Gricko Objavljeno ponedeljek ob 13:41 Deli Objavljeno ponedeljek ob 13:41 Globin za policaje, za tebe pa samo desni ovinki.....ce rabiš v levo, greš pač 3x v desno Ps: policaj pravi " tablice in izredni tehnični ", pa usput pogleda se PP če jo imaš... Znesek za par novih gum... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 15:00 Deli Objavljeno ponedeljek ob 15:00 dokler ne spuša je ok Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno ponedeljek ob 17:43 Deli Objavljeno ponedeljek ob 17:43 Po 15.000 km je Michelin Anakee Adventure prišla do svojega bridkega konca. Čez gumo, razen glasnosti v nagibu, nimam pripomb. Res sem bil prijetno presenečen. Ogrela se je takoj, držala do stopalke. Razen ta glasnost v nagibu me malo moti. No kakorkoli, pri pregledu, katero bi sedaj naročil, mi je padla v oči Dunlop Mutant. Na testih jo hvalijo, mene pa zanima izkušnja iz prve roke. Vem, da to ne more biti referenca za moj način vožnje ampak vseeno me zanima feedback. V glavnem, motor kitajček Cfmoto 800MT, vožnja 95% asfalt, večinoma v dvoje, lagano do medium sportski😁. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 18:27 Deli Objavljeno ponedeljek ob 18:27 39 minutes ago, Pajk said: Po 15.000 km je Michelin Anakee Adventure prišla do svojega bridkega konca. Čez gumo, razen glasnosti v nagibu, nimam pripomb. Res sem bil prijetno presenečen. Ogrela se je takoj, držala do stopalke. Razen ta glasnost v nagibu me malo moti. No kakorkoli, pri pregledu, katero bi sedaj naročil, mi je padla v oči Dunlop Mutant. Na testih jo hvalijo, mene pa zanima izkušnja iz prve roke. Vem, da to ne more biti referenca za moj način vožnje ampak vseeno me zanima feedback. V glavnem, motor kitajček Cfmoto 800MT, vožnja 95% asfalt, večinoma v dvoje, lagano do medium sportski😁. Mutant 150/70-17 z 10000km. 9000 z dvema gor. In kufri. cca 1500 avtocest. Voznja kot si napisal. Laganini/lagano sportski. 350€ komplet, babavljene in montirane v Majlontu Hytech, Zivnorc in Pajk 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno ponedeljek ob 18:33 Deli Objavljeno ponedeljek ob 18:33 4 minutes ago, Kugelschreiber said: Mutant 150/70-17 z 10000km. 9000 z dvema gor. In kufri. cca 1500 avtocest. Voznja kot si napisal. Laganini/lagano sportski. 350€ komplet, babavljene in montirane v Majlontu Predvidevam, da ni bil zgrešen nakup 😉. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 18:52 Deli Objavljeno ponedeljek ob 18:52 11 minutes ago, Pajk said: Predvidevam, da ni bil zgrešen nakup 😉 Ma…ne. Nikoli se nisem slabo pocutil na njih. V Svici naju je ujelo grdo vreme, sva vozila po dezju in snegu na dveh stopinjah celzija. Zelo varno in pod kontrolo se mi je zdelo vse skupaj. plus, mi trije smo kr tezki. Caponord, guspa in jaz. Lazja kompozicija pa manj AC, po moje 12kkm ne bi smel bit problem. Pajk in Hytech 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno ponedeljek ob 20:23 Deli Objavljeno ponedeljek ob 20:23 1 hour ago, Kugelschreiber said: Ma…ne. Nikoli se nisem slabo pocutil na njih. V Svici naju je ujelo grdo vreme, sva vozila po dezju in snegu na dveh stopinjah celzija. Zelo varno in pod kontrolo se mi je zdelo vse skupaj. plus, mi trije smo kr tezki. Caponord, guspa in jaz. Lazja kompozicija pa manj AC, po moje 12kkm ne bi smel bit problem. Super, hvala za odgovor. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno torek ob 20:29 Deli Objavljeno torek ob 20:29 Ob 27. 10. 2024 ob 21:26, camuga9 pravi: Saj sem vedel, da je zadnja guma "gotova" in da jo je treba zamenjat, ampak ... Danes je bil tak lep dan pa sva s prijateljem po kosilu šla še na en mali krog NM-Semič-Žužemberk-Trebnje-NM. Na koncu se ustaviva pri njemu, nekaj počvekava in se odpravim do motorja, da grem domov ... pa mi je kar malo vzelo sapo. Guma ni samo gotova, umrla je ... Michelin Road 6GT, 2 sezoni, dobrih 16k km, motor R1200RT, srednji/touring stil vožnje Se je s tako gumo "pametno" počasi zapeljat NM-Avtoval Grosuplje po novo ? (legalno gotovo ni) Jaz bi s tako gumo motor rinil do Avtovala Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
camuga9 Objavljeno torek ob 21:12 Deli Objavljeno torek ob 21:12 pred 29 minutami, MARE 65 pravi: Jaz bi s tako gumo motor rinil do Avtovala Ok, dober ste me opral ... in ja, sem zaslužil za takšno neumnost🫣 Črn sprej, črn globin ...🙂 Ni pa takšna izraba gume bila namerna, enostavno sem bil premalo pozoren ... Motorist sem šele 2 leti ... do sedaj sem se enostavno oblekel, usedel na motor in odpeljal. Po vrnitvi sem motor parkiral in zaprl garažo, do naslednje vožnje ... Do nove gume bo motor v garaži - odstranil bom zadnje kolo in ga odpeljal na zamenjavo gume ... Mavti, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno torek ob 21:59 Deli Objavljeno torek ob 21:59 pred 45 minutami, camuga9 pravi: Ok, dober ste me opral ... in ja, sem zaslužil za takšno neumnost🫣 Črn sprej, črn globin ...🙂 Ni pa takšna izraba gume bila namerna, enostavno sem bil premalo pozoren ... Motorist sem šele 2 leti ... do sedaj sem se enostavno oblekel, usedel na motor in odpeljal. Po vrnitvi sem motor parkiral in zaprl garažo, do naslednje vožnje ... Do nove gume bo motor v garaži - odstranil bom zadnje kolo in ga odpeljal na zamenjavo gume ... Za vsak slučaj poglej še prvo gumo, da ne boš dvakrat hodil menjavat gum 😁 3nity, Gricko, Hytech in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno sredo ob 06:28 Deli Objavljeno sredo ob 06:28 pred 8 urami, camuga9 pravi: Ok, dober ste me opral ... in ja, sem zaslužil za takšno neumnost🫣 Črn sprej, črn globin ...🙂 Ni pa takšna izraba gume bila namerna, enostavno sem bil premalo pozoren ... Motorist sem šele 2 leti ... do sedaj sem se enostavno oblekel, usedel na motor in odpeljal. Po vrnitvi sem motor parkiral in zaprl garažo, do naslednje vožnje ... Do nove gume bo motor v garaži - odstranil bom zadnje kolo in ga odpeljal na zamenjavo gume ... o.k. , če damo šalo na stran, ..ne da sem komplikator..in nek hud bajker (se vozim malo okoli hiše...) ..ampak pred skoraj vsako vožnjo preverim stanje gum (tlak), olja in zavorne tekočine. Motor se pere, oz. čisti tudi iz razloga, da med tem podrobno pregledaš stanje motorja. Ko imaš motor na stojalu, zavrtiš kolesi in pregledaš tekalno površino gum. Se mi je že velikokrat zgodilo, da sem imel v gumi kako špeno oz. tujek, ki ni ravno zaželen v gumi, pa čeprav guma ni bila predrta... pred 8 urami, ankh pravi: Za vsak slučaj poglej še prvo gumo, da ne boš dvakrat hodil menjavat gum 😁 ... ko menjaš prednjo gumo, čeprav še ni izrabljena do indikatorjev, imaš praktično nov motor. Hytech, esupki, MARE 65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno sredo ob 08:42 Deli Objavljeno sredo ob 08:42 pred 11 urami, camuga9 pravi: Ok, dober ste me opral ... in ja, sem zaslužil za takšno neumnost🫣 Črn sprej, črn globin ...🙂 Ni pa takšna izraba gume bila namerna, enostavno sem bil premalo pozoren ... Motorist sem šele 2 leti ... do sedaj sem se enostavno oblekel, usedel na motor in odpeljal. Po vrnitvi sem motor parkiral in zaprl garažo, do naslednje vožnje ... Do nove gume bo motor v garaži - odstranil bom zadnje kolo in ga odpeljal na zamenjavo gume ... velik je tudi zajebancije, ne smeš vsega vzet resno , čeprav...če se kaj zgodi, je pa drugačna zgodba. K sreči se je izšlo. Nekaj kilometrov tudi s tako narediš, ni pa ravno zdravo žgat gumo, ki jo lahko raznese po AC ali pa s hitro vožnjo. S počasno vožnjo tvegaš veliko manj. Problem take "gladke" pnevmatike je, da jo v trenutku raznese, ali celo olupi, kar pa ni zdravo, saj je pnevmatika edini stik s cestiščem. Jaz osebno menjam pnevmatike, zavorne ploščice in motorno olje običajno prej preden se iztroši do konca. Seveda se je pa že zgodilo, da sem tudi presekal pnevmatiko, pa flikal nekajkrat po poti, da sem prišel domov. Potem je pa letela v smeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno sredo ob 19:57 Deli Objavljeno sredo ob 19:57 Ja brez zajebancije, za bremze in gume se ne špara. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se