tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Ti boš večno mlada :naughty: :naughty: kolk si pa ti dober........ :winkiss: :beer2: :beer2: :friend1:
jakATV Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Hitro zbriš prvega in zadnjega smajla. Me bo serviser čist "razšraufal" :fight1: poj boš mela pa dost litrov A+
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Hitro zbriš prvega in zadnjega smajla. Me bo serviser čist "razšraufal" :fight1: poj boš mela pa dost litrov A+ :lol1: :lol1: :lol1: ni treba bat............mislim, pol bi jih moglo bit že neki mrtvih.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: jutri zjutraj pa res..........žlehtnoba ven.......bogi tisti, ki jo dobi od mene :krneki: :krneki: :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Evo, pa mi je končno uspel it. Sem šel prvič je mal vn spustit, ta žlehtne AB :whistle:
trebor Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Mene kar pokličejo pol mi pa luknjajo kožo kot da ni njihova :evilgrin: . Če pa s tem komu pomagam mi pa ni žal. Kri raje darujem na transfuziji kot pa na cesti :naughty: . LP Robert
roadbuster Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 (popravljeno) Tisti,ki vam ni težko,pa ste krvodajalci - nekje v istem času kot smo organizirali lanskoletno prvo krvodajalsko akcijo, jo bomo ponovili tudi letos in sicer enkrat v mesecu juniju.Točen termin bomo še sporočili.Za tiste,ki se je nameravate udeležiti-od zadnjega odvzema mora preteči 3 mesece za motoriste in 4 mesece za motoristke.Odvzem na edinem in znanem mestu-Splošni bolnišnici Dr.F.Derganca v Šempetru pri Novi Gorici -transfuziološkem oddelku v stari bolnici. Lepo ste vabljeni tudi člani drugih klubov, motosvetovci in posamezniki. Po odvzemu sledi kakšna krajša furca,druženje,pa še kaj drugega. :OK: Organizacijski odbor OK RIDERS,Goriška :yea1: Popravljeno Februar 10, 2009. Popravil roadbuster
tati Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 Tisti,ki vam ni težko,pa ste krvodajalci - nekje v istem času kot smo organizirali lanskoletno prvo krvodajalsko akcijo, jo bomo ponovili tudi letos in sicer enkrat v mesecu juniju.Točen termin bomo še sporočili.Za tiste,ki se je nameravate udeležiti-od zadnjega odvzema mora preteči 3 mesece za motoriste in 4 mesece za motoristke.Odvzem na edinem in znanem mestu-Splošni bolnišnici Dr.F.Derganca v Šempetru pri Novi Gorici -transfuziološkem oddelku v stari bolnici. Lepo ste vabljeni tudi člani drugih klubov, motosvetovci in posamezniki. Po odvzemu sledi kakšna krajša furca,druženje,pa še kaj drugega. :OK: Organizacijski odbor OK RIDERS,Goriška :yea1: lepo, lepo...jaz grem jutri zjutraj.......... :whistle: :whistle:
riderrgirl Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 lepo, lepo...jaz grem jutri zjutraj.......... :whistle: :whistle: :worship: jaz pa v četrtek....morem mal žlehtnobe ven spustit.. :yes:
tati Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 :worship: jaz pa v četrtek....morem mal žlehtnobe ven spustit.. :yes: pridna, res pohvalno, da še kdo.......... :worship: :worship: :worship:
F&S Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Men so pa v petek na Vrhniki ta žlehtno spustil. Čez 4 mes. pa spet :whistle: lp S
tati Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 Men so pa v petek na Vrhniki ta žlehtno spustil. Čez 4 mes. pa spet lp S danes sem se naročila, v torek pa žlehnoba ven........... :krneki: :krneki:
MARE 65 Objavljeno Maj 12, 2009 Opozori Objavljeno Maj 12, 2009 danes sem se naročila, v torek pa žlehnoba ven........... :krneki: :krneki: Pa kaj se je treba naročit, po zadnjih izvidih imam kri kot mladenič, itak, bi lahko še jaz mal spustil.
MIRci Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Jaz sem jo pa že spustil in to v ponedeljek.
tati Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Pa kaj se je treba naročit, po zadnjih izvidih imam kri kot mladenič, itak, bi lahko še jaz mal spustil. ja posebni ljudje, posebne zahteve......... :naughty: :naughty: se hecam, plazmofereza..........je treba prej imeti datum..... :naughty:
MARE 65 Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 ja posebni ljudje, posebne zahteve......... :naughty: :naughty: se hecam, plazmofereza..........je treba prej imeti datum..... :naughty: Aha, specialci... :evilgrin:
tati Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Aha, specialci... :evilgrin: normalno, misliš da bi tako po rednem darovanju imela že 32 vbodov, kje pa............. :winkiss:
trebor Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 normalno, misliš da bi tako po rednem darovanju imela že 32 vbodov, kje pa............. Saj mene tudi vozijo v posebno sobo na matranje. Samo so tako uvidevni, da mi še kakšen film predvajajo. Ponavadi ga gledam vsako rundo malo, hehe. Bom moral iti pogledat tiste tete tam, ker me ni bilo na obisku že več kot pol leta. Pa še sosedje smo. LP Robert
Irencko Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 če nam na šihti zih pridem, oz če dobim frej
frfljot Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 a ve kdo kolko časa po virozi greš lahko dat kri?
tati Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 pa je šla, danes že 33 -tič........ :headbang: a ve kdo kolko časa po virozi greš lahko dat kri? odvisno, kakšno th. si prejemala, ali si jo prebolela brez zdravil ........... :unsure:
frfljot Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 pa je šla, danes že 33 -tič........ :headbang: odvisno, kakšno th. si prejemala, ali si jo prebolela brez zdravil ........... :unsure: brez brez...virozica...ene 3 tedne bo dost ne?
tati Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 brez brez...virozica...ene 3 tedne bo dost ne? ja vem, samo veliko ljudi jemlje vsaj kakšen Lekadol v teh primerih....pridna....... 3 tedne je več kot dovolj, tako da kar pogumno............ :worship:
frfljot Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 ja vem, samo veliko ljudi jemlje vsaj kakšen Lekadol v teh primerih....pridna....... 3 tedne je več kot dovolj, tako da kar pogumno............ :worship: hmmm...ups...sem mislila, da misliš na antibiotike....lekadole sem jedla ja...visoka vročina pač... me dosti krat zavrnejo...prenizek hemoglobin...pa ne bi rada , da me spet.... zadnjič so me celo zarad tattooja.... ok...če je 3 tedne dovolj...pol počakam še 2 za ziher
Rokovnjač Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 (popravljeno) V cetrtek se dobimo ob 10h pred Zavodom za transfuzijsko medicino v Lj oz ob 9:30 - skupinski odhod - pred brunarico Vaskih Boysov (izvoz AC - Domzale). Za vse, ki vam ta termin ne ustreza ste dobrodosli tudi v popoldanskem casu, do 17.ure. Vsi udeleženci boste deležni drobne pozornosti (poleg obvezne malice) in seveda fenomenalnega občutka, ko nekomu lahko pomagaš. MOTORIST ZA ŽIVLJENJE pa se nekaj koristnih informacij: klik daruj kri za življenje klik klik kdaj lahko damo kri klik klik nekaj resnic o krvi klik Popravljeno Junij 2, 2009. Popravil Rokovnjač
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se