motoguzi Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred 29 minutami, Snecer pravi: aj za razmišljat. kolk pa se kj kilometrov naredi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred 3 minutami, motoguzi pravi: kolk pa se kj kilometrov naredi? Zelo širok razpon, odvisno od večih dejavnikov, tu na MS so podatki od 4000-13000. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred 12 minutami, Snecer pravi: Zelo širok razpon, odvisno od večih dejavnikov, tu na MS so podatki od 4000-13000. Razpon je veliko večji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 pred eno uro, motoguzi pravi: kolk pa se kj kilometrov naredi? resno ti svetujem, da prebereš ene 50 strani nazaj v tej temi. Drugače obstaja tudi tale tema: Če boš dovolj pozorno prebral, boš dobil 1001 nasvet ktere gume in za kam in ktere so najboljše vonAxl in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 7, 2016 Deli Objavljeno December 7, 2016 Nikjer ne zasledim v čem je razlika med gumo Pirelli Scorpion Trail in Pirelli Scorpion Trail D. Kdo ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 8, 2016 Deli Objavljeno December 8, 2016 Če drugi ne bo vedel proizvajalec.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno December 8, 2016 Deli Objavljeno December 8, 2016 10 hours ago, motolover said: Nikjer ne zasledim v čem je razlika med gumo Pirelli Scorpion Trail in Pirelli Scorpion Trail D. Kdo ve? (D) je narejena za Multistrado. motolover 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno December 8, 2016 Deli Objavljeno December 8, 2016 pred 2 urami, Bostjan L pravi: (D) je narejena za Multistrado. Zgleda podobno kot pri ANGEL GT, s tem da mi še noben ni znal razložit v čem je razlika v gumi med navadno in z D oznako ki je narejena za MTS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 8, 2016 Deli Objavljeno December 8, 2016 5 hours ago, Bostjan L said: (D) je narejena za Multistrado. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 (popravljeno) 20 hours ago, DUCATI_RIDER said: Zgleda podobno kot pri ANGEL GT, s tem da mi še noben ni znal razložit v čem je razlika v gumi med navadno in z D oznako ki je narejena za MTS. Za Trail I Za Trail II Za Multistrado vsekakor D Popravljeno December 9, 2016. Popravil Bostjan L Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 pred 2 urami, Bostjan L pravi: Za Trail I Za Trail II Za Multistrado vsekakor D Hvala, so dobre gume, samo prehitro si na indikatorjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 Meni je Trail I zdržala 19.000 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 Evo, sem si naročil Trail II, da sprobam to čudo. Mi pa še vedno ni jasno v čem je razlika med gumo za GS in gumo za MTS. V tabeli GS 1200 sploh ne omenjajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 pred 1 uro, motolover pravi: Evo, sem si naročil Trail II, da sprobam to čudo. Mi pa še vedno ni jasno v čem je razlika med gumo za GS in gumo za MTS. V tabeli GS 1200 sploh ne omenjajo. V ničemer drugem kot to da ima MTS SS dimenzije pnevmatik . Nobena druga potovalna endura nima takšnih dimenzij , zato tisti D kot Ducati pred 4 urami, Bostjan L pravi: Meni je Trail I zdržala 19.000 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 9, 2016 Deli Objavljeno December 9, 2016 1 hour ago, Kmet2 said: V ničemer drugem kot to da ima MTS SS dimenzije pnevmatik . Nobena druga potovalna endura nima takšnih dimenzij , zato tisti D kot Ducati V dimenziji 170 60 17 imaš obe verziji, to je dimenzija gum za GSa. https://www.fritzreifen.de/motorrad/enduro/?p=1&o=2&n=12&s=39&f=140|25|28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 Dami kako je z angel ST gumo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 pred 53 minutami, exclan pravi: Dami kako je z angel ST gumo? Angel ST nisem vozil, sem pa 2 kompleta angel GT. Kar vem je ST predhodnica. GT je pa zlo suverena na vseh podlagah in vseh temperaturah. Kilometrina nekje 7-8jurjev pr meni. So pa boki (pri zadnji) nekolko slabši (manj mase, manj naležne površine) kot na kaki SS gumi, kar pomeni malce manj užitka ob navijanju v nagibih. Ampak to je dokaj zanemarljivo dejstvo. Lok prve, oziroma obod, je manj strm, tako da je gibanje skozi nagibe bolj linearno in umirjeno, kot recimo na drugih, bolj športnih gumah, kjer hitrj padeš v ovinek. Nimam pa absolutno nobenih zamer, gume so zlo dobre, ampak, kot sem rekel, meni za odtenek premal športne. exclan in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 pred 11 urami, motolover pravi: V dimenziji 170 60 17 imaš obe verziji, to je dimenzija gum za GSa. https://www.fritzreifen.de/motorrad/enduro/?p=1&o=2&n=12&s=39&f=140|25|28 Ja tista je pa za tamalo MTS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 Kako naročiti ali kdo vozi te gume v Slo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 za koliko bi bilo vredno prodat dunlop kr sprdnjo+zadnjo vozene 6 krogov grobnika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 1 hour ago, solorider said: Kako naročiti ali kdo vozi te gume v Slo? Jaz sem jih vozil veliko let, dokler so bile še v nemčiji narejene. Ko so proizvodnji preselili na kitajsko sem iz principa presedlal na TKC70, ki so se izkazale z enako kilometrino, boljšim gripom po suhem in občutno boljšim na mokrem. Tako da na tourance sploh ne pomislim več. Kmet2, Bostjan L, CeneR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 Kaj pa cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 Ko sem jih prvič kupil, je bila cena enaka, letos pa sem dal 240€ za par TKC70, z montažo centriranjem in ventilom. To je za 110-80/19 in 150/70-17 Koliko so pa tourance? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 (popravljeno) pred 32 minutami, ftp pravi: Ko sem jih prvič kupil, je bila cena enaka, letos pa sem dal 240€ za par TKC70, z montažo centriranjem in ventilom. To je za 110-80/19 in 150/70-17 Koliko so pa tourance? Zgoraj sem nalimal. pa še pošta? za kakšno potovanje bi bile ok in še veliko km bi držale. Popravljeno December 10, 2016. Popravil solorider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 (popravljeno) 20 minutes ago, solorider said: Zgoraj sem nalimal. pa še pošta? za kakšno potovanje bi bile ok in še veliko km bi držale. Kolikor sem uspel razumet imajo samo dostavo za nemčijo. Koliko jepošta v slo? Montaža, centriranje? Na tisti strani je razlika med Tourance in TKC70 cca 30€ (prednja+zadnja), jaz ne bi razmišljal, takoj TKC70! Popravljeno December 10, 2016. Popravil ftp Wakasaki, solorider in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se