MARE 65 Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 V sredo izvem, če se mi je nabral kaj rje (beri železa) v krvi, če bo OK se vidimo.
tati Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 sami pridni izkušeni motoristi tudi darovalci, :worship: :worship: :worship: :worship: kje pa je kakšna mladina....., jim ni nič do darovanja.... :headbang: :headbang: :headbang:
Miha Z. Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) kje pa je kakšna mladina....., jim ni nič do darovanja.... :headbang: :headbang: :headbang: ej posluši ti!!če bi lohk bi dal vsak teden ja!!!že zaradi dopusta ki ti pripada tisti dan... :devil: :devil: :devil: :devil: grem spet spustit konc meseca oz. v začetku decembra... :blush: Popravljeno November 19, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) vse piše nekaj strani nazaj....vzemi si cajt pa BERI!!!!!!!!!!!!!!!! :evilgrin: lp Popravljeno November 19, 2007. Popravil Miha Z.
tati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 ej posluši ti!!če bi lohk bi dal vsak teden ja!!!že zaradi dopusta ki ti pripada tisti dan... :devil: :devil: :devil: :devil: grem spet spustit konc meseca oz. v začetku decembra... :blush: Mihec ne se jezit, je pa res, da če bi delal v Ljubljani bi se lahko zmenil za cito ali plazmo, če ti že dajo frej dneve, ker meni jih ne, oz. jih niti ne prosim, tako bi lahko poklical in se naročil recimo v petek zjutraj, nato pa gasa na motor, ker bi imel cel dan fraj..........za citoferezo imajo dosti raje moške, tako da se pozanimaj, pa kličejo tudi oni in to kar pogosto cca. 1 x mesečnomislim, pa da do 7 dni na leto to lahko koristiš, no lahko tudi več, po moje..... lupčka :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
jager Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Tati....a mišlš da bi mojo kri tud vzel? Se mi dozdeva da je bol redka :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) sami pridni izkušeni motoristi tudi darovalci, :worship: :worship: :worship: :worship: kje pa je kakšna mladina....., jim ni nič do darovanja.... :headbang: :headbang: :headbang: Čez pol leta šele lahko, baje :krneki: :unsure: :wacko: Potem pa, upam da bom lahko redno daroval :whistle: Popravljeno November 21, 2007. Popravil _Fingi_
tati Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Čez pol leta šele lahko, baje :krneki: :unsure: :wacko: Potem pa, upam da bom lahko redno daroval :whistle: ko si star 18 let, mislim.... :naughty: :naughty: :naughty: Tati....a mišlš da bi mojo kri tud vzel? Se mi dozdeva da je bol redka :rolleyes: no odvisno s čim jo rečiš :winkiss: :winkiss: :naughty:
MARE 65 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Kdaj greste jutri, ups, pardon, danes? Popravljeno November 22, 2007. Popravil MARE 65
tati Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Kdaj greste jutri, ups, pardon, danes? kam :rolleyes: :rolleyes: spet sem neki spregledala, kje si mi stara sablja :whistle:
Miha Z. Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 wiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest grem pa ta petek :P
condor Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 sami pridni izkušeni motoristi tudi darovalci, :worship: :worship: :worship: :worship: kje pa je kakšna mladina....., jim ni nič do darovanja.... :headbang: :headbang: :headbang: Tudi mladina redno daruje kri, vsaj jaz, vendar več kot toliko negre. :whistle: :whistle:
Miha Z. Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 wiiiiiiiiiiiiiiiiiii jest grem pa ta petek :P ekola! Žlehtnoba je šla ven,zdej bom pa priden O:-)
stuhec Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 sem bil malo pred novim letom mogel dans tut it, sam mi ne bodo vzeli kaj če bi se zlagal, kdaj sm bil nazadnje ?
sandokan6 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 kje pa je kakšna mladina....., jim ni nič do darovanja.... :headbang: :headbang: :headbang: oni dajejo organe
ataIBA Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 oni dajejo organe ... :wub: dekletom na posodo :whistle: ... (danebošmorbidenpress!)
Irencko Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 pr men se j tut že nabral žlehnobe, sam cajt bo treba še najdit d se jo otresem malčk :naughty: :whistle:
AlterMann Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 pr men se j tut že nabral žlehnobe, sam cajt bo treba še najdit d se jo otresem malčk :naughty: :whistle: zaj je ta prvi čas, da se ti jo bo potem do 4. junija spet mal nabral :P
bartoljdamjan Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 No vidm da nekateri kar redno ocejate kri to je dobr jaz sem dal že 45 in samo upam če jo bom slučajno sam rabu (upam da ne) da jo bom tud dobil
tati Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 No vidm da nekateri kar redno ocejate kri to je dobr jaz sem dal že 45 in samo upam če jo bom slučajno sam rabu (upam da ne) da jo bom tud dobil FUL SI PRIDEN, :worship: :worship: :worship: JAZ SEM VELIKO ZA TABO, NO PA VSEENO 28x ni tako malo kar tako naprej....... :whistle:
bartoljdamjan Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Res je vsaka številka je vredna pohvale sej to je le humanitarna gesta ki jo dons ne doživljaš vsak dan, ste vidl mogoče na internetu nesrečo ko so vsi samo mimo vozi ni ga blo junaka ki bi pomagal pol se pa pejmo
tati Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Res je vsaka številka je vredna pohvale sej to je le humanitarna gesta ki jo dons ne doživljaš vsak dan, ste vidl mogoče na internetu nesrečo ko so vsi samo mimo vozi ni ga blo junaka ki bi pomagal pol se pa pejmo ej, kaKo dobro poznam te stvari, le zakaj, no ker so mi blizu zaradi mojega poklica.............pa vseeno mislim, da če bi vsak malo pripomogel bi bilo vse dosti lažje.........., lp v Novo mesto :worship:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Posredujem: Najprej lep pozdrav vsem skupaj! Tokrat se obračam na vas s posebno prošnjo. V družini imamo deklico, ki kliče na pomoč. Gre za mojo "malo nečakinjo" Nino. Je hči mojega bratranca Andreja Kampuš, stara 15 mesecev iz Žalca. Pri 12 mesecih so ji odkrili levkemijo in se iz dneva v dan bori za življenje - potrebuje KMC donatorja. Tako starši, kot vsi sorodniki smo optimistični in si želimo pomagati, vendar nas je kljub velikemu številu sorodnikov premalo. Organiziramo že drugo skupinsko akcijo odvzema krvi na Zavodu RS za transfuzijsko medicino. Prve akcije se je udeležilo 200 ljudi vendar ni bil niti eden ustrezen za pomočmali Nini. NINA je kljub bolezni pogumna in dobre volje ter je kljub težkemu zdravljenju VELIK BOREC. Dovolite Nini, da vas nagovori s svojim nasmeškom: http://www.3k-it.si/nina/index.html Večinformacij glede donacije KMC pa si lahko ogledate na: http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_k...omen_registrov/ Lepo vas povabim, da se udeležite skupinskega odvzema krvi, ki bo potekal 03.04.2008 ob 16:15. Gospa Cvetka Flajs, odgovorna za organizacijo odvzema krvi večjih skupin nas bo pričakala v njihovi avli, naslov pa je: Register Slovenija – DONOR Zavod RS za transfuzijsko medicino Å lajmerjeva 6 1000 Ljubljana Kot omenjeno dobimo se 03.04.08 ob 16:15, odvzem pa se prične ob 16:30. Najprej bo predavanje za vse udeležence, nato pa …. HVALEŽNA VAM BOM ZA POVRATNO INFORMACIJO GLEDE VAÅ E UDELEŽBE saj moram do 31.03.08 zaradi priprave instrumentov in prostora sporočiti točno število udeležencev. Že v naprej se vam zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam. Marjana Skubic
tati Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 res zelo spodbudno, da malce podvizamo tele samo v prazno nabijajoče moto-svetovce, da kaj koristnega naredijo tudi za druge...... :worship: :worship: :worship: :worship: zelo rada bi se udeležila, samo sem že kar nekaj časa vpisana v svetovnem registru darovalcev kostnega mozga, glede na zelo natančne zahteve očitno še niso našli kakšnega sorodnega z mojo krvjo, da bi mu pač pomagala, je pa res, da mi pomeni veliko, da lahko vsaj poskusno pomagam......... :closedeyes: :closedeyes: in spodbujam vse, da to nič ne boli, le en rutinski odvzem krvi, pa pred tem zelo strokovno predavanje o samem postopku, pa par formalnosti in to je to............ pa še vedno si lahko premislite, če bi našli ev. nekega da bi mu lahko bili darovalec :unsure: :unsure:
Tomozuki Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 kot da je važn kdo kri dobi, dobi jo tisti ki jo pač potrebuje bolj kot mi... tudi 99 letnik jo lahko nujno potrebuje... kaj če bi biu u tvoji žlahti...? nočm bit nesramna, sam obdrž take pripombe pr seb, lh jo bo kmal rabu kdo od ns...pa lep motorističen pozdrav vsem, in le tako naprej :OK: pa previdno na cesti! :grim Uf, kako ste se spravili name. Sej vas spoštujem, da kri darujete, ampak vprašajte malo kam gre. Jaz sem iz prve roke izvedel, da se mnogo te krvi porabi za izboljšanje krvne slike senilnim starcem, kar pa NI življenskega pomena. Mnogo krvi (dovolj) je daruje že sama vojska (po dolžnosti), precej je pa med operacijo rešijo tudi s "cell saverjem", kar pomeni, da je bolnikova kri skoz v obtoku. Zaenkrat potrebe po krvi ni, ko pa bo, pa pridem ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se