KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 (popravljeno) Točno tako! Ampak pri moji lagani vožnji.......kam naj odleti Popravljeno Februar 23, 2016. Popravil KARMEN1 DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: važno da tvoja rit čuti kaj se z gumo dogaja. ...in glih ti meni... da sem zafural temo... jskrablin, KARMEN1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Saj sem rekla, da je pomlad v zraku Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 14 minutami, KARMEN1 pravi: Saj sem rekla, da je pomlad v zraku Durex is on the air .... KARMEN1, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 ... sej... če bi bil pa zrak v DUREXu... bi se pa mal čudn slišal... Kmet2, KARMEN1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 16 urami, Rogerg pravi: zadnja mitaska se mi je po 5 jurjih znucala po sredini in morm u kratkem po novo ... mogoče kak predlog kaj bi lahko še probal za normalno ceno dobit v dimenziji 160 60 17 ? pa da bi po sredini zdržala malo več? al je najbolš kr novo mitas gor dat in je to to? Continental motion Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 kakšno mnenje o kombinaciji conti trail zada in conti road spredaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 1 minuto, thumper pravi: kakšno mnenje o kombinaciji conti trail zada in conti road spredaj Je. ...mneneje je. .... da se boš spredaj roadal....zadaj pa trailal... ... skratka vozu se boš tako, kot da bi imel gor Conti gume. ...pa če bi ti zavezal oči... pa da se greš peljat z motorjem... verjetno ne boš porajtal, kere gume imaš gor... DAMI34, cikadina, hajoktejn in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...pa če bi ti zavezal oči... pa da se greš peljat z motorjem... verjetno ne boš porajtal, kere gume imaš gor... to ne ..kakšne so pa verjetno bi porajtal .. sprašujem zato , ker conti ne dela v mojih dimenzijah prednje in zadnje iste.. in ker se mi prednja - sedanja avon - obrablja za 25% ali manj na eno zadnjo.. prednja avon je prišla po dveh zadnjih - 27900km - iz 5,5mm na 2.9mm .. in šla po dveh letih dol zaradi let .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 1 uro, thumper pravi: kakšno mnenje o kombinaciji conti trail zada in conti road spredaj Dobra kombinacija ,zadaj je Trail z tršo oz. vzdržlivejšo sredico in prav tako suverena v mokrem in suhem ,spredaj pa bolj cestno orientirana še z boljšim oprijemom ,nisem še probal ,vozil pa obe na obeh platiščih iste ,z obemi zadovoljen ,po moje ne moreš zgrešit s to kombinacijo. DAMI34, cikadina in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 a se mi sam zdi al je leva mal preveč napumpana? a ce je spredaj mitas zadaj pa continental motion bo ok? ker spredne ne mislim menjat , je ko nova pik1, Zivnorc, Wakasaki in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 17 minutami, Rogerg pravi: a se mi sam zdi al je leva mal preveč napumpana? ...jp...je kr bulasta ratala.. KARMEN1, pik1, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Če ima slučajno kdo Mitaske in z njimi ni zadovoljen, mi jih lahko podari, bom v njih zasadila zeliščni vrtiček Ciko86, bobi1001, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Če ima slučajno kdo Mitaske in z njimi ni zadovoljen, mi jih lahko podari, bom v njih zasadila zeliščni vrtiček Pol ti bojo pa olagume gor rasle KARMEN1, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Rogerg pravi: a se mi sam zdi al je leva mal preveč napumpana? a ce je spredaj mitas zadaj pa continental motion bo ok? ker spredne ne mislim menjat , je ko nova ne bo šlo ..tole je za spredaj glede na dimenzije .. pa dvomim da je nerabljena.. Popravljeno Februar 23, 2016. Popravil thumper Igi Pop, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 23 minutami, thumper pravi: ne bo šlo ..tole je za spredaj glede na dimenzije .. pa dvomim da je nerabljena.. . ... tud jest ocenjujem, da je tale z "rdečo nalepko" že rabljena ... Bmflar, bobi1001, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 59 minutami, pik1 pravi: . ... tud jest ocenjujem, da je tale z "rdečo nalepko" že rabljena ... ..pa se mi res nekam znana zdi... Bmflar, DAMI34 in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ..pa se mi res nekam znana zdi... sestra ? DAMI34, pik1, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 pred 3 minutami, thumper pravi: sestra ? Tvoja? bobi1001, Bmflar, bajkr88 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 men je čist neznana .. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 Nobeden pa ne pomisli kakšna je zadnja guma,vsi samo sprednje gledate Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 23, 2016 Deli Objavljeno Februar 23, 2016 če dam to spredaj mi itak zdrži 4 zadnje Zivnorc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 24, 2016 Deli Objavljeno Februar 24, 2016 ...ampak a je to MP3 varianta...k ima dve prvi gumi.... a pa ko jo nagibaš...a se gumi tut nagibata.... ...pa k gas prtiskaš pa bremzaš...a tut migata... builder, thumper, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 24, 2016 Deli Objavljeno Februar 24, 2016 pred 17 urami, thumper pravi: kakšno mnenje o kombinaciji conti trail zada in conti road spredaj mislim, da nimaš kaj falit in se boš lep peljal. pred 14 urami, Rogerg pravi: a se mi sam zdi al je leva mal preveč napumpana? a ce je spredaj mitas zadaj pa continental motion bo ok? ker spredne ne mislim menjat , je ko nova Sem mel na motorju spedaj bolj športno gumo in zadaj touring varjanto, nisem opazil nekih pomankljivosti. Iskreno to je bilo edinkrat ko sem zamenjal prednjo in zadnjo skupaj-obraba- če bo kdo kje opazil test-razn unih z dirkališč-se priporočam. Verjetno živ boh ne ve kdaj bo na voljo. Ah ja tale naš forum. če bo kdo opazil test sem zraven prilepil sliko od sportattack3 in kaj je ratalo? Ah sej bo Zivnorc, Kmet2 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 24, 2016 Deli Objavljeno Februar 24, 2016 hvala za mnenja in rezultate..saj kolikor sem se lani vozil bom drugo leto lahko dal zadaj SA , spredaj pa conti RA 2 CR Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se