Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

pred 15 urami, JaneZ750 pravi:

Koliko stare pnevmatike bi še vozili? Motor ves čas garažiran, vsako leto narejenih 100-200km?

sm biu mal na dopustu:smoke: in mam na motorju gume 2014 letnik, včeraj po kolenu na polno, bp:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Imam moznost kupit nove ss gume 8.teden let 2017..zelo ugodna cena,pa me zanima,glede na to da so leto stare,ali je boljse kupit let2018?

Hvala lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

36 minutes ago, dAlencc87 said:

Pozdravljeni!

Imam moznost kupit nove ss gume 8.teden let 2017..zelo ugodna cena,pa me zanima,glede na to da so leto stare,ali je boljse kupit let2018?

Hvala lp

Ce so ugodne sam kup. Dej mi na pvt da vidim ce je dobra cena, bi se js uzel :D 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, JaneZ750 pravi:

Gume so 8 sezon na motorju, še cel profil, Dunlop... Bom zamenjal!

Menjaj jih.brezveze da se zvrnes v graben zarad 200evrov..polomil bos sam sebe,polomil bos motor na konc konci bos pa tak gume menjal in si se polomil svojo psiho ker te bo strah se pelat pa ce tudi bos imel nove gume...lp

Popravljeno . Popravil Miha1985
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Potrebujem novi gumi in se odločam med Metzeler Sportec M7 RR in med Dunlop Roadsmart 3. Katero bi priporočali? Hvala za odgovore! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iščem zadnjo gumo za Hondo ST 1300 (170/60- 17) za potovanje - ne divjanje, sem naredil z metz.  Z8 samo 5000km.

Kaj bi dal gor dunlop roadsmart 2 al 3 ? Dvojko poznam in sem zadovoljen z njo na GSX-f u- sem jih kar nekj znucal.

LP Mare

Popravljeno . Popravil Mare1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Probaj RS3. Baje je boljša od RS2. 

ps. Še bolje pa je, da to kravo pustiš pri miru in svojemu sosedu zrihtaš Alfo:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa porečete na primerjavo RoadSmart3 in Metzeler Z8?

Pro et contra?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 3. 4. 2018 ob 21:58, JaneZ750 pravi:

Koliko stare pnevmatike bi še vozili? Motor ves čas garažiran, vsako leto narejenih 100-200km?

Pri hiši...

Ninja gume 2009

Honda gume 2000

Hyusung vsaj 4leta

....

Gumam nič ne fali...

Z ninjo in XX letno nič prevoženih...Husota pa porinem pred hišo in operem...

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 31 minutami, Miha1985 pravi:

Prvic sem kupil bridgestone s20r.zaenkrat ok...moram pa letos res mitas probat.

S20 so mi full sedle, škoda, ker sem prvo vedno ubou v 3000km :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

S20 so mi full sedle, škoda, ker sem prvo vedno ubou v 3000km :(

On bo primerjal z SC...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, sesir pravi:

On bo primerjal z SC...

Seveda bom primerjal oprijem...supercorso bsb skurim po 2000km...ampak drzi od zacetka pa do konca isto...vozil bom tak pirellija naprej ampak probal sm s20r pa je vredi zaenkrat..moram pa sf+ probat mogoce bom pa se z temi gumami najbolje zastopil.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 10. 4. 2018 ob 11:37, vonAxl pravi:

Kaj pa porečete na primerjavo RoadSmart3 in Metzeler Z8?

Pro et contra?

za z8 lahko potrdim super kilometrino in super oprijem v mokrem in suhem, a le 1. in 2. leto , kar je ok ker nekih 10000km v 2 letih pa more ratat.

Je pa po 50% opaziti znižanje oprijema.....

Moje mnenje......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes se mi je spljoh prvič zgodilo, da mi je guma spustila :). Zadevo sem itak da uspešno rešil :D, ampak bi rad bil v prihodnje bolje pripravljen :). S sabo vedno vozim inekcije v kompletu z ampulami z zrakom, ampak sedaj pa si bom nabavu še kaki mini kompresorček.

Tisti ki jih vozite s sabo, dajte mal povedat oz. pokazat kaj bi blo za kupit, sevede da je čim manjše, po možnosti da bi šlo pod zic km :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Danilo D pravi:

Danes se mi je spljoh prvič zgodilo, da mi je guma spustila :). Zadevo sem itak da uspešno rešil :D, ampak bi rad bil v prihodnje bolje pripravljen :). S sabo vedno vozim inekcije v kompletu z ampulami z zrakom, ampak sedaj pa si bom nabavu še kaki mini kompresorček.

Tisti ki jih vozite s sabo, dajte mal povedat oz. pokazat kaj bi blo za kupit, sevede da je čim manjše, po možnosti da bi šlo pod zic km :)

khm, včasih vozimo, je pa precej tega tukaj napisano:

http://motosvet.com/tabla/topic/37713-set-za-krpanje-gume/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo malo izkušenj mam z enduro gumami. Rabim 110/80-19 150/70/17. Uporaba 100% po asfaltu.  Trenutno so gor conti trailattack, pa mi ze na transalpu niso bile prevec všeč. Pozitivne izkušnje s SportForce in fina cena, so argumenti za TerraForce. Resne alternative? 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pirelli ScorpionTrial

Metzeler Tourance Next

Conti Trialattack, TKC70

Michelin Anakee (raje ne)

Dunlop TrailSmart

...

Izbire kolikor hočeš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 33 minutami, Kugelschreiber pravi:

Zelo malo izkušenj mam z enduro gumami. Rabim 110/80-19 150/70/17. Uporaba 100% po asfaltu.  Trenutno so gor conti trailattack, pa mi ze na transalpu niso bile prevec všeč. Pozitivne izkušnje s SportForce in fina cena, so argumenti za TerraForce. Resne alternative? 

Če ti TA2 ni všeč mislim, da boši mel problem najti primerno gumo. Edino morda Pirelli...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni problem guglat za izbiro. Problem je deficit izkušenj. TrailAttack mi je nekam preživahna. Raje imam bol tumpasto gumo. Edine izkušnje s trail gumami: Dunlop Trailmaxx, za pelat na transalpu mi je bil zelo fin, je pa crknil v 3000km,  conti na istem transalpu mi ni bil tako ok, in nekaj malega z metzlerjem, pa ne morem dat sodbe. 

u bistvu kolebam med roadsmartom in terraforce. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prejsnji vikend  zamenjal  na moji Vari - prej Michelin Anake, zdaj Metzeler Tourance next.

Jehej, kak je zdaj fajn za vozit, res dobra guma za big-potovalnike.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od enduro gum...nikoli zavzel kera je gor...edino ko bil Pirelli,ker mi bil všeč izgled...primerjal pa ne bom!Se je pa vredi peljala kuk se spomnim

images (1).jpeg

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!