ftp Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 21 minutes ago, sesir said: Uh...daj res dobro razmisli kako se "vrtisce"mase spreminja z visino pnevmatike,ko je motor na tacki...Kot je padel je res logicno...vem,ker moram mojim nepremicninam dopumpavati gume (ker so firme le vsako pomlad vse preverim)...in to je eden in edini pravi vzrok... Jaz te čisto nič ne razumem. DAMI34 in Joker 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 pred 1 minuto, ftp pravi: Jaz te čisto nič ne razumem. Jaz tudi ne
sesir Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 (popravljeno) pred 24 minutami, ftp pravi: Jaz te čisto nič ne razumem. Poizkusi! Imej na nogi motor in spusti gumo na 1bar in bos videl,kako pokoncno stoji...nato napumpaj na 3bare in bos videl kako ni vec pokoncen ampak naslonjen na tacko...in tako ko guma spusti je prevec pokoncen in se prevaga na desno stran,kontra tacki...ce bi hotu,da pade na stran kjer tacka se bi ona morala zapreti...bolj jasno? P.s Seveda je odvisno kako balanca...predvidevam,da,ce bi dami,ko dal mopi na tacko zavil balanco do konca na levo stran kjer tacka ne ni prevagalo desno...to ne vem! Popravljeno Januar 16, 2019. Popravil sesir
ftp Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 34 minutes ago, sesir said: Imej na nogi motor in spusti gumo na 1bar in bos videl,kako pokoncno stoji...nato napumpaj na 3bare in bos videl kako ni vec pokoncen ampak naslonjen na tacko...in tako ko guma spusti je prevec pokoncen in se prevaga na desno stran,kontra tacki...ce bi hotu,da pade na stran kjer tacka se bi ona morala zapreti...bolj jasno? In kaj sem jaz napisal... "Ker se zniža, se zvrne na drugo stran. (stran od tačke)" DAMI34 1
sesir Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 (popravljeno) pred 8 minutami, ftp pravi: In kaj sem jaz napisal... "Ker se zniža, se zvrne na drugo stran. (stran od tačke)" Na drugo stran ko je tacka...sori nisem razumu...sem pac buhtl... Jz mislu,da vama z dami ni jasno kako ni padel na stran tacke...kot sem buhtl prebral tvoj zapis Popravljeno Januar 16, 2019. Popravil sesir
ftp Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 8 minutes ago, sesir said: ...sem pac buhtl... Ok, ni problem. Saj veš kako pravijo. Kdor prizna... se mu še pol doda sesir in DAMI34 1 1
Snečer Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 pred 23 urami, ftp pravi: Ker se zniža, se zvrne na drugo stran. (stran od tačke) ne verjamem DAMI34, sesir in maus 3
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 pred 6 minutami, Snecer pravi: ne verjamem Buhtl sesir, maxxa in maus 3
ftp Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 43 minutes ago, Snecer said: ne verjamem poskusi, a ne... ... in če ne uspe, pa še gumo odšraufaj PS pa priloži slike dokazov DAMI34 in sesir 1 1
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 pred 18 minutami, ftp pravi: poskusi, a ne... ... in če ne uspe, pa še gumo odšraufaj PS pa priloži slike dokazov Ni na vseh motorjih isto. KTMji so zelo pokončni na tački, pa prej ležejo spat. Primer: kmetov 1050 ko je pes poscal tačko, le ta se je malenkost udrla in smo gledali padanje mopeda. Za moj primer sem povedal. Ta mali Z pa ne bo padel, ker preveč visi. Se včasih bojim, da se bo tačka zlomila sesir in maus 2
maus Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 Pravkar, DAMI34 pravi: Ni na vseh motorjih isto. KTMji so zelo pokončni na tački, pa prej ležejo spat. res je .. je bil primer, ko sem videl kako KTM - malo spuščen, pada ob malo večjem vetru .. to je videlo kar nekaj motosvetovcev na Tartinijevem trgu v Piranu ... kajne DAMI34, CeneR in sesir 2 1
Zivnorc Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 ... pr mojmu je pa lih kontra.... ... večji ko je pritisk v njem... bolj pokončen je... RobiRoberto, maus in VS800 3
ftp Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 41 minutes ago, DAMI34 said: Ni na vseh motorjih isto. KTMji so zelo pokončni na tački, pa prej ležejo spat. BMW R1200GSA je tudi zelo pokončen in komaj stoji na ravnem.
ProdriveR Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Kdaj se ponavadi začnejo prodajati gume z novo letnico?
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 ... ne obremenjuj se s tem... guma ne bo nič boljša .. MitcH' in DAMI34 2
Bostjan L Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 38 minutes ago, ProdriveR said: Kdaj se ponavadi začnejo prodajati gume z novo letnico? Mislim, da že Decembra saj traja nekaj časa da pride guma na prodajno polico. Potem se datum ravno ujema z nakupom.❄️
Zivnorc Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 DOT ti pove teden in letnico proizvodnje.... in ne kot "modelno leto". Joker in maus 2
Bostjan L Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Kot zanimivost označevanja pnevmatik kjer ne velja dot......oddelek za transport, Departmant of Transportation....., bicikli. Da vam v trgovini ne prodajo starih bicikističnih pnevmatik (so mi prodajali več kot 10 let stare). Takole imajo urejeno pri Continentalu: Malo je izven moto teme.......suguren sem, da večina Motosvetovcev veliko uporablja kolo maus in Zivnorc 1 1
ProdriveR Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Sej se ne gre za to, da bi pričakoval da bo guma kaj boljša zarad letnika. Gre se bolj za to, da je guma čim novejša. Sploh ker se (na žalost) bolj malo vozim in prednjo gumo v treh letih še nisem menjal, pa že prej je bila eno leto stara Rad bi imel čim novejšo gumo (sploh prednjo), da sem pomirjen za tri leta
sesir Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 3 urami, ProdriveR pravi: Kdaj se ponavadi začnejo prodajati gume z novo letnico? Leta nazaj... Frend kupo novo aprilia rsv mille in serbisiral in vse pri njih v LJ...Gre enkrat na menjavo gum...zmontirajo SC vse stima,pride domov in ga ne vem kdaj obvestijo,da,ce se misli vozit naslednjih XX dni,da naj pride po nove gume saj tiste se niso DOVOLJ STARE za uporabo? WTF? Prvič in edinkrat takrat to slisu...
jskrablin Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 18 minutami, ProdriveR pravi: Rad bi imel čim novejšo gumo (sploh prednjo), da sem pomirjen za tri leta Najboljš da greš malo okoli (večjih?) vulkanizerjev in preveriš kak DOT majo v prodaji na mestu samem.
maus Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 1 uro, Bostjan L pravi: Takole imajo urejeno pri Continentalu: Conti je firma
KARMEN1 Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 1 uro, sesir pravi: Leta nazaj... Frend kupo novo aprilia rsv mille in serbisiral in vse pri njih v LJ...Gre enkrat na menjavo gum...zmontirajo SC vse stima,pride domov in ga ne vem kdaj obvestijo,da,ce se misli vozit naslednjih XX dni,da naj pride po nove gume saj tiste se niso DOVOLJ STARE za uporabo? WTF? Prvič in edinkrat takrat to slisu... Meni je to povedal en prodajalec avto gum. Da gredo v prodajo najmanj 6 mesecev po proizvodnji. nejc74 1
blazboss Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Vsaka guma mora odležat pou leta po proizvodnji preden se jo montira ! KARMEN1 in DAMI34 2
krucymucy Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 (popravljeno) 4 hours ago, Bostjan L said: Mislim, da že Decembra saj traja nekaj časa da pride guma na prodajno polico. Potem se datum ravno ujema z nakupom.❄️ Ej ni to yamaha, ki prodaja junija 2018 tracerja 2019. 9 minutes ago, blazboss said: Vsaka guma mora odležat pou leta po proizvodnji preden se jo montira ! Ja najbrz. Nekaj malega, ne pa pol leta. Ponavadi toliko, kolikor traje iz tovarne do uvoznika in naprej do vulkanizerja. Kak mesec. Popravljeno Januar 21, 2019. Popravil krucymucy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se