MARJA Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Alo folk a se bo kdo udeležil krvodajalske akcije Moto kluba Panther's ki bo 19.4. v Celju Sem jo dal pred slabim mesecem, tako da jo sedaj ne bodo hoteli vzet .
tati Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Pa je spet napočil čas ko me nujno rabijo, a imam res tako dobro kri, da me neprestano kličejo :? , reveži tisti, ki jo dobijo, sama žlehnoba je noter :grim :grim , ampak važno je, da komu pomaga........ zato pejte tudi vi, brez kakšnih organiziranih zadev vas bodo rade volje vseeno vzeli.... :worship:
PERO58 Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Pa je spet napočil čas ko me nujno rabijo, a imam res tako dobro kri, da me neprestano kličejo :? , reveži tisti, ki jo dobijo, sama žlehnoba je noter :grim :grim , ampak važno je, da komu pomaga........ zato pejte tudi vi, brez kakšnih organiziranih zadev vas bodo rade volje vseeno vzeli.... :worship: Tati Ali bi me držala za rokco :?
tati Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Tati Ali bi me držala za rokco :? kaj sploh sprašuješ, če bom imela kdaj priložnost, da ti vzamem kri ti zagotovo obljubim, da bom zelo nežna, čeprav vizuelno ne zgledam tako, baje pa dam zelo nežno inekcijo.... :grim :grim :grim
Lojze Knapić Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Spet se bliža Dan krvodajalcev. En dober ducat motoristov in prijateljev motorizma se je odločilo, da gremo jutru, v petek, 2. junija ob 10-ih skupaj na ljubljanski zavod za transfuzijo na skupinsko "puščanje". Če imaš čas in voljo pomagati soljudem, se nam pridruži !!!
AlterMann Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 ....pridem.... :OK: Spet se bliža Dan krvodajalcev. En dober ducat motoristov in prijateljev motorizma se je odločilo, da gremo jutru, v petek, 2. junija ob 10-ih skupaj na ljubljanski zavod za transfuzijo na skupinsko "puščanje". Če imaš čas in voljo pomagati soljudem, se nam pridruži !!!
Saint Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Sem ravno včeraj dal kri, so za eno operacijo nujno mojo krvno skupino rabil. :OK: Drugače bi prišel. lp Rudi
Miha Z. Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Sem jo dal pred slabim mesecem, tako da jo sedaj ne bodo hoteli vzet . sva ze dva
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 kaj pa če pridem okoli 14:30 .... bo prepozno?
Lojze Knapić Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 kaj pa če pridem okoli 14:30 .... bo prepozno? nikoli ni prepozno... :OK:
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Imel prenizek krvni tlak i niso hoteli vzeti...pa drugič :trance_33_sleep:
Thundercat Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 nisem še str 18 :BUA: Starost: Krvodajalec mora imeti vsaj 18 let in ne več kot 65 let. Izjemoma s pisnim privoljenjem staršev oz. skrbnikov in soglasjem zdravnika se lahko udeleži krvodajalske akcije tudi krvodajalec/ka, starejši od 17 let. .)
Lojze Knapić Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 - darovali smo pribljižno 6 litrov krvi, - pojedli 29 sendvičev, - 23 rogljičev, - spili 2 l kave, - 9,5 l soka, - si dodobra ogledali vsaj 8 greha vrednih sester, - dali par "pametnih" izjav za TV SLO1 in se nato počasi odpeljali proti domu.....
moto rider Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 - darovali smo pribljižno 6 litrov krvi, - pojedli 29 sendvičev, - 23 rogljičev, - spili 2 l kave, - 9,5 l soka, - si dodobra ogledali vsaj 8 greha vrednih sester, - dali par "pametnih" izjav za TV SLO1 in se nato počasi odpeljali proti domu..... Oooooooo!!! :o :o Pa še Rokovnjače ste vmes natlač'l! :hmm: A so tud' njim lajt'ngo preplozal?! :? :?
mi Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 vidu na tv-ju :OK: :OK: Starost: Krvodajalec mora imeti vsaj 18 let in ne več kot 65 let. Izjemoma s pisnim privoljenjem staršev oz. skrbnikov in soglasjem zdravnika se lahko udeleži krvodajalske akcije tudi krvodajalec/ka, starejši od 17 let. .) ker bom kmalu 18 bom počaku potem pa sigurno grem .)
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Hehe, lepo tole :worship: ..... a ste vi tut štumfke dobili :D
Hanzi Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Hvala! No nekateri so kar obe roki ponudili!
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 Po 4 mesecih oddal 4,5 deci in domov odnesel par krajnskih in 2 kosa kruha.
XDR Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Jaz grem pa zdaj 20.06.2006 malo spuščat kri. Če kdo želi zraven je vabljen. To bo v MB bolnici! dobili pa se bomo ob 08:00 uri v avli kirurškega bloka! VABLJENI!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se