart bi segnile v vseh teh letih do konca... Par deklic je naredilo mislim da 12000 ali celo 14000km z mitasko Zivnorc, KARMEN1, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 meni mitaska normalno drži, isto ko rs1, kilometrina bo pa najbrž 10000km brez težav guma ko guma Zivnorc, Wakasaki, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 1 minute ago, Snecer said: kilometrina bo pa najbrž 10000km Oh boy, here we go... builder, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Ne ne vsi tisti ki imate mitas 120 70 17 in 180 55 17 takoj jih dejte dol ker so smrtno nevarne in jih posljite meni Jernej125, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 6 minutes ago, 5413lvl3145 said: Oh boy, here we go... Pa to je nekam malo rekel... builder, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 5 minutami, 5413lvl3145 pravi: Oh boy, here we go... skupna teža, stil in sedaj vzmetenje, to so vse faktorji, sedaj pri 4k so še kot nove Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Nedvomno, zato nas pa cudi, da samo 10k.... dlicen, builder, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 rs1 je do 12k bila ok, ker je mitas bolj mehka bo 10 ok, zaenkrat dobro kaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Gume menjam vsakih 15 k, če so znucane ali pa ne. Tudi vsako nedeljo se umijem, če sem umazan ali pa ne. alen1 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 js bom pa še naprej vozu ContiSportAttack tko Kmet2, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 A na 1200 GSu je že kdo probal Mitas e08? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Men je tut sosedov Lojz zaupal, da je njegova Francka u postli hladna kt špricar in toga kt hlod... ....men je bla pa čist ql. ..obema hkrat pršlo ene 5x...pa musklfibr sem imel še tri dni... Igi Pop, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 pred 23 minutami, Zivnorc pravi: Men je tut sosedov Lojz zaupal, da je njegova Francka u postli hladna kt špricar in toga kt hlod... ....men je bla pa čist ql. ..obema hkrat pršlo ene 5x...pa musklfibr sem imel še tri dni... Ja ,nisi zahteven Francko poznam par zobov pa par povešenih joškov ......je mene fehtala pa sem dal tvojo cifro ,nekak tud men ni bla ,tako da dam lojzu kar prav Francka.....me pa veseli da ti je bla ql osvojih si jo pa z Mitasko a builder, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Ampak držala je pa do zadnjega. maus, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Jaoooo... ....niste razumeli pointa.... Lojz ni imel dobrega gripa in ni delal prave kilometrine... Kmet2, builder, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 13 urami, u-r-o-s pravi: A na 1200 GSu je že kdo probal Mitas e08? Tole tudi mene zanima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 2 urami, Joker pravi: Tole tudi mene zanima! ...mene tut ... lej... najboljš, da sosedovga Lojza vprašaš.. a loh jest odgovorim ...enmu dela dobr, drugmu pa zanič... ...en se pele hit, drug pa bl počas. .... ....en jo hvali, drug jo graja na ves glas... ..najbolj da jo sprobaš...pa podaš svoj glas.. Simpl.. jskrablin, maus, Igi Pop in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 15 urami, DAMI34 pravi: Ampak držala je pa do zadnjega. a ne držijo vse do zadnjega vse gume držijo, dokler ne spustijo ... ta je pa globoka, mar ne Wakasaki, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se