stankolovski Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 Se pravi ni razlik..razlika v ceni pa je 20e .:) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 13, 2016 Deli Objavljeno Februar 13, 2016 Ob 9. 2. 2016 at 8:56, ukica pravi: Ker na cesti res zelo velikrat komolčkaš ane? Dej tisto dimenzijo ki je v homologaciji in imaš mir, pred vsemi sitnostimi. Če kolenčkajo fantje za 125ccm, ki ima zadnjo gumo pol ožjo, boš tudi ti na 180/55..če ti je to fora ne vozim ceste.. Ob 9. 2. 2016 at 9:28, Zivnorc pravi: ... sem se že zanimal, kako bi bilo v homologacijo vpisat še dimenzijo 190/55/17...(original je samo 190/50/17) .... pa je težava. Nekdo ti mora napisat (generalni uvoznik), da je pnevmatika primerna za vgradnjo na motocikel... nato ti na osnovi te izjave vpišejo v homologacijski karton (če)... ... tko da če nočeš sitnosti, daš gor 180/55/17...pa raje spustiš v križu za razliko višine v pnevmatikah... pa bo abčutek isti...al pa skor isti.... ...sicer pa za po cesti je vseen drek, če imaš gor 50 al pa 55 višino..... 60 je pa že kar malo BV... to je za na pisto... kjer so obremenitve bočnih površin večje in daljše.... ... razen če si v kakem Street Racing klubu .. pa da res to rabiš.. ... sicer je pa tako.... jest nosim čevlje št. 43... nekdo pa 48.. ... pa bi mal čudno zgledalo, kako bi jaz hodil s čevlji št. 48.. itak furam sam pisto..samo vseen tut na cesti ko sm se tu pa tam vozo sm vedno 60ko imel..p.s tut komolčakl sem (marija reka) :P...mater je fajn čohat asfalt!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 Daj ne nabijaj sao pa.ne smeti teme s pretirano samovsecnimi posti z nobeno konkretno trditvijo zakaj je bolse razn da pac tebi je 100x bolse ker ti sao pisto furas. Ce sao pisto furas kak sploh lahko komu kaj za cesto predlagas? Zivnorc, ukica, Haki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 pred 3 urami, Dejanx pravi: Daj ne nabijaj sao pa.ne smeti teme s pretirano samovsecnimi posti z nobeno konkretno trditvijo zakaj je bolse razn da pac tebi je 100x bolse ker ti sao pisto furas. Ce sao pisto furas kak sploh lahko komu kaj za cesto predlagas? Tudi jaz tega ne razumem, sem ga lepo povprašal v čem je 60 toliko boljša pa nobenega pametnega odgovora. Verjetno je videl da tahitri vozijo 60 pa je dal tudi on KARMEN1, svobodnaptica01 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Februar 14, 2016 Deli Objavljeno Februar 14, 2016 saj vsak ki spremlja forum, različne teme kjer sodeluje ne samo ta, ve kak je na stvari. jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 zadnja mitaska se mi je po 5 jurjih znucala po sredini in morm u kratkem po novo ... mogoče kak predlog kaj bi lahko še probal za normalno ceno dobit v dimenziji 160 60 17 ? pa da bi po sredini zdržala malo več? al je najbolš kr novo mitas gor dat in je to to? KARMEN1 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 ... .... Zakaj pa si jo vozil samo po sredini?? ...pa bi naredil pet jurjev še po levi strani...pa pet še po desni... MiNa, KARMEN1, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Še dobro, da o gumah nimam pojma . Ko sem kupila motor, sem vso zimo vozila z Bridgestone, ki so bile že plastik fantastik. Lansko spomlad sem zamenjala za nove Bridgestone, z njimi naredila skoraj 17000 km (poleti in pozimi). No, ja..... na koncu so kar drsele, ampak so bile zimske razmere . Sedaj smo namontirali Mitaske, pa sem na cesti zalepljena. Če je suha, vozim kot poleti . Če je mokra, pa malo manj..... V glavnem, oba sva zadovoljna, motorček in jaz . O km bom povedala, ko jih bom zamenjala. builder, DAMI34, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 ... skratka... .... guma ti mora zagotoviti dober občutek, lepo drseti po mokrem (po suhem ne).. .. skratka, počutiti se moraš varno.... in zadovoljno.. .... pa meni se zdi, ko da delaš reklamo za DUREX... KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Ne, to je le poročilo popolnega laika, ki ne pozna vseh strokovnih izrazov o kvaliteti različnih gum . Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 33 minutami, KARMEN1 pravi: Ne, to je le poročilo popolnega laika, ki ne pozna vseh strokovnih izrazov o kvaliteti različnih gum . ...kaj ... hočeš reči, da je DUREX zakon!! KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Če te bom s tem osrečila ....... Zivnorc, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: Če te bom s tem osrečila ....... ...mene pa sorči... z DUREXom ne boš osrečila.... builder, maus in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Evo tema že plava v dingl dong smeri .......... Zivnorc, bajkr88, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 po 695 straneh konstruktivne in profesionalne debate o pnevmatikah, jo boste zdj uničl pa naum nikol zvedu kere so najboljše gume na svetu Bmflar, Zivnorc, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: po 695 straneh konstruktivne in profesionalne debate o pnevmatikah, jo boste zdj uničl pa naum nikol zvedu kere so najboljše gume na svetu . ... sem ti že petkat povedu da taokrogle ... DAMI34, builder, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Evo tema že plava v dingl dong smeri .......... ... če še ne veš... v temu vremenu je to EDINA UPORABNA GUMA!!!!! KARMEN1, builder, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 9 minutami, Zivnorc pravi: ... če še ne veš... v temu vremenu je to EDINA UPORABNA GUMA!!!!! Se mi zdi da je za tebe tud ob sončnem toplem vremenu največkrat ..... pik1, builder, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Na, pa smo zopet zašli, kot vedno in v vsaki temi . In za to sem kriva jaz . builder, Zivnorc, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 ma ne sekiraj se ,jz sem po mnenju nekaterih kriv da je šel cel forum v qurc ,pa mi zaradi tega tako gor stoji kot mi ni nikoli dol visel glavno da si zadovoljna z durexom in Mitaskami Zivnorc, KARMEN1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: ma ne sekiraj se ,jz sem po mnenju nekaterih kriv da je šel cel forum v qurc ,pa mi zaradi tega tako gor stoji kot mi ni nikoli dol visel glavno da si zadovoljna z durexom in Mitaskami Zato sem te dodala v skupino na fb . Tam te nihče ne bo gnjavil, lahko pišeš, kar želiš (ne skrbi sem tudi jaz admin , ne bomo te brisali, kot počnejo tukaj nekateri ). Z Mitaskami pa sem zaenkrat res zadovoljna (sprobane pozimi) . Ciko86 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 nbenga nam več lajkou.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 12 urami, Rogerg pravi: zadnja mitaska se mi je po 5 jurjih znucala po sredini in morm u kratkem po novo ... mogoče kak predlog kaj bi lahko še probal za normalno ceno dobit v dimenziji 160 60 17 ? pa da bi po sredini zdržala malo več? al je najbolš kr novo mitas gor dat in je to to? probaj Dunlop RS II ima tršo sredino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 (popravljeno) Ali pa RS I ki zdrži po mnenju večine več drži boljalimanj enako pa cenejša je (če jo dobiš še kje). Popravljeno Februar 23, 2016. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, KARMEN1 pravi: Še dobro, da o gumah nimam pojma . Ko sem kupila motor, sem vso zimo vozila z Bridgestone, ki so bile že plastik fantastik. Lansko spomlad sem zamenjala za nove Bridgestone, z njimi naredila skoraj 17000 km (poleti in pozimi). No, ja..... na koncu so kar drsele, ampak so bile zimske razmere . Sedaj smo namontirali Mitaske, pa sem na cesti zalepljena. Če je suha, vozim kot poleti . Če je mokra, pa malo manj..... V glavnem, oba sva zadovoljna, motorček in jaz . O km bom povedala, ko jih bom zamenjala. sam opozorilo, k te mam rt: zalepljenost je vedno do konca, bolš k lepi ,kasnej odleti, sam ko odleti pa ni več poti nazaj. Če je pa plastik ti pa vseen prej pokaže da bo začela spuščat. Mitas je sicer super guma, ampak zimske razmere so pa zimske. Sicer pa o gumah ne rabiš met pojma, važno da tvoja rit čuti kaj se z gumo dogaja. pred 2 urami, pik1 pravi: . ... sem ti že petkat povedu da taokrogle ... nove, nove so vedno najboljtaboljše Popravljeno Februar 23, 2016. Popravil DAMI34 KARMEN1, Zivnorc, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se