StaraFeltna Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 Kolko km pa stisneš kej žnjih pri takem ožemanju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 Zadnja od 3500 do 5000 km..sprednja od 6000 do 8000 km...ga ne ozemam lih vedno DAMI34 in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 pred eno uro, StaraFeltna pravi: Kolko km pa stisneš kej žnjih pri takem ožemanju? Ne koliko, ampak važno da so vsi od prvega do zadnjega sigurni, z vsaj približno istim oprijemom in filingom. Kmet2, KARMEN1, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jotko Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 Ob 25. 1. 2016 at 11:20, _luke_ pravi: Če kdo rabi zadnjo gumo 180/60-17 michelin power sport evo dot konec 2014 NOVA NERABLJENA! Sem naroču zase in za kolega, pa sm pol napačno dobil. Možna je tudi menjava za isto gumo dimenzije 190/55-17. Guma ma še nalepke ipd in res ni bla rabljena. Dam ceneje od najcenejše na netu v sloveniji!! cena? v homologaciji mam za dim. 180/55/17 bi veliko vplivalo na voznjo? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 7, 2016 Deli Objavljeno Februar 7, 2016 pred 10 urami, jotko pravi: cena? v homologaciji mam za dim. 180/55/17 bi veliko vplivalo na voznjo? lp z 180/60 bo še 100x lepše peljal kot pa z 55..60ka je mal višja,,se pravi maš večji nagib v ovinku in malo bp nagneš še bolj!! tako da kar uzam..55ke ne jemjam..60ke..res so mal dražje al se splača Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moravčan Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 11 urami, NinjaRider04 pravi: z 180/60 bo še 100x lepše peljal kot pa z 55..60ka je mal višja,,se pravi maš večji nagib v ovinku in malo bp nagneš še bolj!! tako da kar uzam..55ke ne jemjam..60ke..res so mal dražje al se splača Lp že pri isti dimenziji in različnih proizvajalcih je razlika v velikosti gume in pride do težav z nameščanjem kolesa na motor kaj se lahko zgodi z menjavo dimenzije po moje je najboljša tista dimenzija ki jo predpiše proizvajalec ki navadno navede tudi model gume in proizvajalca marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Da si malo sposodim temo. Koliko na ciklistiko vpliva širša zadnja pnevmatika ? Glede same vožnje, obračanja, manevriranja pri nizki hitrosti, itd. ? Hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred eno uro, Yagi-san pravi: Da si malo sposodim temo. Koliko na ciklistiko vpliva širša zadnja pnevmatika ? Glede same vožnje, obračanja, manevriranja pri nizki hitrosti, itd. ? Hvala, lp širša ko je zadnja guma bolj okoren je motor v kratkih počasnih ovinkih- težavni so krajši ostri ovinki-serpentine moje mnenje Roger G. Jagger, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jotko Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 mi lahko kdo pove razliko me dunlop Roudsmart 2 dunlop sportsmart 2 ter dunlop qualifier 2 katera najdlje zdrži (nism dirkač da bi polagal ovinkov,...) rad pa malo poštartam... hvala lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Ob 7. 2. 2016 at 9:30, Ciko86 pravi: Mitas in viki 8 stopinj.. Jaz osebno sem bil najbolj zadovoljen z Mitasko. Dobesedno čigumi jany, Wakasaki in Ciko86 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 26 minutes ago, jotko said: mi lahko kdo pove razliko me dunlop Roudsmart 2 dunlop sportsmart 2 ter dunlop qualifier 2 katera najdlje zdrži (nism dirkač da bi polagal ovinkov,...) rad pa malo poštartam... hvala lp Roadsmart je potovalna guma, naj bi najdlje zdrzala.....Sportsmart je sportna, Qualifier je pa nekje umes, oz. bolj na sport vlece k na potovalno in imata manjso kilometrino..... DAMI34, notranc in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) pred 40 minutami, DinDiin pravi: Roadsmart je potovalna guma, naj bi najdlje zdrzala.....Sportsmart je sportna, Qualifier je pa nekje umes, oz. bolj na sport vlece k na potovalno in imata manjso kilometrino..... pridružujem se izjavi dindiin-a za kilometrino ziher zmaga roadsmart. moji podatki za zadnje gume 180/55-17 Qualifier cca 6000km sportsmart cca 7000km roadsmart cca 10000km oprijem pa za zakonito cestno rabo itak vrh glave sam sem imel edino slabo izkušnjo v nalivu z roadsmart kr precej premikanjapol maš pa take oči Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil Wakasaki Cartman, notranc in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 K hiši privlekel novo zverino, Triumph tiger 800 Ga je pa potrebno preobuti. 95% vožnje bo po asfaltu, ostalo kakšna makadamska pot. Gledam Dunlop Roadsmart 2, Conti Road attack 2 ali mogoče Dunlop Trailsmart. Ima kdo kakšne izkušnje iz prve roke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Qualifer mi je zdržala dobrih 5000. Po 350 KM vožnje po avtocesti (polno otovorjen) je bila vidno oglata. Pa še sprednja mi je zelo tresla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 1 minuto, Tomyboy pravi: K hiši privlekel novo zverino, Triumph tiger 800 Ga je pa potrebno preobuti. 95% vožnje bo po asfaltu, ostalo kakšna makadamska pot. Gledam Dunlop Roadsmart 2, Conti Road attack 2 ali mogoče Dunlop Trailsmart. Ima kdo kakšne izkušnje iz prve roke? Sam sem zvozil nekaj conti gum in sicer roadattack2 in nekaj in še jih sportattack2 in lahko samo hvalim, od oprijema do smerne stabilnosti,......zdržijo pa kakega jurja manj- Za makedam pa počasi gre in to je to,če malo polistaš po temi boš videl,da se da tudi z mitas-ko lepo peljat po makedami . ANEDE DAMI Če bo makedama res malo ok drgač pa kaj bolj ala trailattack, čeprav tudi to ni neka ekstra makedam guma Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janratajc12 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) zdravo mene zanima katere gume bi priporočali za aprilio rs 125 gre do 180km/h zdaj mam namontirane dunlop sportmax sportsmart 2 pa nevem ce naj namontiram iste ali bi bile katere bolj primerne? Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil Janratajc12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 51 minutami, Wakasaki pravi: Sam sem zvozil nekaj conti gum in sicer roadattack2 in nekaj in še jih sportattack2 in lahko samo hvalim, od oprijema do smerne stabilnosti,......zdržijo pa kakega jurja manj- Za makedam pa počasi gre in to je to,če malo polistaš po temi boš videl,da se da tudi z mitas-ko lepo peljat po makedami . ANEDE DAMI Če bo makedama res malo ok drgač pa kaj bolj ala trailattack, čeprav tudi to ni neka ekstra makedam guma ja, za makedam je fajn ktrc abs pa kaka guma tipa evo, ali st, ki ima velik zarez na profilu Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) 3 hours ago, jotko said: mi lahko kdo pove razliko me dunlop Roudsmart 2 dunlop sportsmart 2 ter dunlop qualifier 2 katera najdlje zdrži (nism dirkač da bi polagal ovinkov,...) rad pa malo poštartam... hvala lp No če lepo pelješ (tu je mišljeno vse verzije vključno z lagano - sportski) je nonsense karkoli drugega kot roadsmart oz. touring gume drugih proizvajalcev. Zakaj? Ker jih boš z normalo vožnjo vsaj ogrel da bodo delale kot morajo. Nobena visoka znanost le maljo judi ima jajčka priznat pa kupujejo športne gume (ker touring so za kekce...) pol pa se vozijo super izi in jih še ogrejejo ne. Vmes sezone pa jokajo kake gume morajo kupit ker te športne so zanič, drsijo pa to... (v bistvu jih niso niti primerno segreli da bi lahko delale za to kar so) Roadsmartke če znaš vozit držijo do roba b.p. ni debate. Če to ne počneš na pisti so odlične, tam jih namreč express pregreješ in tako tudi zelo hitro uničiš. Na cesti pa je itak kaj takega težje, da je izjemno nevarno niti ne začnemo... Zdaj imam sportsmartke na polovici in ne vem kaj bi z-njimi in jih celo z veseljem menjam z nekom za roadsmartke na polovici. (pošljite zs če imate obratni problem pa se zmenimo) Meni roadsmartke sedejo te športne pa segrejem morda kilometer preden kočam vožnjo.... :/ Z mano bodo pogorele brez da bi zaživele... škoda... Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 23 minutami, StaraFeltna pravi: No če lepo pelješ (tu je mišljeno vse verzije vključno z lagano - sportski) je nonsense karkoli drugega kot roadsmart oz. touring gume drugih proizvajalcev. Zakaj? Ker jih boš z normalo vožnjo vsaj ogrel da bodo delale kot morajo. Nobena visoka znanost le maljo judi ima jajčka priznat pa kupujejo športne gume (ker touring so za kekce...) pol pa se vozijo super izi in jih še ogrejejo ne. Vmes sezone pa jokajo kake gume morajo kupit ker te športne so zanič, drsijo pa to... (v bistvu jih niso niti primerno segreli da bi lahko delale za to kar so) Roadsmartke če znaš vozit držijo do roba b.p. ni debate. Če to ne počneš na pisti so odlične, tam jih namreč express pregreješ in tako tudi zelo hitro uničiš. Na cesti pa je itak kaj takega težje, da je izjemno nevarno niti ne začnemo... Zdaj imam sportsmartke na polovici in ne vem kaj bi z-njimi in jih celo z veseljem menjam z nekom za roadsmartke na polovici. (pošljite zs če imate obratni problem pa se zmenimo) Meni roadsmartke sedejo te športne pa segrejem morda kilometer preden kočam vožnjo.... :/ Z mano bodo pogorele brez da bi zaživele... škoda... Novodobne hyper sport gume oziroma v tem kontekstu športe se segrevajo še prej kot touring aka potovalne Če pa je ne uspeš segret jo voziš prepočasi ali pa jo malo sprazni se bo segrela Tisti ki pa jamra da mu športna guma drsi naj si kupi bolj švoh motor ker ga očitno ni dorasel DAMI34 in Ciko86 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Pomoje je ze definicij zdrsa tolk kot je uporabnikov na forumu Tko da,.... jany in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 o čem bi, kar se tiče gum, razpravljali okoli leta 1985 ... u matr ... me res zanima ... vse so ble plastikuše jany in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 pred 5 minutami, maus pravi: o čem bi, kar se tiče gum, razpravljali okoli leta 1985 ... u matr ... me res zanima ... vse so ble plastikuše Nebi imel server dovolj prostora koliko strani foruma bi samo ta tema požrla alko1, KARMEN1 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 42 minutes ago, maus said: o čem bi, kar se tiče gum, razpravljali okoli leta 1985 ... u matr ... me res zanima ... vse so ble plastikuše No tudi leta 93 so bile krneki pa se resnično nismo pritoževali. Kaj sem takrat vozil še sam ne vem delale pa so. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Tut leta 1980 so ble krneki .. kar si dubu si dubu ... delale so pa vseeno ... več je izbire bolj se komplicira ... še enkrat povem, da so vse gume na našem trgu, za vožnjo po cesti, več kot odlične. TakeALookAround in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Februar 8, 2016 Deli Objavljeno Februar 8, 2016 Das mitas in se pozvizgas na ostale..ce pa ti mitas nebo vsec in imas 180 55 17 jo odkupim jany in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se