Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

53 minutes ago, _luke_ said:

Nisem in ni. Kaj je z njo? Predvidevam da nič dobrega?

Ne  sam zanima me ker me mika da bi tudi sam nabavil letos en komplet  kot jo imaš ti ali pa cup pa me je malo zanimal feedback :D 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes na dom pršu nov zadnji "valarček"...Da  se sproba še ta model ponekod zelo opevane metzelerke.Spredaj pa za enkrat ostaja čehinja...

20160126_163825[1].jpg

20160126_163852[1].jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

52 minutes ago, KARMEN1 said:

Evo gor češke protektirane gume iz Obija. 

Prav zdej jih grem sprobat, nemudoma :jezik:.

Jany, pridi na kafe!

20160131_111133.jpg

Lepo je tudi videt čisto fazerko (sploh glede na vreme). Je peveč lepa za jo met umazano... Nazadnje ko smo se videli bi lahko padla kaka pripomba... :D

Od jutri naprej mi začne veljati zavarovanje tako da se vidimo kej okoli. Sicer moram zamenjat verižni set ma to je rešeno v par dneh. Tudi temperature se počasi vračajo med spodobne (komej čakam, sem sit kletke... ful...).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker je tu govora o gumah in da nebi odpiral nove teme bom napisal tukaj. Če je kdo menjal gume in ima slučajno rabljene gume doma in bi se jih rad rešil se priporočam. Rabim gume dimenzij 160/60 R17 (lahko bi bile celo širine 180 vendar ne vem kako bi to šlo na platišče 4.50 dot). Guma je lahko totalno brez profila samo da je toliko ok da jo lahko montiram na platišče in napolnim z zrakom. Rabim jo samo za model za izdelavo blatnika ker drugače ne vem mer za izdelavo blatnika.

Če kdo ima omenjeno gumo bi mu bil hvaležen.

Popravljeno . Popravil rado7rado
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Valjda si poskusil pri lokalnih moto vulkanizerjih? Za pivo boš dobil najbrž katerokoli znucano gumo si želiš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

doma imam 190/50 ... pa itak rabiš offset do strehice, tko da če daš 160, boš moral nekaj založiti  za tista 2cm...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, Janezs pravi:

Ima kdo izkušnje s tem prodajalcem:

http://www.moto-gume.si/

?

Čakam na gume že od 28.1.2016.

LP

Jaz sem jih lani aprila kupil pri njih..prišle so v parih dneh tako da bi jih moral kmalu dobiti..edino pošta je bila malo čudna..neka od teh "privat"..me dopoldne kliče šofer da je pred hišo,jaz pa v službi..čeprav sem jim napisal da po 16.uri:bum:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Janezs pravi:

Ima kdo izkušnje s tem prodajalcem:

http://www.moto-gume.si/

?

Čakam na gume že od 28.1.2016.

LP

Sem tudi jaz že naročal pa ni bilo nobenih nevšečnosti, sem pa čakal cca 10 dni.

Če te firbec matra piši,.... kliči,....vsaj jaz tako storim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... do pomladi je še daleč.....kaj si tako nestrpen...

....pa bi prej naročil..  :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je kdo prebral kak test že za bridgestone s21 r ? Naj bi bila še izboljšana verzija s20 evo ,obljubljajo 30% daljšo kilometrino in bolšo kontrolo motorja po suhem in mokrem.

Sprednja 3 cone zmesi zadaj pa 5 con zmesi.

Robove ima še nižje ter bolj zaokrožene.

Me mika po mitaskah testirat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, jany pravi:

Je kdo prebral kak test že za bridgestone s21 r ? Naj bi bila še izboljšana verzija s20 evo ,obljubljajo 30% daljšo kilometrino in bolšo kontrolo motorja po suhem in mokrem.

Sprednja 3 cone zmesi zadaj pa 5 con zmesi.

Robove ima še nižje ter bolj zaokrožene.

Me mika po mitaskah testirat.

Men te pravljice s povečano kilometrino ne sedejo. Če pa nardijo tako gumo, jo pa takoj vzamem, ker S20 mi je bila kul, razen kilometrine.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

Men te pravljice s povečano kilometrino ne sedejo. Če pa nardijo tako gumo, jo pa takoj vzamem, ker S20 mi je bila kul, razen kilometrine.

Bomo videli jaz jo bom probal če bo dobavljiva konec marca-aprila ne da jo rabim čakat 2 mesca še :D 

Koliko si naredil z s20 ne vem če sem kje zasledil ?

Jaz imam z Mitaskami sedaj 3500km pa so od indikatorja še sigurno 1.5-2mm nekje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, jany pravi:

Bomo videli jaz jo bom probal če bo dobavljiva konec marca-aprila ne da jo rabim čakat 2 mesca še :D 

Koliko si naredil z s20 ne vem če sem kje zasledil ?

Jaz imam z Mitaskami sedaj 3500km pa so od indikatorja še sigurno 1.5-2mm nekje.

S20 prva, 3000-3500km in izrabljena na uri 10 in 14. Tam jo mitas komot poseče, ker ima več mesa, mogoče drugačno obliko. Je pa s20 oprijem za odtenek boljši, tudi pokaže lepo da bo začela drseti. Medtem ko pri zadnji ni nobenih razlik. Tam okrog 5000km obe.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 35 minutami, jany pravi:

Bomo videli, zanimivo da sprednjo tako hitro pobere pa se mi je zdelo da Mitas pobira ki jih nekje enakomerno pobira :D 

Ne morem delati primerjave na tvoj moped. Pri SXu je bilo tako: S20 prva max 3500km, Mitas pa od 8-9000km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Ne morem delati primerjave na tvoj moped. Pri SXu je bilo tako: S20 prva max 3500km, Mitas pa od 8-9000km

Dobro iz nekih realnih mnenj vas ki ste že neki dali skozi z različnimi gumami se da kej izluščit :OK:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!