u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: zanimivo mi je, da eni pumpate na max kolko sploh guma prenese To je max obremenitev pnevmatike pri tlaku 42 PSI in nima nobene veze z max tlakom polnjenja... DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 kolk je max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 23 urami, svobodnaptica01 pravi: Takole je. Najboljši grip ima SC dirkalna in GP D212 PRO. Sta tam tam. Oz. letos se je Pirelli še boljše izkazal kot Dunlop. Razlika med njima je, da se SC občutno bolj in hitreje segreje tudi ob zmerni cestni uporabi, tako da jo bp uporabljaš za oboje, medtem ko je GPjko včasih zelo težko segreti, če zunaj ni ravno poletne vročine. Jaz je za na cesto ne dam gor. SC SP in GP racer sta kar pa tam tam, mogoče za na Grobnik raje gp racer. V zakup vzemi samo to, da tu pač ne moreš delat z gasom kot svinja z mehom in da je poleti po ene 6ih krogih fajn pavzo narest. Za kruzanje 1:45+ pa ni nobene panike.Z medium spredaj in endurance zadaj ne bo nič narobe. za dirkanje se v 600 klasi uporablja SC 180/60 in pohvalijo, da je okretnost motorja fantastična. Malo ekstra višine zadaj nikoli ne škodi. Enako se meni zdi, ko zamenjam iz GP za KR, ki je višja.;) Lej...sej ne da sem pikolovski...ampak tisti 1:45 kruzanje sem prebral v tem postu.. ...in je to zate "kruzanje"...za nekoga pa "na polno" ...štekaš... ....2:55... ...to mislim da je peljal thumper z APN 6.. Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 10 minutami, Snecer pravi: kolk je max česa točno ne razumeš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 2 minutami, u-r-o-s pravi: česa točno ne razumeš? Seznam bo veliko0 krajši če ga vprašaš kaj sploh razume Hytech, hajoktejn in u-r-o-s 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Max. ponavadi pomeni do konca...in še malo...tik preden... Štekaš... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 6 minutami, u-r-o-s pravi: česa točno ne razumeš? max tlak gume in obremenitev 50 psi 600 kg? kolko guma zdrži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: max tlak gume in obremenitev 50 psi 600 kg? kolko guma zdrži... Pa sej pišem v slovenščini a ne? Drugače na gumi piše v angleščini če ti kej pomaga Max load _____ AT (v slovenščini PRI) 42 PSI, hladna (20 st.C) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 kolk je pri 150kg max psi? ne najdem na gumi, 84psi+? ti narišem vprašanje? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Tooo konstruktivno ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 dej, čeprav dvomim da te bo kdo razumel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Jest nč ne razumem...ampak štekam zakaj se gre... Štekaš?... maus in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Tisti max load pomeni, da zdrži največjo obremenitev 325kg in če je več, papa guma. Naveden je še tlak pri katerem zdrži to obremenitev. Zdaj pa preprosta matematika, kakšen je max tlak pri obremenitvi 162,5 kg, 84PSI? (seveda ne gre za preprosto matematiko). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Kaj zdej razpredaš, jst sem ti samo razložil da tist tlak (42PSI) ni max tlak polnjenja, kar si ti mislil...O&U Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 4 minutami, u-r-o-s pravi: Kaj zdej razpredaš, jst sem ti samo razložil da tist tlak (42PSI) ni max tlak polnjenja, kar si ti mislil...O&U Jaz pa te samo vprašam kolko je max tlak polnjenja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 14 minutami, Snecer pravi: Tisti max load pomeni, da zdrži največjo obremenitev 325kg in če je več, papa guma. Naveden je še tlak pri katerem zdrži to obremenitev. Zdaj pa preprosta matematika, kakšen je max tlak pri obremenitvi 162,5 kg, 84PSI? (seveda ne gre za preprosto matematiko). Ti bi idealen tlak mel aaa?.....vrjem pri tvojem stilu si varen tud z praznimi pnevmatikami Hytech, Zivnorc, '.' in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Mojega stila ne poznaš Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Poznam poznam ,sem videl zadnjo pnevmatiko Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Kvadraten tlak? Kmet2, maus in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Poznam poznam ,sem videl zadnjo pnevmatiko očitno napačen tlak, preveč napumpana pa robov ne pobira zdaj pa išče stroko tukaj, da svetuje pred 2 minutami, Zivnorc pravi: Kvadraten tlak? pri 4k km. čisti kvadrat Zivnorc, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 js pumpam za po cesti .... ko je hladno 2,5 in 2,9 ... poleti 2,4 in 2,8 ... na poti 2,5 in 3,0 zdj se pa spraute name brigam se zase Zivnorc, DAMI34, '.' in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 a gume je treba tut pumpat? builder, maxxa, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: js pumpam za po cesti .... ko je hladno 2,5 in 2,9 ... poleti 2,4 in 2,8 ... na poti 2,5 in 3,0 zdj se pa spraute name brigam se zase za tisto tvojo relacijo maš to idealno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 Ne, sam menjat.... maus, motozajebant in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 2, 2016 Deli Objavljeno Marec 2, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: za tisto tvojo relacijo maš to idealno vem kok bi pa ti na mojem mestu pumpu pred 8 minutami, Snecer pravi: očitno napačen tlak, preveč napumpana pa robov ne pobira zdaj pa išče stroko tukaj, da svetuje pri 4k km. čisti kvadrat sj si celo gumo plaču ... zakaj cele ne zvoziš bojc84, hajoktejn, builder in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se