Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Mene pa zanima, ce kdo ve kako je s temi zbori. al more zbor klub organizirat (seveda imam v mislih javn zbor - tko k ga majo motoristi), al se lahk to kr "tko" na obcini zmens? v mislih sm mam konkretno ravnino vrba-breznica, k se mi zdi tak fajn plac za zbor... mogoce res mal pretiravam glede vsega, uglavnm..razpisite se :OK:
beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Ce je vecji zbor more bit nek prjavlen ... zto k loh policaji ce pridejo zamorijo. To temo bi mogu dat ke k so moto dogodki al pa kej podobnga ... zto k tm bi se najdu kksn clovk k ma bl izkusne iz prakse pa bi tocn povedov. Upajmo da bo kksn k ma kej vec pojma tole temo odpru zato k to tut mene zanima glede teh zborov.
Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 ja bom dal ke. Dave, tole kr zaklen, pa brez zamere
Dave Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 ja bom dal ke. Dave, tole kr zaklen, pa brez zamere Nobene zamere. Bom rajs prestavu, pa ta drugo zradirou.
beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Mene pa zanima, ce kdo ve kako je s temi zbori. al more zbor klub organizirat (seveda imam v mislih javn zbor - tko k ga majo motoristi), al se lahk to kr "tko" na obcini zmens? v mislih sm mam konkretno ravnino vrba-breznica, k se mi zdi tak fajn plac za zbor... mogoce res mal pretiravam glede vsega, uglavnm..razpisite se :OK: Hmm ... zgleda da noben nc ne ve :hmm: :(
MARJA Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 (popravljeno) Da ne bi zato ustanavljal kakega novega kluba, jih je že tako preveč, je najbolje da se v okviru kakšnega moto zbora dogovoriš s kakim klubom, ki bo istočasno organiziral še zbor skuteristov. Naprimer Sairach iz Žirov imajo v okviru svojega zbora tudi zbor trikov. Moraš pa stvar prijaviti na upravni enoti, policiji, imeti moraš redarsko službo, gasilce in zdravnika oziroma prvo pomoč. Vse skupaj pa zahteva določena finančna sredstva. Imeti pa moraš še prostor, kjer boš to organiziral. Seveda je tu še hrana pa pijača in kakšna muzika. Toliko na kratko. Upam, da boš zadovoljen. Popravljeno Oktober 23, 2003. Popravil MARJA
Ganges Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 Pa ne bi bilo slabo, če bi pisali v slovenščini, ker se tega večini ljudi sploh ne da brati. O tem je že tekla debata (o izražanju namreč). Prepičan sem, da bi vam več ljudi pomagalo, če bi se vsaj malo potrudili. Vprašanja sploh nisem prebral do konca, ker sem se moral pošteno potruditi, da sem prebral kak stavek. pa lp
Petzl Objavljeno Oktober 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2003 aha...najlepsa hvala za odgovore
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se