exclan Objavljeno December 10, 2016 Deli Objavljeno December 10, 2016 pred 8 urami, DAMI34 pravi: Angel ST nisem vozil, sem pa 2 kompleta angel GT. Kar vem je ST predhodnica. GT je pa zlo suverena na vseh podlagah in vseh temperaturah. Kilometrina nekje 7-8jurjev pr meni. So pa boki (pri zadnji) nekolko slabši (manj mase, manj naležne površine) kot na kaki SS gumi, kar pomeni malce manj užitka ob navijanju v nagibih. Ampak to je dokaj zanemarljivo dejstvo. Lok prve, oziroma obod, je manj strm, tako da je gibanje skozi nagibe bolj linearno in umirjeno, kot recimo na drugih, bolj športnih gumah, kjer hitrj padeš v ovinek. Nimam pa absolutno nobenih zamer, gume so zlo dobre, ampak, kot sem rekel, meni za odtenek premal športne. Hvala na info. glede da sem naredil prehod iz SS motorja na naked bi res nekaj uporabnih nasvetov ali info o gumah. Preziskusil sem Mitas pa T30 zdaj bom še Angel ST. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 (popravljeno) pred 16 urami, exclan pravi: Hvala na info. glede da sem naredil prehod iz SS motorja na naked bi res nekaj uporabnih nasvetov ali info o gumah. Preziskusil sem Mitas pa T30 zdaj bom še Angel ST. T30, zadnja ok, zlo podobna angel GT, prva je pa za en qurac, pretrda preveč ST, plastičen občutek, drsi ven iz ovinka, in nima za burek proti angel GT, kjer je prva zelo dobra in podobna SS pnevmatiki. pa ne priporočam angel ST ampak GT. Popravljeno December 11, 2016. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno December 11, 2016 Deli Objavljeno December 11, 2016 Ob 9. 12. 2016 at 20:14, motolover pravi: Evo, sem si naročil Trail II, da sprobam to čudo. Mi pa še vedno ni jasno v čem je razlika med gumo za GS in gumo za MTS. V tabeli GS 1200 sploh ne omenjajo. Boš zadovoln z njo, lepo drži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 (popravljeno) Evo pravi elborat o Angel GTa kdo opazi še kakšno zanimivost v videu ? Popravljeno December 22, 2016. Popravil Kmet2 hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Evo pravi elborat o Angel GTa kdo opazi še kakšno zanimivost v videu ? jp, mojster za montažo. Upam, da ni isti centriral gume Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 1 hour ago, DAMI34 said: jp, mojster za montažo. Upam, da ni isti centriral gume Morda ima defektno narejene felge, pa se glih skompenzira. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 Ob 10. 12. 2016 at 15:52, solorider pravi: Kako naročiti ali kdo vozi te gume v Slo? nisi nč napisal, kk se mitas obnese na kravi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 1 minuto, siks pravi: nisi nč napisal, kk se mitas obnese na kravi! imam samo zadnjo, prva še A3. Lima, ko svinja, bo pa ziher prej šla. Bo spet črto vlekla do Pakle! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 10 minutami, solorider pravi: imam samo zadnjo, prva še A3. Lima, ko svinja, bo pa ziher prej šla. Bo spet črto vlekla do Pakle! pol pa nimaš kaj študirat...še sprednjo pa bo...a v mokrem je ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 11 urami, siks pravi: pol pa nimaš kaj študirat...še sprednjo pa bo...a v mokrem je ok? če pa ni nič dežja! Je bilo že prej mrzlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 kere gume so zdj najboljše ... a mi znate svetovat kaj nj nataknem na KAWA RR-ko ... ma kdo kakšne izkušnje ... prosim, samo resni odgovori do dobrodošli ... in brez nabijanja hajoktejn, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 23, 2016 Deli Objavljeno December 23, 2016 pred 4 urami, maus pravi: kere gume so zdj najboljše ... a mi znate svetovat kaj nj nataknem na KAWA RR-ko ... ma kdo kakšne izkušnje ... prosim, samo resni odgovori do dobrodošli ... in brez nabijanja saj maš gor Pirelli Diabolo Supercorsa SP, če ti jih niso odmontiral, pa neke Conti 3-ojko, za po jajcih se vozit, nataknli gor. Če bolje premislim, saj to je tak motor, tak da lahk tudi to nardiš, če ti že oni preventivno niso maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gsxr 1000 k5 Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Pozdravljeni! Zanima me vaše mnenje, o gumi pireli roso 3? Kilometrina, oprijem? Hvala lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Za oprijem ne vem, za kilometrino si pa oglej: http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=232/kilometrine, je odvisna od namena vožnje... Frenk 67, Dr.tomo in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aodinsvi Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 zdravo, kupujem nove gume za cbr 1000rr uzel bom dunlop qualifier II, zanima me pa samo katere naj kupim prednja 58W ali 55W in zadnja 73W ali 75W oziroma katera je najbolj priporočljiva za ta motor ker ne vem kateri razred najbolje izbrati. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 pred 3 minutami, amadej10 pravi: zdravo, kupujem nove gume za cbr 1000rr uzel bom dunlop qualifier II, zanima me pa samo katere naj kupim prednja 58W ali 55W in zadnja 73W ali 75W oziroma katera je najbolj priporočljiva za ta motor ker ne vem kateri razred najbolje izbrati. hvala razred ti piše na homologaciji. A neb raj mitas vzel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aodinsvi Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 do zdej sem uporabljal na vseh motorjih dunlop in mi je ok. drugo ne poznam zato brez priporočila nebi šel drugam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: razred ti piše na homologaciji. A neb raj mitas vzel? A ni tako da mitas niso za jurcka kubikov haha?!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, dAlencc87 pravi: A ni tako da mitas niso za jurcka kubikov haha?!?! za jurja ne bi vedel, na 1301 ccm delajo kot morajo (po mojem iz strahu nad kubiki in konji) ps: na 1043ccm so tut delale Popravljeno December 27, 2016. Popravil DAMI34 dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aodinsvi Objavljeno December 27, 2016 Deli Objavljeno December 27, 2016 hvala za pomoč sem našel. zanima me še če ima kdo kakšno kodo za popust pri gumax slučajno preden naročim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno December 31, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 31, 2016 (popravljeno) Danes sem se odločil da svojo modro zverino prvič obujem v gume "Made in China" Ampak nimam izbire, zadnji set sem poradiral do platna. No, po robovih ima še veliko profila, ker smo se vozili samo naravnost Kot rečeno pa sem se sedaj odločil za cenovno ugodno "no name" kitajsko superšportno gumo, da se bomo lahko malo hitreje premikali....takole izgleda novi profil: Razlika med staro in novo obliko je očitna.... Kljub temu da je zunaj precej hladno, sva jo morala s sopotnikom takoj testirati. Kljub hladnemu asfaltu sva ga stisnila do konca kolikor je šlo in sva bila navdušena nad novo kitajsko superšportno gumu! Niti enega samega zdrsa pri polni hitrosti, tudi na delu, kjer je bil asfalt celo malo važen in masten. Tako da absolutno priporočam nakup Za konec še slika modrega stroja po opravljeni testni vožnji: P.S. Na MS je včasih tak otroški vrtec, da sem mi je zdela tudi ta objava primerna Za konec pa srečno in varno novo leto vsem na bilo katerih gumah in z bilo katerim prevoznim sredstvom! Lp. Skalaprava Popravljeno December 31, 2016. Popravil skalaprava HyperJack, Kor13, Janezs in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno December 31, 2016 Deli Objavljeno December 31, 2016 Najprej pogledam v tvoj podpis, kater motor taka škrtica sicer vozi in naredim ... O ker šmak, sem si mislu ... No, pa si me lepo okrog prnesu ... Zdrgni še polno kompletov gum v prihajajočih desetletjih, pa zdravja velik ... Ajd! Bmflar, Quest, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Januar 2, 2017 Deli Objavljeno Januar 2, 2017 BMW R1100GS 110/80 R19 in 150/70 R17 Kaj priporočate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2017 Deli Objavljeno Januar 2, 2017 pred 53 minutami, tomash pravi: BMW R1100GS 110/80 R19 in 150/70 R17 Kaj priporočate? ContiTrailAttack 2 DAMI34, Bmflar, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
liliputt Objavljeno Januar 2, 2017 Deli Objavljeno Januar 2, 2017 Na KTM-u 1190 Adventure imam namen zamenjat Conti Trail attack 2 za Pirelli Scorpion Trail 2. Ima kdo kaj izkušenj s tole gumo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se