sesir Objavljeno Maj 13, 2018 Deli Objavljeno Maj 13, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: mitaske zmanjka po sredini, nisem še videl, da bi kdo prej boke skuril. Ker jih večina uporabnikov NE zapelje na boke gume? Miha1985 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 13 urami, sesir pravi: Ker jih večina uporabnikov NE zapelje na boke gume? da, to bo sesir in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 15 urami, sesir pravi: Ker jih večina uporabnikov NE zapelje na boke gume? a boki voznika ne štejejo Miha1985 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Frendu je debiln vulkanizer napumpo zadnjo gp racer 2.9 ko jo je zmontiral.. Koliko je pol tlak ko se segreje guma? Kuk naj spusti,mrzlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 10 minutami, maus pravi: a boki voznika ne štejejo vela, sam je kr draga taka obraba pred 8 minutami, sesir pravi: Frendu je debiln vulkanizer napumpo zadnjo gp racer 2.9 ko jo je zmontiral.. Koliko je pol tlak ko se segreje guma? Kuk naj spusti,mrzlo? in kaj je narobe z 2,9 tlakom? greš na Dunlop internetno stran in pogledaš svetovane tlake, za način vožnje in za posamezen motor, simpl ko keks. sesir in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: In kaj je narobe z 2,9 tlakom? greš na Dunlop internetno stran in pogledaš svetovane tlake, za način vožnje in za posamezen motor, simpl ko keks. 2.9 ???? Mrzla? Ko sem jz vozil sta bile obe le malenkost več... 2.9 mrzla je topla krepko čez 3 al se motim.. Sicer se res vozi le po cesti a ne glih tako hitro kot Sneci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 15 minutes ago, sesir said: Frendu je debiln vulkanizer napumpo zadnjo gp racer 2.9 ko jo je zmontiral.. Koliko je pol tlak ko se segreje guma? Kuk naj spusti,mrzlo? 2,9 bo cist kul.. lah jo se mal spusti, lih treba je pa ni. Ce jaz pravilno razumem ntwc tehnologija omigoca nizanje tlakov za na pisto, ni pa nujno da jo vozis na nizjih. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 (popravljeno) pred 5 minutami, ukica pravi: 2,9 bo cist kul.. lah jo se mal spusti, lih treba je pa ni. . Se je GP racer spremenil v 7 letih??? Popravljeno Maj 14, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 3 minutami, ukica pravi: 2,9 bo cist kul.. lah jo se mal spusti, lih treba je pa ni. Ce jaz pravilno razumem ntwc tehnologija omigoca nizanje tlakov za na pisto, ni pa nujno da jo vozis na nizjih. točno tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 3 minutami, sesir pravi: 2.9 ???? Mrzla? Ko sem jz vozil sta bile obe le malenkost več... 2.9 mrzla je topla krepko čez 3 al se motim.. Sicer se res vozi le po cesti a ne glih tako hitro kot Sneci... vedno .. ampak vedno so navedeni bari v mrzli pnevmatiki ... če piše na mopedku 2,5 in 2,9 je to v hladni pnevmatiki govorim o pnevmatikah, ki so za na prometno cesto in ne za pisto DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 1 minuto, sesir pravi: Se je GP racer spremenil v 7 letih??? pred 4 minutami, sesir pravi: 2.9 ???? Mrzla? Ko sem jz vozil sta bile obe le malenkost več... 2.9 mrzla je topla krepko čez 3 al se motim.. Sicer se res vozi le po cesti a ne glih tako hitro kot Sneci... 2,9 je nekje štandard za motor, ki je težji (preko 200kg) za vožnjo v dvoje itd. Za vožnjo po cesti je ponavadi tlak od 2,5 solo do 2,9 v dvoje za zadnjo. Odvisno kako proizvajalec motorja in proizvajalec pnevmatike predpiše. Tlak pri vožnji se večinoma dvigne od 0,2-0,3 bara. NTEC pa itak veš kaj je...za pisto. Lahko pa bluziš tudi po cesti, je pa brezveze, ker povečuješ obrabo gume. za več info pa kot sem rekel......www.dunlop maus in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Citaj it allows.. back on road.. mnf recommended pressures.. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, DAMI34 pravi: za več info pa kot sem rekel......www.dunlop Hvala...pol sem si prav mislil in mu rekel...ima cbr 1000.... Vozi se vedno sam! Svetoval sem mu naj takoj spusti vsaj na 2.5 in bo videl razliko pol pa se lahko še po želji malo igra... Popravljeno Maj 14, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 8 minutami, sesir pravi: Hvala...pol sem si prav mislil in mu rekel...ima cbr 1000.... Vozi se vedno sam! Svetoval sem mu naj takoj spusti vsaj na 2.5 in bo videl razliko pol pa se lahko še po želji malo igra... no saj to je to, odvisno kaj želi. Jaz načeloma raje vidim, da začne guma kazat rahlo drsenje, kot pa da lima do zadnjega in potem odpizdi. to prej pokaže pri 2,5 kot 2,9, vsaj jaz imam tak filing. Ne maram pa prve nižat tlaka, ker imam občutek da je bolj okorna. Sedaj, kaj je res in kaj ni ne bi 100% vedel, tak je samo moj občutek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: no saj to je to, odvisno kaj želi. Jaz načeloma raje vidim, da začne guma kazat rahlo drsenje, kot pa da lima do zadnjega in potem odpizdi. to prej pokaže pri 2,5 kot 2,9, vsaj jaz imam tak filing. Ne maram pa prve nižat tlaka, ker imam občutek da je bolj okorna. Sedaj, kaj je res in kaj ni ne bi 100% vedel, tak je samo moj občutek. Men na SC všeč bilo kako kaže to mejo... Tak je! Jz čudak in ljubitelj nizkih tlakov...rad bika držim za roge...ko pa sem vedel,da gremo s skupino kam dalj na zbor pa sem si gume dopumpal,saj me takrat "jadranje" ni motilo.. pred 20 minutami, DAMI34 pravi: no saj to je to, odvisno kaj želi. Jaz načeloma raje vidim, da začne guma kazat rahlo drsenje, kot pa da lima do zadnjega in potem odpizdi. to prej pokaže pri 2,5 kot 2,9, vsaj jaz imam tak filing. Ne maram pa prve nižat tlaka, ker imam občutek da je bolj okorna. Sedaj, kaj je res in kaj ni ne bi 100% vedel, tak je samo moj občutek. Men na SC všeč bilo kako kaže to mejo... Tak je! Jz čudak in ljubitelj nizkih tlakov...rad bika držim za roge...ko pa sem vedel,da gremo s skupino kam dalj na zbor pa sem si gume dopumpal,saj me takrat "jadranje" ni motilo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 10 minutami, Ciko86 pravi: . tukaj je tema o tapravih gumah js jih mam solo običajno 2,4 - 2,8 sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Sej so taprave,samo ne za nove tipe ninje sesir in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 (popravljeno) Kaj bi vi dal spredi na z1000sx-a, bridgestone s21, ali pirelli diablo rossa 3? ce koga zanima, prodam conti sportattack 2 190/55 r17 za 120e. Popravljeno Maj 21, 2018. Popravil ukica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 Jz Diablo....motosvetovci(razen g.Maus) pa Mitas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 Mitas prva odpade ker mu ni vsec obnasanje na zalivkah in crtah. Zadnja pa bp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 pred 36 minutami, ukica pravi: Kaj bi vi dal spredi na z1000sx-a, bridgestone s21, ali pirelli diablo rossa 3? če bi izbiral med tema , bi sigurno Pirelkota diablo rossa III sesir in Miha1985 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro Asgaard Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 9 hours ago, ukica said: Kaj bi vi dal spredi na z1000sx-a, bridgestone s21, ali pirelli diablo rossa 3? ce koga zanima, prodam conti sportattack 2 190/55 r17 za 120e. Definitivno s21 , sem jih mel , in so super. Da ne omenjam kaj rata z diablo II po 2500.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 Je reko ti milo milo mater, ko prideš z novimi gumami domov od vulkanizerja, ugasneš motor pa dela pssss, še enkrat pogledaš kje kaka osa leče, ose ni, in presenečenje, igla v zadni gumi, in tam dela psss... gretzky, sesir in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 loh da si povozu kaktussssss, ja zgleda da si ga resssssss Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se