ludiluka Objavljeno Januar 25, 2016 Deli Objavljeno Januar 25, 2016 53 minutes ago, _luke_ said: Nisem in ni. Kaj je z njo? Predvidevam da nič dobrega? Ne sam zanima me ker me mika da bi tudi sam nabavil letos en komplet kot jo imaš ti ali pa cup pa me je malo zanimal feedback Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Danes na dom pršu nov zadnji "valarček"...Da se sproba še ta model ponekod zelo opevane metzelerke.Spredaj pa za enkrat ostaja čehinja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 a se komu kej sanja kako je z contisportattack 3... http://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/sport-hypersport/contisportattack3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Januar 31, 2016 Deli Objavljeno Januar 31, 2016 Evo gor češke protektirane gume iz Obija. Prav zdej jih grem sprobat, nemudoma . Jany, pridi na kafe! Ciko86, Igi Pop, jany in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 31, 2016 Deli Objavljeno Januar 31, 2016 52 minutes ago, KARMEN1 said: Evo gor češke protektirane gume iz Obija. Prav zdej jih grem sprobat, nemudoma . Jany, pridi na kafe! Lepo je tudi videt čisto fazerko (sploh glede na vreme). Je peveč lepa za jo met umazano... Nazadnje ko smo se videli bi lahko padla kaka pripomba... Od jutri naprej mi začne veljati zavarovanje tako da se vidimo kej okoli. Sicer moram zamenjat verižni set ma to je rešeno v par dneh. Tudi temperature se počasi vračajo med spodobne (komej čakam, sem sit kletke... ful...). KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Januar 31, 2016 Deli Objavljeno Januar 31, 2016 pred 3 urami, KARMEN1 pravi: Jany, pridi na kafe! Sem bil na kafeju Mitas pa drži ne ? brez pripombe ? KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Januar 31, 2016 Deli Objavljeno Januar 31, 2016 Zaenkrat brez pripomb jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rado7rado Objavljeno Februar 1, 2016 Deli Objavljeno Februar 1, 2016 (popravljeno) Ker je tu govora o gumah in da nebi odpiral nove teme bom napisal tukaj. Če je kdo menjal gume in ima slučajno rabljene gume doma in bi se jih rad rešil se priporočam. Rabim gume dimenzij 160/60 R17 (lahko bi bile celo širine 180 vendar ne vem kako bi to šlo na platišče 4.50 dot). Guma je lahko totalno brez profila samo da je toliko ok da jo lahko montiram na platišče in napolnim z zrakom. Rabim jo samo za model za izdelavo blatnika ker drugače ne vem mer za izdelavo blatnika. Če kdo ima omenjeno gumo bi mu bil hvaležen. Popravljeno Februar 1, 2016. Popravil rado7rado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 2, 2016 Deli Objavljeno Februar 2, 2016 Valjda si poskusil pri lokalnih moto vulkanizerjih? Za pivo boš dobil najbrž katerokoli znucano gumo si želiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rado7rado Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Seveda sem se povprašal ampak ni sreče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 doma imam 190/50 ... pa itak rabiš offset do strehice, tko da če daš 160, boš moral nekaj založiti za tista 2cm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Februar 3, 2016 Deli Objavljeno Februar 3, 2016 Bi se našla ena dimenzije 160/60 r17.Dokler ne gre v reciklažo je še pri roki.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Ima kdo izkušnje s tem prodajalcem: http://www.moto-gume.si/ ? Čakam na gume že od 28.1.2016. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 pred 22 minutami, Janezs pravi: Ima kdo izkušnje s tem prodajalcem: http://www.moto-gume.si/ ? Čakam na gume že od 28.1.2016. LP Jaz sem jih lani aprila kupil pri njih..prišle so v parih dneh tako da bi jih moral kmalu dobiti..edino pošta je bila malo čudna..neka od teh "privat"..me dopoldne kliče šofer da je pred hišo,jaz pa v službi..čeprav sem jim napisal da po 16.uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Poslji mail kaj se dogaja,mogoce so kej spregledal....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 12 urami, Janezs pravi: Ima kdo izkušnje s tem prodajalcem: http://www.moto-gume.si/ ? Čakam na gume že od 28.1.2016. LP Sem tudi jaz že naročal pa ni bilo nobenih nevšečnosti, sem pa čakal cca 10 dni. Če te firbec matra piši,.... kliči,....vsaj jaz tako storim Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 ... do pomladi je še daleč.....kaj si tako nestrpen... ....pa bi prej naročil.. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Je kdo prebral kak test že za bridgestone s21 r ? Naj bi bila še izboljšana verzija s20 evo ,obljubljajo 30% daljšo kilometrino in bolšo kontrolo motorja po suhem in mokrem. Sprednja 3 cone zmesi zadaj pa 5 con zmesi. Robove ima še nižje ter bolj zaokrožene. Me mika po mitaskah testirat. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 3 urami, jany pravi: Je kdo prebral kak test že za bridgestone s21 r ? Naj bi bila še izboljšana verzija s20 evo ,obljubljajo 30% daljšo kilometrino in bolšo kontrolo motorja po suhem in mokrem. Sprednja 3 cone zmesi zadaj pa 5 con zmesi. Robove ima še nižje ter bolj zaokrožene. Me mika po mitaskah testirat. Men te pravljice s povečano kilometrino ne sedejo. Če pa nardijo tako gumo, jo pa takoj vzamem, ker S20 mi je bila kul, razen kilometrine. jany in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: Men te pravljice s povečano kilometrino ne sedejo. Če pa nardijo tako gumo, jo pa takoj vzamem, ker S20 mi je bila kul, razen kilometrine. Bomo videli jaz jo bom probal če bo dobavljiva konec marca-aprila ne da jo rabim čakat 2 mesca še Koliko si naredil z s20 ne vem če sem kje zasledil ? Jaz imam z Mitaskami sedaj 3500km pa so od indikatorja še sigurno 1.5-2mm nekje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 3 urami, jany pravi: Bomo videli jaz jo bom probal če bo dobavljiva konec marca-aprila ne da jo rabim čakat 2 mesca še Koliko si naredil z s20 ne vem če sem kje zasledil ? Jaz imam z Mitaskami sedaj 3500km pa so od indikatorja še sigurno 1.5-2mm nekje. S20 prva, 3000-3500km in izrabljena na uri 10 in 14. Tam jo mitas komot poseče, ker ima več mesa, mogoče drugačno obliko. Je pa s20 oprijem za odtenek boljši, tudi pokaže lepo da bo začela drseti. Medtem ko pri zadnji ni nobenih razlik. Tam okrog 5000km obe. jany in '.' 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 Bomo videli, zanimivo da sprednjo tako hitro pobere pa se mi je zdelo da Mitas pobira ki jih nekje enakomerno pobira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 35 minutami, jany pravi: Bomo videli, zanimivo da sprednjo tako hitro pobere pa se mi je zdelo da Mitas pobira ki jih nekje enakomerno pobira Ne morem delati primerjave na tvoj moped. Pri SXu je bilo tako: S20 prva max 3500km, Mitas pa od 8-9000km jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 5, 2016 Deli Objavljeno Februar 5, 2016 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Ne morem delati primerjave na tvoj moped. Pri SXu je bilo tako: S20 prva max 3500km, Mitas pa od 8-9000km Dobro iz nekih realnih mnenj vas ki ste že neki dali skozi z različnimi gumami se da kej izluščit DAMI34 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 Mitas in viki 8 stopinj.. DAMI34, Kmet2, Jetam in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se