ukica Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Tudi ze decembra sem/smo montirali gumo z dotom za prihodnje leto..
Borutt Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 17 minutami, ukica pravi: Tudi ze decembra sem/smo montirali gumo z dotom za prihodnje leto.. Če prav razumem, je dot datum proizvodnje. Torej ste ali si montiral gumo, ki še ni bila narejena, kot si napisal. Napaka v dot-u? sesir 1
Snečer Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 Pol leta mora guma stat, da dobi pravo lastnost
Vin Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 9 minutes ago, Snecer said: Pol leta mora guma stat, da dobi pravo lastnost Kako veš?
ukica Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 26 minutes ago, Borutt said: Če prav razumem, je dot datum proizvodnje. Torej ste ali si montiral gumo, ki še ni bila narejena, kot si napisal. Napaka v dot-u? Tako je. Mozno da je bila napaka ja.. sesir 1
Snečer Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 58 minutami, Vin pravi: Kako veš? nekje sem bral o tem mogoče je sedaj drugače, ko so plastične
blazboss Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 pred 6 urami, krucymucy pravi: Ej ni to yamaha, ki prodaja junija 2018 tracerja 2019. Ja najbrz. Nekaj malega, ne pa pol leta. Ponavadi toliko, kolikor traje iz tovarne do uvoznika in naprej do vulkanizerja. Kak mesec. moj brat dela pri Bartogu in so imeli razna izobraževanja o gumah.. guma mora odležati cca pou leta da dobi najbolse vozne lastnosti.. tako da prosim razlozi mi kako ne, ocitno se bolje spoznas kot proizvajalci. Snečer 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 U plzda. Guma more pocivat dlje, kot mam pol montirano? Wakasaki in sesir 2
maus Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 če pridejo direkt iz tovarne so še tople in jih ni treba dajat na grelce k vroče žemlce ... še najbolj k majo 37,5 °C MiNa, MitcH' in sesir 3
Vin Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 No, jaz kaj takšnega, da mora guma odležat pol leta, nisem slišal še nikoli. Nazadnje, ko sem kupil gume za avto, so bile tri stare okrog 3 mesece, ena pa štiri.
krucymucy Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 7 hours ago, blazboss said: moj brat dela pri Bartogu in so imeli razna izobraževanja o gumah.. guma mora odležati cca pou leta da dobi najbolse vozne lastnosti.. tako da prosim razlozi mi kako ne, ocitno se bolje spoznas kot proizvajalci. Pri gospodu rumenem cestaku sem dobil gume izdelane 6 tednov prej. Iz kalupa do Logatca 6 tednov.
Snečer Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 pred 2 urami, krucymucy pravi: Pri gospodu rumenem cestaku sem dobil gume izdelane 6 tednov prej. Iz kalupa do Logatca 6 tednov. zato ti jih tako pobere, ker so še premehke krucymucy 1
ukica Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 9 hours ago, blazboss said: moj brat dela pri Bartogu in so imeli razna izobraževanja o gumah.. guma mora odležati cca pou leta da dobi najbolse vozne lastnosti.. tako da prosim razlozi mi kako ne, ocitno se bolje spoznas kot proizvajalci. Ti jaz povem kako? Pred par leti je ta dot ratu javen zaradi novinarjev in ljudje niso zeleli vec kupovati 1 leto starih gum.. in zato sedaj prouzvahalec “priporoca” da guma stoji vsaj 6 mesecev.. zato da lahko proda vec starejse zaloge. ce bi guma mogla stat 6 mesecev bi stala pri njih v skladiscu ne pa pri trgovcu na policah.. ce ne drugega zato ce si kdo kej naredi lahk iztozi konkrektno odskodnino. se ena stvar.. ljudje tok tezijo za ta dot, ne zavedajo se pa da guma na 15 stopinjah ne spremeni blaznosvojih lastnosti.. spremeni jo konstantno segrevanje/ohlajanje. Joker, schwantz, MitcH' in 1 other 3 1
jskrablin Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 Pravilno skladiščena guma nima veze al je stara eno al pa pet let. S poudarkom na 'pravilno skladiščena'. Smo lani dobili kup Michelin Desert Race s 50% popustom, ker so bile DOT 13/neki. Če ma kdo probleme v skladišču s 'starimi dot' gumami, mi naj da soliden skonto in jih pridem takoj iskat ukica, sesir, Joker in 5 others 6 2
Snečer Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 pred 26 minutami, jskrablin pravi: Pravilno skladiščena guma nima veze al je stara eno al pa pet let. S poudarkom na 'pravilno skladiščena'. Smo lani dobili kup Michelin Desert Race s 50% popustom, ker so bile DOT 13/neki. Če ma kdo probleme v skladišču s 'starimi dot' gumami, mi naj da soliden skonto in jih pridem takoj iskat ja, do sedaj še nisem videl neke prave analize, da bi "prestara" guma izgubila lastnosti napram novejši priporočila so menda, da se po 5 letih menja, to je pa tudi vse
KARMEN1 Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 Če so bile pet let na motorju, to ne pomeni pravilnega skladiščenja. Videla sem kar nekaj 3 leta starih gum, ki so izgledale že plastik fantastik, s popolnim profilom, pa so jih menjali, ker niso več dajale dobrega občutka na cesti. Bostjan L, sesir in bajkr88 3
maus Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Akito, solorider, bojc84 in 6 others 1 8
krucymucy Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Kaj to pomen? Je za kupit al ne?
maus Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 pred 18 minutami, krucymucy pravi: Kaj to pomen? Je za kupit al ne? ne vem prijatu ... neki agresic je tale mitasko ... js bom nadaljeval kr s contijem, edin tele preperelke še pokurm spomlad sesir in KARMEN1 1 1
krucymucy Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 Ne vem bi kupu al ne. Nagibam se k SA3 za saksofon in RA3 za klarinet. maus in sesir 2
krucymucy Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 On 2/11/2019 at 9:52 PM, maus said: ne vem prijatu ... neki agresic je tale mitasko ... js bom nadaljeval kr s contijem, edin tele preperelke še pokurm spomlad Ti kej vec zdrzijo SA3 kot SA1 recimo ... SA1 sem imel enih pet kompletov pa so ble za tam, 4000km.
maus Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 3 minutami, krucymucy pravi: Ti kej vec zdrzijo SA3 kot SA1 recimo ... SA1 sem imel enih pet kompletov pa so ble za tam, 4000km. a veš da se ne spomnim .. sem imel vse približno 6-8 kkm zadnjo
TakeALookAround Objavljeno Februar 15, 2019 Opozori Objavljeno Februar 15, 2019 Kere krampe so pa kej top?
gasperX Objavljeno Februar 15, 2019 Opozori Objavljeno Februar 15, 2019 une krampaste so hude Tole dam nasledne gor... Pirelli Rally STR sesir in CeneR 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se